Odvlhčení domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
20.2.11 22:29

Vlhké zdivo

JaSe
Ahoj, můžeš mi , prosím, poslat kontakt na tu firmu …byla bych ráda, kdyby mi někdo předběžně určil cenu… a jestli Tě to nebude obtěžovat i ty fotky a kolik jsi teda zaplatila. Díky :kytka:
Měj se fajn
Jana-Rajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.2.11 22:31
JaSe píše:
Ahoj,
mám osobní zkušenost. Vrátila jsem se dětmi do domku po babičce. Část je z roku 1949 a část (podsklepená) z roku 1974.
Nechal jsem podřezat jen jednu kratší stěnu. Jinak se celý dům obkopal, obložil nopkovou fólii a zasypal kačírkem (+ vespod jsou drenážní trubky). Jsem s dětmi sama, takže na podřezání jsem si našla firmu a obkopání + ostatní práce udělali Ukrajinci. Materiál jsem si kupovala sama.
Změna v pokoji, který byl podříznut, je obrovská. Bylo tam vždycky vlhko a plíseň, teď by to tam nikdo nepoznal. Měli jsme navíc kolem této části domu betonový chodník, který měl sklon k základům.
Když jsem sháněla firmu na podřezání, oslovila jsem několik náhodně vybraných na internetu, několik jich odpovědělo a jeden zavolal, že druhý den přijede podívat se, jak to u nás vypadá. Podíval se, změřil délku zdi, šířku, udělal na místě kalkulaci, všechno mi vysvětlil a hned jsem mu to podepsala. Cena nakonec byla taková, jak navrhl v té kalkulaci. Naráželi mi do zdi nerezové plechy. Pokud máte někdo zájem kontakt na firmu, která mi podřezala kus baráku, tak mi napište SZ a já Vám pošlu kontakt. Oni mají i jiné technologie, dokážou si poradit s jakýmkoliv zdivem. A hlavně hned spočítají, kolik by to stálo. Také můžu poslat na mail fotky, jak to u nás vypadalo po podřezání.

Ahoj, můžeš mi , prosím, poslat kontakt na tu firmu …byla bych ráda, kdyby mi někdo předběžně určil cenu… a jestli Tě to nebude obtěžovat i ty fotky a kolik jsi teda zaplatila. Díky :kytka:
Měj se fajn
Jana-Rajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
18.1.12 14:18

Holky, písměte si na info@stavby-rehak.cz nebo zavolejte 728 097 963. Oni Vám kluci zadara poradí i nahodí cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hylf
16.4.12 21:08

podřezání(podstřelení)??

Zdravim prosím, slyšel sem dnes něco o podstřeleni toho baráku, místo podřezávání že se tam nastřelují plechy které tak jako při podřezávání oddělí základ od zdi. Prej se tam nastřelí nerezové plechy s nějakou speciálni úpravou a je to rychlejši a levnějši když si člověk pozve firmu?? Nevíš o čem je řeč?? A Jak se to odborně jmenuje??

• Citovat
  • Upravit
1
16.4.12 21:14

Ahoj, prosimtě potřeboval bych kontakt na firmu které nastřeluje mezi základy a zdi ty nerezové plechy? Mají svoje stránky? A kolik +- stoji jedna zeď cca 20M v řádech 1000 nebo 10 000, Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.4.12 22:02

My jsme nechali barák podříznout od této firmy:

http://www.kressida.cz/

Super práce,jsme moc spokojený.A cena vyšla tuším u 45 cm zdi na 1500,– za běžný metr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
17.4.12 05:42

728 097 963, Dalibor Řehák, jsou to BDT sanace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.22 17:27
@rajka22 píše:
JaSe
Měj se fajn
Jana-Rajka
@rajka22
Zdravím mohu poprosit také o kontakt pokud máte s n jakou formou dobre zkušenosti? Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný