Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moc doporucuju probiotika Nutrolin B - je v nich i vitamin B a mala se mi po nich krasne rozjedla
Jinak Zuzi byla taky chronickej nejedlik, po nemoci klidne tyden jen na mlice, a prezila, neboj ![]()
@rozmary píše:
Peru to do ní stříkačkou po zkušenostech se starší dcerou,skončily jsme kvůli nepití třikrát na kapačkách a opravdu není o co stát,ona když má dost,tak mi nevezme ani tu stříkačku,ale pokud jí bere,tak si myslím že jí tím určitě neuškodím.
Ja mám dvojčata 18 měsíců od narození nechtěli pit i stříkačku jsem skousela teď kupujeme jupika vilejem stavu a dam vodu pijou krásně a teď byli nemocný a vůbec nechtějí mléko jen to vidí a zvedne se jim žaludek nic mlecneho nesní ale rozhodně nenutit opravdu se může bloknout vše soudím hramy lezu po kolenou hrajeme si na babu a přitom jim vždy dam něco sníst je to lepší než nutit mléko každou hodinu jsem taky dávala je to fakt že nemůže mít takhle hlad místo mléko dat jablko je to tekutina potom jidlo
@DDJanina to dítě má nyní asi 8 let, reaguješ na hodně starou diskusi
Banána nechce ani v jogurtu,to ten jogurt sní samotnej,ale běda jak to smdí po banánu.