Odvolani na FF UK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lucad77 píše:
A to jsi ležel v kómatu, nebo proč ses nemohl v té pracovní neschopnosti ještě učit? PN ti skončila 18., náhradní termín zkoušky byl 19., nevidím problém. Prostě jsi neuspěl, smůla. Neuspěje většina uchazečů. Nebo jaký máš důvod toho odvolání, co konkrétně ti vadí, já to z toho elaborátu nechápu.
V době od 7. cervna do 18. června jsem byl v pracovni neschopnosti, a tudíž jsem nemohl pracovat a učit se, a den po skončení jsem absolvoval přijímací řízení Je moznost se primluvit u paní doktorky, aby mi napsala na ten den, že jsem se nemohl připravit na přijímací řízení kvůli neschopnosti pracovní, ale problém je, že jsem v ten den podepsal zdravotní způsobilost společně s pracovní listinou..Není to hřebík do rakve poslední??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
V době od 7. cervna do 18. června jsem byl v pracovni neschopnosti, a tudíž jsem nemohl pracovat a učit se, a den po skončení jsem absolvoval přijímací řízení Je moznost se primluvit u paní doktorky, aby mi napsala na ten den, že jsem se nemohl připravit na přijímací řízení kvůli neschopnosti pracovní, ale problém je, že jsem v ten den podepsal zdravotní způsobilost společně s pracovní listinou..Není to hřebík do rakve poslední??
Takovy nesmysl ti nenapise a skola neuzna. Ty ses mel ucit uz na toho sedmeho, kdy byl prvni termin. A nekdy od brezna jsi vedel, ze budes delat prijimacky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
Ano, ale problém je v tom, že jsem byl v době od 7.června do 18.června v pracovni neschopnosti, tudíž to zaznamená, že jsem nebyl schopen se učit na přijímací řízení, a hned 19. června jsem konal přijímací řízení, ne připraven, ale podepisoval jsem prohlášení o zdravotní způsobilosti společně s prezenční listinou. Myslíte, že jsem si tím ĺ zatloukl poslední hřebík do rakve, nebo je tam ještě nějaka šance?? Myslíte, kdyby mi paní doktorka na 19.6 napsala, že jsem nemohl hned den na to, konat přijimaci zkousku, že by to vyšlo?? Měl jsem 51 bodů a hlasim se na filozofickou fakultu
To je všechno úplně jedno. Termíny prijimacek jsou dva, pokud se z jakéhokoli důvodu nezúčastníš obou, tak tě stejně nevezmou. Takže i kdyby ti uznali, že jsi se nemohl připravit, tak příští termín je za rok, tak jako tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odvolání proti nepřijetí na VŠ
@Nicco7 píše:
tudíž to zaznamená, že jsem nebyl schopen se učit na přijímací řízení, a hned 19. června jsem konal přijímací řízení, ne připraven, … je tam ještě nějaka šance?? Měl jsem 51 bodů
@Nicco7, určitě podej odvolání. V něm uveď všechny relevantní důvody, zejména:
(1) Dne 19. června byl Saturn ve druhém kvadrantu v konjunkci s Venuší v souhvězdí Plejád, což podle Tvého horoskopu znamenalo neblahý den a nepříznivě to ovlivnilo Tvůj výsledek testu.
(2) Po cestě k přijímací zkoušce Ti přeběhla přes cestu černá kočka a způsobila Ti smůlu. Proto ses nemohl při testu řádně soustředit a získat plných 100 bodů, jak jsi měl v plánu.
(3) Během přijímací zkoušky jsi musel sedět na místě, kam vyzařovala negativní energie z elektrické zásuky na zdi. Zásuvka byla necelých pět metrů od Tvé hlavy, dívala se na Tebe po celou dobu zkoušky, a Ty jsi musel čelit jejímu pulzujícímu vlnění.
(4) Jsi nebinární osoba podle klasifikace LGBTBFLM$&# a požaduješ, abys bylo oslovováno „To“. V instrukcích k písemnému testu však bylo bezohledně uvedeno: „Podepište se a uveďte Vaše číslo uchazeče. Pište čitelně.“ Bylo jsi šokováno tím, že jsi bylo takto brutálně osloveno v množném čísle a dokonce i v mužském rodě (uchazeč). Způsobené duševní trauma ovlivnilo výsledek testu.
(5) Jsi potomkem původních Slovanů, kteří byli otroky Keltů na území dnešní ČR. K vyrovnání tohoto hendikepu musí být uplatněny snížené nároky na přijetí ke studiu VŠ pro potomky bývalých otroků. Viz Affirmative action v U. S. A. (1963 – 2023).
- Citovat
- Upravit
@Nicco7 píše:
Jo? A kdy sis podával přihlášku na tu školu, co? Měl jsi na učení spoustu času. Jen za doktorkou běž, u toho bych docela ráda byla, tipuju, že pojedeš z ordinace jak namydlenej blesk. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tala20 píše:
@Nicco7, určitě podej odvolání. V něm uveď všechny relevantní důvody, zejména:(1) Dne 19. června byl Saturn ve druhém kvadrantu v konjunkci s Venuší v souhvězdí Plejád, což podle Tvého horoskopu znamenalo neblahý den a nepříznivě to ovlivnilo Tvůj výsledek testu.
(2) Po cestě k přijímací zkoušce Ti přeběhla přes cestu černá kočka a způsobila Ti smůlu. Proto ses nemohl při testu řádně soustředit a získat plných 100 bodů, jak jsi měl v plánu.
(3) Během přijímací zkoušky jsi musel sedět na místě, kam vyzařovala negativní energie z elektrické zásuky na zdi. Zásuvka byla necelých pět metrů od Tvé hlavy, dívala se na Tebe po celou dobu zkoušky, a Ty jsi musel čelit jejímu pulzujícímu vlnění.
(4) Jsi nebinární osoba podle klasifikace LGBTBFLM$&# a požaduješ, abys bylo oslovováno „To“. V instrukcích k písemnému testu však bylo bezohledně uvedeno: „Podepište se a uveďte Vaše číslo uchazeče. Pište čitelně.“ Bylo jsi šokováno tím, že jsi bylo takto brutálně osloveno v množném čísle a dokonce i v mužském rodě (uchazeč). Způsobené duševní trauma ovlivnilo výsledek testu.
(5) Jsi potomkem původních Slovanů, kteří byli otroky Keltů na území dnešní ČR. K vyrovnání tohoto hendikepu musí být uplatněny snížené nároky na přijetí ke studiu VŠ pro potomky bývalých otroků. Viz Affirmative action v U. S. A. (1963 – 2023).
Dneska ti musím vyslovit uznání teda.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
Přišel si, napsal si zkoušku, podepsal jsi zdravotní způsobilost zda jsi byl nebo nebyl nemocný je naprosto irelevnatní.přijat jsi nebyl. Smolík. Odvolávat se samozřejmě můžeš. Doporučuju poslat přímo tento text. sekretářka se občas potřebuje zasmát.
Ano, zdravotní způsobilost jsem podepsaletos, ale toto mužů napadnout psychoogickym posudkem, že jsem nebyl přícetny podepisovat zdravotní prohlášení a konat přijimaci zkousku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:psychologický posudek pro nezpůsobilost podepsat zdravotní způsobilost, že jsem nemohl vykonat přijímací zkoušku ve 100% připravenost k
Jo? A kdy sis podával přihlášku na tu školu, co? Měl jsi na učení spoustu času. Jen za doktorkou běž, u toho bych docela ráda byla, tipuju, že pojedeš z ordinace jak namydlenej blesk.
@lucad77 píše:
Jo? A kdy sis podával přihlášku na tu školu, co? Měl jsi na učení spoustu času. Jen za doktorkou běž, u toho bych docela ráda byla, tipuju, že pojedeš z ordinace jak namydlenej blesk.
psychologický posudek pro zdravotní nezpůsobilost podepsat zdravotní prohlášení o ne způsobilosti udělat přijímací zkoušku na 100 %
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
psychologický posudek pro zdravotní nezpůsobilost podepsat zdravotní prohlášení o ne způsobilosti udělat přijímací zkoušku na 100 %
Už to neber, fakt. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
Jen pro zajímavost, na jaký obor jsi dělal přijímačky? Já jen abych věděla, kam tito exoti směřují (a naštěstí se nedostávají)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit