Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zlodcera my jsme teď 11ti měsíčnímu koupili k Vánocům Enduro, ještě nechodí, ale rád se na tom nechává vozit a zkouší se odrážet.
Enduro dělá 2 velikosti a to malé je vhodné od 12ti měsíců akorát dítě musí samo sedět. ENDURO
@Lišťule Díky. No já bych stejně radši něco, co by užil i na písek
Našla jsme ještě totok http://www.digiboss.cz/…2072/d66924/ Vypadá to, že tady ty kola v odrážení tolik nepřekážejí.. No asi to chce vidět.. A taky ta cena nic moc.. Ale recenze jsou na to dobrý na rozdíl od Falka.. Nebo ještě tohle jsem našla.. http://odrazedla.heureka.cz/…specifikace/#…
@zlodcera tak to první je pěkný, ale není to na písek zbytečný? podle mě se tam platí za značku, to spíš už to druhé, ale nejlepší by byla klasická tatrovka, na té se také může vozit a nakládat písek…
@Lišťule Jasný, Tatrovka by byla fajn.. Ale to už není odrážedlo jako takové
Jedině teda koupit Enduro a Tatrovku na písek.. Pořád to vyjde levněji než ta značka ![]()
@zlodcera přesně tak a budeš mít 2 kvalitní věci, Tatrovku budeme kupovat na jaře. Přidávám foto na Enduru, že i to udělá radost.
Supr
Kolik mu na ní bylo? Náš má narozky v březnu.. Tak teď nevím, jestli koupit jen Enduro a Tatrovku ke druhým? To by bylo asi lepší, ne?
@zlodcera
Podle toho, kdy dite zacne chodit a tim padem drzet trochu rovnovahu. Nase deti je dostaly k 1. narozeninam a zacaly jezdit pomalu po dome. Za dva mesice uz frcely ![]()
@Oudrey Malej začal sedět a stavět se začátkem 9. měsíce, ale za týden mu bude 10 a nábytek ještě neobchází, i když stojí tak 40 procent času za den, tak těžko říct. Ale to odrážedlo chci k 1. koupit určitě, spíš nevím tu Tatru.. Ale asi až k těm 2. narozeninám..
@zlodcera
To odrazedlo k prvnim kup. Vsak do nej doroste a uprimne neznam zadny dite, ktere by nezaujalo driv nebo pozdeji
Tatra je fajn ta klasicka se sklapeckou, co byvaly jeste za nas, kdyz jsme byli mali. Napred se v ni dite taha na provazku a pak si nabira pisek, snih, atd. Ta je dobra. Jen ty ruzny trakturky s privesem se slapkama nebo bez jsou zbytecny plytvani penez. Slapky jsou v takove poloze, ze jsou takrka nepouzitelne a bez nich zase prekazi ty kola v odrazeni.
@zlodcera
A koupit odrazedlo od vas a tatrovku treba od babicky?
Holky za jak dlouho vaše děti začaly jezdit na odrážedle? ukazovaly jste jim to nějak? Naše dostaly k vánocům, a občas ho chytnou ručičkou, jezsí s ním jako s autíčkem a říkají brm
jednou jsem je na to posadila a moc se jim to nelíbilo, tak je nechci zradit..
@Oudrey No možná to tak uděláme.. Určitě se v tom v létě nechá vozit rád.. Je odvázanej, když ho děda vozí po bytě v pekáči ![]()
@zlodcera
Ja jsem sem tam vozila malyho tak na piskoviste. Jeste ani nemel rok. Na klin si dal kyblik s babovkama a jelo se
A jinak po ulici bezne. ![]()
@wra
Dcera hned. Ta to okoukala na ulici u starsich deti, tak sedla a jela. Synovi to trvalo dyl. Tak mesic az dva nez zacal opravdu jezdit. Oba zacali kolem toho prvniho roku…