Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
JaSe
Ahoj, můžeš mi , prosím, poslat kontakt na tu firmu …byla bych ráda, kdyby mi někdo předběžně určil cenu… a jestli Tě to nebude obtěžovat i ty fotky a kolik jsi teda zaplatila. Díky ![]()
Měj se fajn
Jana-Rajka
JaSe píše:
Ahoj,
mám osobní zkušenost. Vrátila jsem se dětmi do domku po babičce. Část je z roku 1949 a část (podsklepená) z roku 1974.
Nechal jsem podřezat jen jednu kratší stěnu. Jinak se celý dům obkopal, obložil nopkovou fólii a zasypal kačírkem (+ vespod jsou drenážní trubky). Jsem s dětmi sama, takže na podřezání jsem si našla firmu a obkopání + ostatní práce udělali Ukrajinci. Materiál jsem si kupovala sama.
Změna v pokoji, který byl podříznut, je obrovská. Bylo tam vždycky vlhko a plíseň, teď by to tam nikdo nepoznal. Měli jsme navíc kolem této části domu betonový chodník, který měl sklon k základům.
Když jsem sháněla firmu na podřezání, oslovila jsem několik náhodně vybraných na internetu, několik jich odpovědělo a jeden zavolal, že druhý den přijede podívat se, jak to u nás vypadá. Podíval se, změřil délku zdi, šířku, udělal na místě kalkulaci, všechno mi vysvětlil a hned jsem mu to podepsala. Cena nakonec byla taková, jak navrhl v té kalkulaci. Naráželi mi do zdi nerezové plechy. Pokud máte někdo zájem kontakt na firmu, která mi podřezala kus baráku, tak mi napište SZ a já Vám pošlu kontakt. Oni mají i jiné technologie, dokážou si poradit s jakýmkoliv zdivem. A hlavně hned spočítají, kolik by to stálo. Také můžu poslat na mail fotky, jak to u nás vypadalo po podřezání.
Ahoj, můžeš mi , prosím, poslat kontakt na tu firmu …byla bych ráda, kdyby mi někdo předběžně určil cenu… a jestli Tě to nebude obtěžovat i ty fotky a kolik jsi teda zaplatila. Díky ![]()
Měj se fajn
Jana-Rajka
Holky, písměte si na info@stavby-rehak.cz nebo zavolejte 728 097 963. Oni Vám kluci zadara poradí i nahodí cenu.
Zdravim prosím, slyšel sem dnes něco o podstřeleni toho baráku, místo podřezávání že se tam nastřelují plechy které tak jako při podřezávání oddělí základ od zdi. Prej se tam nastřelí nerezové plechy s nějakou speciálni úpravou a je to rychlejši a levnějši když si člověk pozve firmu?? Nevíš o čem je řeč?? A Jak se to odborně jmenuje??
Ahoj, prosimtě potřeboval bych kontakt na firmu které nastřeluje mezi základy a zdi ty nerezové plechy? Mají svoje stránky? A kolik +- stoji jedna zeď cca 20M v řádech 1000 nebo 10 000, Děkuji
My jsme nechali barák podříznout od této firmy:
Super práce,jsme moc spokojený.A cena vyšla tuším u 45 cm zdi na 1500,– za běžný metr.
@rajka22 píše:@rajka22
JaSe
Ahoj, můžeš mi , prosím, poslat kontakt na tu firmu …byla bych ráda, kdyby mi někdo předběžně určil cenu… a jestli Tě to nebude obtěžovat i ty fotky a kolik jsi teda zaplatila. Díky
Měj se fajn
Jana-Rajka