Odsávačka mléka-pístová, ruční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
11.10.04 14:43

Ahoj, já jsem si pořídila odsávačku Medela Harmony, je na principu Avent odsávačky, stála 936 Kč v lékárně. Myslím, že se dá koupit i Avent z druhé ruky, na annonce.cz jsou v nabídce kolem 1000 Kč. Já bych ji z druhé ruky koupila taky, ale potřebovala jsem odstříkat rychle a nemohla jsem čekat, než mi dojde poštou. Jsem s Medelou moc spokojená, má systém dvoufázového odsávání, krátké sání a dlouhé sání, tak jako miminko. Když nic neteče na dlouhý tah, tak chvilku odsávám na krátký a zase na dlouhý. Odstříkáno mám za chvilku, bez bolesti. Podívej se na medela.cz, tam je o těch odsávačkách spousta informací. Mléko mrazím v sáčcích od Aventu, jsou 40ks za 125 Kč zhruba. V mrazáku vydží 3. měsíce, v ledničce 24 hodin. Já teď z toho mléka dělám i kaši. Jinak mám odstříkáno a krmí taťka, když jdu cvičit, super věc, tahle odsávačka. Takže přeji hodně mléka Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.10.04 15:50

Ahoj Evczo, já se tady rozepisuju nad tím jakou skvělou mám odsávačku, ale na tvoji otázku jsem neodpověděla. Takže pístová odsávačka-na:,–(íš a taháš, strašně se nadřeš a dost to bolí, používala jsem ji v porodnici, nic moc, odsávačka balonková- na:,–(íš, stlačuješ balonek a ten vytváří podtlak, který odsává, musíš, ale koupit tu lepší, kde nejde mléko do toho balonku, ten totiž nejde vyvařit, to mi řekli v lékárně, odsávačka typu Avent, nebo moje Medela- na:,–(íš, pumpuješ a odstříkáváš, minimální námaha a nebolí to!!! Já si u toho čtu, nebo se věnuju malému. Vše jde rozložit a vyvařit. Pokud se chystáš odstříkávat větší množství, tzn. na dokrmování v tvé nepřítomnosti, tak jednoznačně doporučuji poslední dva typy. Ahoj Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí