Odmítnutí vnitřního ultrazvuku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.6.26 23:08

@mroe Já sama o sobě vím, že jsem úzkostnější a taky přemýšlím nad věcmi, nad kterými asi většina lidí nepřemýšlí - někdy je to hodně přínosné, někdy mi to naopak ubližuje. Takže chápu, že tohle moje přehnané přemýšlení může působit nezdravě a často to tak i je. Ale nemyslím si, že by moje dotazy ohledně vyšetření byly úplně mimo. Viděla jsi někdy, jak je cyt. kartáček velký oproti otvoru v čípku? A to, že některé ženy pociťují dokonce velkou bolest nebo krvácí, prostě značí určité povrchové poškození čípku. Otázka je, jak velké a jestli to může mít nějaký vliv, když se tohle vyšetření podstupuje min. každý rok. Nevím, jestli se mi povedlo ti důvod mých obav trochu přiblížit, ale zkrátka mě tyto otázky napadaly, ať už z jakýchkoli důvodů. Zeptat se přece člověk může na cokoli. Nikdo tady není nucen odpovídat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.26 23:15

@Barevné klubíčko V první části píšeš, že spoustu zkušeností mi tady ženy napsaly. To máš pravdu, ale spousta těchto zkušeností je nepříjemných a bolestivých, což nevyvrací mou obavu. To, že jsem,,nebyla schopná'' se objednat jsem původně komentovat neplánovala, ale když o to sama žádáš… Je to dost agresivní a osobní hodnocení mé osoby. Takže spíš ty nejsi schopná se slušně chovat.
Jinak pravdu máš samozřejmě v tom, že bez osobní zkušenosti nemůžu vědět, jak by to u mě probíhalo a třeba stresuju zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
35487
15.6.26 23:24
@Anonymní píše: Více

Je to nezdrave, jednoznacne, to tvoje uzkostne rozmysleni. Na tuhle prevenci chodi vetsina zen cely zivot, maji za sebou komplikovane porody, konizace…veci, ktere si neumis ani predstavit. A ziji uplne normalne a maji normalni sexualni zivot i normalni citlivost cipku. Zadny vliv to nema a ani mit nemuze. Po tom, jak velke dite zena normalne porodi, co vsechno zazije deloha a cipek, bychom musely byt vsechny sexualne invalidni. A ty, co nerodily, taky, pokud chodi na prevenci. Trocha soudnosti a selskeho rozumu. Tu uzkostnou poruchu bys mela lecit, ve svem vlastnim zajmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.26 23:45

Ach jo, zakladatelka je hodně mladá, bojí se a Vy jste se do ní pustily. Sama jsem z tohohle vyšetření měla šílenou hrůzu, byť tedy z jiného důvodu než je citlivost čípku. Toho bych se zakladatelko nebála, upřímně jsem o tom nikdy ani neslyšela.

• Citovat
  • Upravit
3754
16.6.26 00:15

Mladá? 21 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 00:20

@mroe A ty máš psychiatrické nebo psychologické vzdělání?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.26 00:21

@Jazmine Pravda! Už jsem stará bába. :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3754
16.6.26 00:22

Pokud vím, tak ano má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 00:23

Děkuji za podporu, vážím si toho. Alespoň někdo zareagoval bez útoků.

• Citovat
  • Upravit
3754
16.6.26 00:23

No v rámci běžného života ne, ale v rámci gynekokogie a jejiho preventivního vyšetření fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 00:26

@Jazmine
Ano, je mladá.

• Citovat
  • Upravit
3754
16.6.26 00:28

Heleď to nejsou žádné útoky, ale dobře míněné apely co tě mají probrat. Tohle už není jen nějaká běžná obava, ale fakt problém, který by jsi měla s někým řešit. Tohle jde už dalece mimo zdravý rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 00:29

@mroe A to jako vážně tvrdíš, že konizace nemá a dokonce podle tvých slov nemůže mít vliv na citlivost čípku? :zed: Víš vůbec, co to konizace je? Záleží samozřejmě, jak velká část tkáně se odebere, ale minimálně snížení citlivosti bude nevyhnutelné. Pardon, ale tvé názory v tomto tématu nejde brát moc vážně, když tvrdíš, že konizace nemá na citlivost ČÍPKU, (netvrdím, že třeba na citlivost pochvy) vliv. To potom chápu, že ti musím připadat jako totální blázen.

Příspěvek upraven 16.06.26 v 00:41

• Citovat
  • Upravit
35487
16.6.26 00:41

Ne. Ale nejsem slepa. Resis to dopodrobna a ne poprve. Stejne argumenty. Stejne obavy. Zadny posun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
16.6.26 00:44

Mam ji za sebou, v mladi. Vlastni zkusenost. Nejsem v okoli jedina. Ne, u nikoho v mem okoli nemela. A vsechny mame za sebou i nekolik porodu, se sitim vseho mozneho. Jiste to tak nekdy byt muze, to nepopiram. Ale je vtipne, ze to chces porovnavat se sterem z cipku.
Res svoje uzkosti, neni to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria