Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Berousik píše:
Krasavica je blokla? To je mi lito. Neznam jeji minule nicky ani jejich historii, ale jako Krasavica sice byla obcas drsna, ale jen na trotly. Pokud mel dotaz hlavu a patu, ochotne a vecne poradila. A byla to chytra a prakticka zenska. A to ze tu byla furt? Vzdyt byla vecne nekde vyjeta po sluzebkach, mimo domov. Tak si kratila cas no boze, ja bych to delala taky, chlastat se furt neda
Máš naprostou pravdu. Je to škoda.
@JayLee
to je asi nejlepší řešení
. Uvidíme jak se admini vyjádří, spíš asi ne ![]()
@jane-e píše:
to zadne tajemstvi neni, Misakosa a nejhodnejsi
Neznam…dalsi prosim ![]()
@radkka píše:
A ty nicky jí byly zablokovány, takže to, co dělala dříve (ač nevím, co máš na mysli) není důvod k zablokování Krasavice, takže bych prosila ty sviňárny, které dělala pod touto přezdívkou, jestli žádné nemáš, tak to svědčí spíše o inteligenci tvé, ne naší.
ja o svoji inteligenci pochybovat nemusim ![]()
minimalne jeden denicek, kde velmi nevhodne reagovala, nasledne editovala, nakonec je k tomu i diskuze Cenzura na emiminu, muzes si pocist ![]()
@jane-e píše:
@Markéta80 píše:
@jane-e ty znam jsem myslela že jich měla i víc![]()
to je mozny, ja vim jen o techto, pricemz nejhodnejsi v jejim podani mela tusim dokonce 2 deti, minimalne za jeden predchozi nick uz mela dozivotni ban a ejhle.. ![]()
@jane-e jo to bylo nevhodné ale takových tady je co se nevhodně až útočně vyjádří a nic se neděje. navíc je to jen a jen o názorech
. To by museli smazat dost uživatelek, nebyla jediná ![]()
@jane-e píše:
ja o svoji inteligenci pochybovat nemusim
minimalne jeden denicek, kde velmi nevhodne reagovala, nasledne editovala, nakonec je k tomu i diskuze Cenzura na emiminu, muzes si pocist
Pokud chceš na někoho házet špínu, tak to měj podložené, tohle za moc nestojí.
@jane-e píše:
Tak mě třeba nic neříkají
a to než jsem si udělala profil, tak jsem asi 2 roky jen četla ![]()
@jane-e píše:
to je mozny, ja vim jen o techto, pricemz nejhodnejsi v jejim podani mela tusim dokonce 2 deti, minimalne za jeden predchozi nick uz mela dozivotni ban a ejhle..
Jakože si vymýšlela? ![]()
@Callipo90 ten první to je už hodně dlouho, nejhodnější si vybavuji s fialovym slonem ale furt nevim co provedla tak strašného ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat