Odmítá být krmena v náručí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odmítá být krmena v náručí
Ahoj holky,
co si myslíte o tom, že mi moje holka (4,5 měsíce) nechce skoro vůbec jíst v náručí. Je na UM. Začalo to nenápadně, když začalo první velké vedro v červnu. Bylo přes 30 stupňů a ona se pořád kroutila, tak jsem myslela že jí je vedro a nechala jí pít v postýlce, kde pila bez problémů. Pak to bylo pořád častěji a suma sumárum: ráno když se vzbudí a má hlad, tak pije normálně, sednu si do křesla a držím ji. Ale během dne když to udělám tak pije asi minutu-dvě a začne mléko odmítat a kňourat… jakmile ji dám na rovný povrch, postýlka, kočár, gauč tak dělá že je vše v pořádku a pije dál… v křesílku nebo autosedačce je to jak kdy…
mám/nemám to řešit? ptám se spíš kvůli tomu, že se bojím citového „odloučení“… nebo že by to byl od mala takový individualista?
a taky si neumím představit, až bude starší a postýlka bude muset níž aby nevylezla… to jí budu cpát flašku skrz ty tyčky?
mám pocit, že něco není podle kostelního řádu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malá je na tom uplně stejně, nesmí jí u jídla nikdo držet
takže bud leží na rovnym, nebo krmim v léhátku, nevadí mi to a myslim, že to ničemu nevadí. Není na UM od narození, ale asi od jednoho měsíce. Nepřijde mi, že by citově strádala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to začal dělat taky asi ve 4 měsících, zřejmě se mu u toho neleželo pohodlně. Nakonec ho krmíme v sedačce, kde mu to vyhovuje, protože prostě na ruce nechce jíst. My jsme to neřešili. Je mu 7,5 měsíce a když ráno vstává s tatínkem, abych mohla dospat, tak ječí tak dlouho, dokud nevylezu z pelechu. Když mě uvidí, tak je spokojen a vesele si hraje. Takže se asi citově moc neodloučil ![]()
Ber to tak, že ho asi nedržíš pohodlně. Čím je těžší a větší, tím obtížněji se mi ten náš cvalík na těch mých malých rukách držel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@love_my_baby píše:
Ahoj holky,co si myslíte o tom, že mi moje holka (4,5 měsíce) nechce skoro vůbec jíst v náručí. Je na UM. Začalo to nenápadně, když začalo první velké vedro v červnu. Bylo přes 30 stupňů a ona se pořád kroutila, tak jsem myslela že jí je vedro a nechala jí pít v postýlce, kde pila bez problémů. Pak to bylo pořád častěji a suma sumárum: ráno když se vzbudí a má hlad, tak pije normálně, sednu si do křesla a držím ji. Ale během dne když to udělám tak pije asi minutu-dvě a začne mléko odmítat a kňourat… jakmile ji dám na rovný povrch, postýlka, kočár, gauč tak dělá že je vše v pořádku a pije dál… v křesílku nebo autosedačce je to jak kdy…
mám/nemám to řešit? ptám se spíš kvůli tomu, že se bojím citového „odloučení“… nebo že by to byl od mala takový individualista?a taky si neumím představit, až bude starší a postýlka bude muset níž aby nevylezla… to jí budu cpát flašku skrz ty tyčky?
mám pocit, že něco není podle kostelního řádu…
Moje dcera to začala dělat v 6,5 měsíci a bylo to taky těma vedrama… teď někdy vydrží v náručí a někdy napůl v náručí a napůl jí položím na postel a dopíjí vleže… citové odloučení rozhodně žádné nepozoruji, je to malá přísavka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jí dávej tam, kde jí to vyhovuje. A neboj, k žádnému odloučení nedojde-počkej, až půjde do školky. Vždycky pro ní budeš na prvním místě-neboj
Co se týká snížené postýlky…Ty se dolu přes postýlku nenahneš? Když ne, tak jí dáš hold flašku zkrs šprycle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak v tom nevidím problém
Syn mi tohle začal dělat taky kolem 5. měsíce a prostě jsme ho začali krmit na gauči vedle nás, nebo v postýlce apod. Citové odloučení v tom nehledej, bylo jí prostě horko a třeba taky chce mít svůj klid na jídlo a na rovné podložce se jí polyká líp, bříško nemá stlačené apod. ![]()
- Citovat
- Upravit
No, jsem klidnější… jen dnes to byl trochu problém, lítaly jsme po úřadech a nechtěla mi pít v autosedačce… až když jsem jí v autě položila na sedačku tak vypila skoro plnou flašku… začíná se nám to trochu komplikovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit