Odraz ode dna? Nové problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.8.13 22:05
@Deniel píše:
Mě ještě napadlo, co takhle zkusit když tě bude něco trápit napsat sem nám, aby jsme tě podpořili, teď jsi to udělala bezvadně, vidíš kolik lidí ti najednou fandí?? ;) to je přeci bezva!!! :hug: :hug:

Děkuji, připadá mi to jako sen. To, že jsem byla prostitutkou, a že jsem nemohla bez litru vína denně fungovat - je to zázrak, že se se mnou vůbec někdo baví. Přiznala jsem se, s přetvářkou to nelze. Moc vám děkuji…moc!!!

• Citovat
  • Upravit
3172
15.8.13 22:16

Život není vždycky peříčko, a kdybys věděla kolik je tu holek co mají podobný problém, nebo si i něco podobného prožili!! Víš já nejsem hodna tě soudit, člověk nikdy neví co ho v životě potká!! Moje máma je taky alkoholička a i když ona tvrdí, že je vyléčená..tak my doma víme, že tomu tak není. A proto ti chci říct, ať nezačínáš s pitím, protože je to těžké i pro tvoje děti, nemysli si, že jim to je jedno, to vůbec, oni to intenzivně prožívají a když se napiješ, tak je určitě napadá i to, proč raději nejdeš za nima si popovídat, proč raději sáhneš po flašce. Nevidím důvod proč se s tebou nebavit, všichni jsme lidi, a jsme si rovni, a to, že jsis vydělávala prostitucí, nejsi první ani poslední, která si takto příjde k penězům. Člověk musí přijít sám na to, co je správné a co ne..ty víš, že to jak se k tobě choval otec tvého švagra bylo velmi špatné, i to jak se choval jeho syn a tak dělej vše proto, aby tvoje děti měli život lepší, aby neměli opilou mámu, ale aby měli milující matku, která při nich bude vždy stát a když bude mít nějaký problém příjde za nimi a svěří se jim, od toho ty děti jsou!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
15.8.13 22:19

Minulost ti byla odpuštěna, tak na ní nemysli. jistě, že se není čím chlubit, ale tvá rodina to pochopila a na ostatní se vykašli. spoj si tu konzumaci alkoholu s těma ošklivostma. vzdyt kdybys nepila tak to nezvládneš dělat. alkohol ti dovolil dělat to za co se ted stydíš, tak proč pít. dělat to už nechceš. jo a mraky lidí dělá práci za par kaček ale je to aspoň nakej příjem. bud za to ráda. jistě není lehké být na vše sama, nestyd se požádat o pomoc. a třeba vzpomen na nešpora ač on to někdy přehání, znáš jeho palmu ve větru :?: :mrgreen: mě to nikdy nepřipadalo jako terapie, vždycky jsme se u toho strašně nasmáli a paradoxně to fakt nabíjí energií, i když to asi ten smích, ale to už máš fuk jak si dobiješ baterky.but ráda, že jsi z toho venku :potlesk: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
15.8.13 22:25

Jsi silná žena a moc ti držím palce, vybrala sis rodinu a ta tě miluje, že je s tebou, a to je hlavní, práci si můžeš hledat pomalu, a určitě něco lepšího najdeš, a hlavně ta nemoc manžela a to tvé trápení je mi líto ale jsi silná že to zvládáš a bez alkoholu, a přeju ti aby se ti dařilo dobře a moc ti fandím ať vše co nejlíp zvládneš a brzo je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí