Odstranění vaků pod očima

892
2.2.15 11:57

Odstranění vaků pod očima

Zdravím,
nemáte někdo zkušenost s odstraněním vaků pod očima? Trápí mě už od puberty. Od porodu, což je už 2 roky, je to ale moje noční můra. Byla jsem dokonce u plastika, který mi ovšem operaci nedoporučil, že není co operovat. Ale já mám doma zrcadlo a při každým pohledu do něj trpím, vaky mám opravdu velké. Když se zadaří, tak týden možná dva to docela jde, ale pak třeba zase měsíc je to katastrofa. Je to pro mě jednak vizuální problém a jednak psychický, protože nejraději bych se někam zahrabala a vůbec nevycházela ven. Připadám si ošklivá, stará, unavená, jsem nervózní. Doktor mi ještě říkal, že by se mi změnil výraz obličeje. Tak se chci zeptat, jestli jste to některá podstoupila, je to pravda? Hodně jsem si o tom načetla, ale nic takového nikde nebylo. Případně zda by mi mohl někdo doporučit nějakou kliniku v Plzni nebo okolí. Jak je zamaskovat, asi nemá smysl se ptát, protože to snad vůbec nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
2.2.15 12:19
@ivisek85 píše:
Zdravím,
nemáte někdo zkušenost s odstraněním vaků pod očima? Trápí mě už od puberty. Od porodu, což je už 2 roky, je to ale moje noční můra. Byla jsem dokonce u plastika, který mi ovšem operaci nedoporučil, že není co operovat. Ale já mám doma zrcadlo a při každým pohledu do něj trpím, vaky mám opravdu velké. Když se zadaří, tak týden možná dva to docela jde, ale pak třeba zase měsíc je to katastrofa. Je to pro mě jednak vizuální problém a jednak psychický, protože nejraději bych se někam zahrabala a vůbec nevycházela ven. Připadám si ošklivá, stará, unavená, jsem nervózní. Doktor mi ještě říkal, že by se mi změnil výraz obličeje. Tak se chci zeptat, jestli jste to některá podstoupila, je to pravda? Hodně jsem si o tom načetla, ale nic takového nikde nebylo. Případně zda by mi mohl někdo doporučit nějakou kliniku v Plzni nebo okolí. Jak je zamaskovat, asi nemá smysl se ptát, protože to snad vůbec nejde :nevim:

Ahoj, moje kamarádka na tom zákroku byla, vaky jsou pryč, žádné jizvy neměla, byla někde v Praze.
Ale asi jsem moc nepomohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
2.2.15 12:45

Tak já jsem četla jen o Bendové - herečka, i o svých pytlích pod očima mluvila. A ta to má taky hezky udělané. Zkus jiného „plastika“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.4.15 10:09

Anebo se vykašli na plastiku a zkus to vyřešit u estetickýho dermatologa. Pro spoustu věcí, u kterých ti plastik řekne, že nedokáže, existujou neinvazivní korekce. Na váčky si dokážu představit radiofrekvenci nebo nějakou modelaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková