Odplenkování 27měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
11.1.14 13:32

Tak musím zaklepat, dnes jsme bez nehody, běhá tu nahatý, čůrá do nočníku. Po včerejšku, kdy jsem z toho byla fakt špatná velká úleva.. Za vykakání do nočníku má slíbené koko, tak uvidíme.. :) Já jen doufám, že mu to vydrží.. Sem tam nehoda mi nevadí, ale chci aby pochopil, že čůrá se do nočníku a ne na roh gauče. Za jak dlouho poznám, že nemusí běhat nahatý, ale můžu zkusit dát kalhoty? Až se ani jednou nesplete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
11.1.14 13:37

@DnnnK A to malého necháváš jen s ponožakama a třeba tríčem? My to tak měli dneska on ví že je čurá do nočníku vždy říkám ššš aaa že musí dělat tam! A stejně mi to udělal vedle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.1.14 13:39

@DnnnKmy já dala dneska po 14 dnech tepláky a pocural se do nich, takže neporadim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.1.14 13:45

Kalhoty jsem dala po cca dvou týdnech samostatného chození. Ze začátku se s nimi párkrát připočůral, ukázala jsem mu, jak se stahují a během dne to zvládal. Pak asi měsíc chodil vzorně a pak se to pokazilo. Snad dva měsíce si sám nedošel ani jednou, pořád jsem musela připomínat. Teď je to jak na houpačce. Občas je vzorný, občas na to dlabe, takže pořád připomínám. A to mu byly 3 roky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
11.1.14 16:17

AliTad, takhle to měli i maminka od nás z diskuze, že se odplenkovávali na několikrát, jsem zvědavá, jak to budeme zvládat my!
Je jen v tričku s dlouhým rukávem a podkolenkách a mám zapnuté víc topení, na 25 stupňů, jinak máme tak 19, nevypadá, že by mu byla zima..
Ivi a to byl celých 14 dní doma nahatý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.1.14 19:20

@DnnnK jo, akorát na spaní dostával plenku. Taky jsem topila aby bylo doma kolem těch 25 stupňů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.14 23:15

odplenkovani

Ahoj tak dceri bylo22.12 2roky a před tremi dny si sama svlekla body a sla na nocnik kakat kdyby braska na me nezakricel mami nici kaka tak bych to ani nevedela hihi chodi i10krat za den curat občas jen cvrnknout bere to jako srandu tak včera dostala kalhotky a je stastna mam co delat abych ji udržela v plence vecer nez jde haji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.1.14 13:33
@nataska26 píše:
Ahoj tak dceri bylo22.12 2roky a před tremi dny si sama svlekla body a sla na nocnik kakat kdyby braska na me nezakricel mami nici kaka tak bych to ani nevedela hihi chodi i10krat za den curat občas jen cvrnknout bere to jako srandu tak včera dostala kalhotky a je stastna mam co delat abych ji udržela v plence vecer nez jde haji

to je snad sen každé maminky né :-) já chci taky táák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
19.1.14 19:16

:pankac: :pankac: Já chci taky tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.1.14 20:11

My bojujem :-) doma se snažíme teda nahatí a pořád a pořád posazovat ví co tam patří prostě to vím pořád vykládá AA a ukazuje grr ale né a né si tam dojít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.1.14 09:11

Tak my po tom prvním katastrofickém dnu dobrý, chodí si sám, je dole nahatý, venku to vydrží a nepočůrá se ani při odpoledním spaní, ani v noci, jsem max spokojená! Ale je fakt, že už má téměř 28 měsíců. Včera si poprvé sám řekl, že se mu chce aa, když už měl spinkat a chtělo se mu čůrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
20.1.14 12:56

Taky se ozývám po dalších pár dnech - týdnech. Vítek už zcela bez problému chodí sám nebo zavolá, když má punčocháče a nejde mu se svlíct, i na kakání, plínku už nedávám ani na ven, na spaní jo, ale většinou se vzbudí suchý a chce hned čůrat nebo se na čůrání budí i v noci. Občas má plínku počůranou, ale ted už ani nevím, kdy to bylo naposledy. Rozhodně si na průběh odplínkování nemůžu stěžovat, měla jsem z toho hrozný strach, všichni mi tvrdili, že čím je starší, tím to půjde hůř (a mám i dost špatné zkušenosti s dcerkou, tam to šlo podstatně hůř a dodnes má velké problém). Já jsem to i přes řeči příbuzenstva nechala tak a nejspíš jsem dobře udělala (i když po bitvě je každý generál ;) ) - musel si k tomu dojít sám, když jsme zkoušeli na podzim, ani si na nočník nesedl. Taky má dva roky a 5 měsíců, podle mě v tomhle věku už mozek perfektně ví, co dělá tělo a děcko je schopno si to řídit samo. Čůrat ho prakticky nedáváme, říká si sám, jen teda před spaním nebo když jdeme ven, tak ho posadím, když nejde, tak nejde - zkusíme to později, mami, jo :-)
Nehodu měl za ten měsíc možná 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
20.1.14 13:01

Holky diky nám jsou dva roky a měsíc, ale pořád asi na to je ještě brzy. I když to zkouším vidím že na to ještě není připraven. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
20.1.14 13:04

Tak hlasím, že dnes jednou vedle a pak do nočníku :palec: :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.1.14 13:31

Tak to je paráda, Janny:)! Já si taky myslím, že dítě by k tomu mělo rozumově dospět a ne to tlačit násilím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí