Odstranění jizev leserem?(po akné)

76638
30.3.19 10:39

ahoj jak je to s bolestí nevím, ale po laserování nesmí ta pleť na slunce, takže nejlepší je jít na to na podzim, v zimě - musí se na to dávat opalovák 50 faktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2206
30.3.19 11:24

Ahoj, už nevím jak se to přesně jmenuje, ale před osmi lety jsem si nechala „upravit“ pleť laserem. Nejdřív obličej namažou mírně umrtvujícím gelem, takže to nebolí, jen cítíš trošku pálení, nic hroznýho, ale ten smrad mě překvapil. V podstatě ti to spálí kůži a naroste nová. Čtyři dny jsem nevylezla z domu, úplně rudý obličej, pak se odloupaly droubné stroupečky a už to nebylo to hrozné. A na sluníčko se fakt nesmí, šla jsem taky na podzim a před volnem, tak abych fakt alespoň 4 dny nemusela do práce. Jizvy jsem neměla nijak hrozné, tak výsledek byl dobrý, ale čekala jsem větší zázrak. Bolelo to asi jen ten první den, ale stejné jako když se přismahneš na sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.19 09:46
@Paťka1234567890 píše:
Ahoj mam jizvy po akne takové černé a jednu hrozně velkou. Proto bych chtela jít na leser. Myslíte si že to škodí?(na ty fotce mam strupy a tu jizvu). A jak je to s BOLESTÍ?Příspěvek upraven 31.03.19 v 09:16

Já ho měla a stalo to za starou Bábu vyzkoušej morginovi olej ok :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml