Odstáté uši na ultrazvuku

58
1.7.20 15:51

Odstáté uši na ultrazvuku

Dobrý den, je to hloupý dotaz, ale chtěla bych se ujistit. Nedávno na ultrazvuku nám paní doktorka řekla, že má miminko větší boltce a že bude mít asi hodně odstátá ouška. Bylo to v 18tt, myslíte, že je možnost, že doroste hlavička a ouška budou úplně v pořádku, nebo se mám připravit na plachťáky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
1.7.20 15:53

Tomu neverim ze by neco takoveho v 18tt tvrdila 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.7.20 15:55

@Kaileee prisaham, ze ano a dost me to zaskocilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.7.20 15:56

Dělala si z tebe legraci… :mrgreen: Nebo spíš ty z nás. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.7.20 15:59

@Litta opravdu si nedelam legraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.7.20 16:02

A to jsou odstátý uši problém? To je tak poslední věc, která by mě jako zjištění na ultrazvuku trápila. Mám doma malýho ušounka a co? Klid, jsou podstatně důležitější věci než tvar uší… ;)

• Citovat
  • Upravit
22288
1.7.20 16:04

@SabinkaKo má je mít po kom? A ano, možné to je. Fotku nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
1.7.20 16:06

@SabinkaKo mimča vypadají po porodu stejně jako na utz, jen baculatější.
Bude tedy mít ouďka taková, jak byla vidět v poměru k hlavičce. Nu co..dnes se dá v připadě nutnosti opravit vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
1.7.20 16:07

@Janli taky mám ušáčka a miluju ho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
1.7.20 16:12

No upřímně tak bude mít velký uši ho..v..no se děje hlavně že je v pořádku ne? uši se dají přišít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
1.7.20 16:14

Tak to jsou starosti tedy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
1.7.20 16:19

Pokud bude mít 2 uši a na správné straně hlavy, bylo by mi to úplně ukradený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.7.20 16:39

@Janli @Liška2014 @ka2ka @ocean.mama @zrcadlo
Děkuji holky, samozrejme je dulezite, ze je zdrave, ja si jen vzpominam jak kamaradku ve skolce kvuli tomu strasne sikanovali a nechci, aby se tak chovali k nasi lasce… :( tak premyslim, jestli je jeste brzy a je moznost, ze se vsechno srovna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.7.20 16:44

@SabinkaKo moje holka má uši fakt hodně odstátý a od dětí nikdy neslyšela půl slova. Navíc se to dá operovat, tak co?

• Citovat
  • Upravit
16219
1.7.20 16:46
@SabinkaKo píše:
@Janli @Liška2014 @ka2ka @ocean.mama @zrcadlo
Děkuji holky, samozrejme je dulezite, ze je zdrave, ja si jen vzpominam jak kamaradku ve skolce kvuli tomu strasne sikanovalia nechci, aby se tak chovali k nasi lasce… :( tak premyslim, jestli je jeste brzy a je moznost, ze se vsechno srovna :srdce:

Děti ve školce většinou šikanovat vůbec neumí, vezmou naprosto samozřejmě rasové rozdíly, různě znějící jména apod. Pokud něco obdobného zesměšňují, je to většinou jen proto, že to slyší od svých rodičů. U mých dětí ve školkových třídách jsou nebo byli: černoch, asiaté, muslim (jeho maminka ho vyzvedává zahalená), dítě s okluzorem, dítě s naslouchátkem, dítě s cukrovkou, po jednom úrazu tam chvíli byl i kluk s úplně holou hlavou a velikou jizvou. Občas děti jen poznamenaly čistou oznamovací větou nějaký fakt, nikdy jsem nezaznamenala jakýkoliv náznak zesměšňování, natož šikany. Fakt jsi byla přímý účastník školkové šikany kvůli odstátým uším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí