Ohřívání domácích příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja mám prikrmy zmrazene ve sklenickach a dávám rozmrazit+ ohrat do ohrivacky lahvi a když spěchat tak taky do mikrovlnky. Někdy stačí zalit trochou horké vody tak to dělám mimo domov
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě to ohřáté z mikrovlnky se musí pořádně promíchat - nebo překydnout do jiné misky a zamíchat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předem se omlouvám za možná blbý dotaz, ale chci začít s příkrmy a chtela bych poradit ohledne ohřívání. Např. uvařím mrkvičku kdyz mimčo spinká, dám do ledničky, až se vzbudí, ohřeju. Je to tak v pohodě nebo je by se melo podávat hned po uvaření?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ideálně by se to mělo podávat hned po uvaření. Zelenina se nemá ohřívat, hodinu po uvaření v ní začínají hnilobné procesy a ohřátím se podpoří, plus se zničí zbytek vitamínů, ale na ohřátou zeleninu ještě nikdy nikdo neumřel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina A Jako u každého jídla bych to prvně nechala vychladnout, než ho dám do ledničky. Ale rozhodně se nic nestane když ti jídlo nějakou dobu zůstane na sporáku a pak se bude jíst. A to i dětský příkrm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina A ja prvni prikrmy varila primo hned k papani, kdyz jsem toho uvarila vic, tak jsem dala do lednice do krabicky a pak druhy den normal ohrala v mikrovlnce a dobre promichala, dyl jak do druheho dne jsem v lednici nenechavala. A kdyz jsem toho navarila pro regiment
zamrazila jsem ve sklenickach od presnidavek a pak ohrala ve vodni lazni rovnou ve sklenicce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky mammky, do lednice samozrejme vychlazené. Měla jsem na mysli uvařit a třeba za hodinu ohřát a dát mimču.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že na tom není nic divného:)
Také denně nevařím. Uvařenou zeleninu si mrazím a před podáním ohřívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit