Odnaučit uspávat dvouleťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
18.12.15 15:36
@amy.try píše:
Uz neuspavam vubec. Ale proste jsem toto podchytila uz pred rokem veku. Samozrejme nechtel uanout hned a stoupal si a tak. Proste jsem ho ulozila pohladila a odesla. A takhle jsem to opakovala 30× nez usnul a postupem casu to bylo min a min. Ted ma dva roky dame pusinu zakryjeme odchazime. Konec. Je to o tom proste to nastavit. Pokud uz je zvyklej tak treba proste rict ze se precte jedna pohadka a pak jdete pryc. A samozrejme bude rvat. Ale holt vydrzet. To dite citi ze ste nervozni z dlouhyho uspavani a pak nespi

Jojo nervozni to jsem :-) Po hodine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.12.15 15:42
@Svistice píše:
@Samet U nás pomohlo postupně oddalovat židli od postýlky, na které uspávající osoba seděla. Nejdřív u postýlky, pak pár kroků od ní, pak půlka pokoje, pak ve dveřích, pak uspávající osoba ve druhém pokoji, aby dítě na ní vidělo. Byla to záležitost asi 14 dnů.. klukovi bylo asi 20 měsíců.
Nicméně, po období nemocí, nočních běsů a skokové změny co se vývoje mluvení týče ve 27 měsících jsme (už téměř ztři měsíce) opět tam, kde jsme byli - po čtení pohádky se musí sedět u postýlky, jinak nekonečné volání, vylézání z postele, natahování až řev. A že má výdrž. Tudle vyedávání u postýlky z provozních důvodů nešlo a kluk vydržel sedět v posteli a ječet hodinu.
Takže až budeme s mužem duševně a zdravotně ready, tak nás čeká opět „odnaučovací“ proces.

No prave on kdyz jsem zkousela odejit tak rval fakt dost dlouho :zed: tak hledam nejakou setrnejsi metodu na uspavani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.12.15 15:43

Diky za nazory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.12.15 15:51

Já jsem se smířila s tím, že naši v současné době dvouletou dceru budu uspávat dokud to bude vyžadovat. Mít denně poblitou postel a koberec od řevu fakt nedávám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
18.12.15 16:01

Já taky uspávám 20.měsíční dítě ale to až po 22.hod. a to usne později něž já. Když jdu uspávat dříve třeba kolem 20.hod., tak než usne trvá i přes 2 hodiny!! to je teprve nářez. Uspávám taky tím stylem, že lehnu a dělám že spím, po chvilce ale vytuhnu a malej pořád řádí v postýlce jako srna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí