Ohrožení na dálnici

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Snorlaxik
13.3.24 14:01
@Lily-of-the-valley píše: Více

Proč by měl takový člověk kecat? :think: to, že ty se neumíš na dálnici dlouhodobě soustředit přeci neznamená, že to tak mají všichni

• Upravit
13998
13.3.24 14:04
@Snorlaxik píše: Více

Viděla jsi někdy kamionaka při dlouhé cestě?😅
Hele já ti to neberu, určitě jsi král silnic, nikdy neztratis pozornost. Gratuluji. Zbytek řidičů jsou pouze lidi. A vybrždovat se proste nesmí, tečka. Neni to o školení druhého řidiče, a fakt není třeba jezdit po dalnici kde je 130 rychlosti 200 km/h. Chyba byla na jeho straně, my opravdu nebyli povinni v pulce předjíždění na to dupnout a nechat si naměřit 160.

• načítám...
11560
13.3.24 15:00

@Anonymní píše o házení jablka z řidičem z vozu jedoucího vlevo na čelní sklo vozu jedoucího vpravo a v dálniční rychlosti- podle popiu tak 150+

No, i přes procítěné vypravování, neverím (není to chybka :-))

• načítám...
11560
13.3.24 15:03

Já vůbec neříkám, že vybrzďovači nejsou. Jsou a je to extrémně nebezpečené. Tím víc u řidiče, co si není 2× jistý. A prakticky ani nemusí být důvod- jen pro tu „legraci“.
Ale úvodní příběh má tolik omáčky kolem a málo pravděpodobných informací, že tomu nevěřím (neverím).

• načítám...
15934
13.3.24 15:07

Netrénovaný člověk se plně soustředí jen pár desítek minut.
Proto také žasnu nad těmi magory, co jedou s celou rodinou x hodin přes půl Evropy a obvykle ještě v jiném biorozpoložení. Pokud zabijí sami sebe, tak OK.

Ale jinak my už dávno víme, že ty jsi z jiného vesmíru a máš to zcela jinak.

• načítám...
15934
13.3.24 15:09
@Ivan PPZ píše: Více

Například v Německu je vybržďování trestný čin. U nás to není nic a když při vybržďování dojde k nehodě, tak vybržďovač to většinou vyhraje, aneb holt jsme tak nějak naší (de)mentalitou blíž k Rusku.

• načítám...
1831
13.3.24 15:09

Zase ty a ty tvoje moudra :roll:

• načítám...
Anonymní
13.3.24 15:11

@Ivan PPZ KDE jsem psala, že jablko hodil na čelní sklo? Kde? Vodu ano. Ale jablko logicky ne, když jel vedle nás. Trefilo to zadní dveře u dětí.

Jezismarja. Prosím někoho normálního, jak smažu tuhle diskuzi? Mě je z těch některých hloupých diskutujících fakt blbě. :poblion:

• Upravit
Anonymní
13.3.24 15:16

@Ivan PPZ A prosím tě, ty chytrý tvore. Nevěděla jsem, že tu musím popsat vše do detailu, aby to ostatní všechno pochopili. Nemohli jsme jet 150. Tady je dovolené pouze 130. Navíc nás ohrožoval, zpomalilo se cca na 100. Je úsměvné, jak si tady každý vytváří svou teorii… Ale proč ne :mavam:

• Upravit
149385
13.3.24 15:17
@Anonymní píše: Více

Neber si to osobně. Tady je v poslední době hledání trollů nejčastější zábava.

• načítám...
13.3.24 15:22

Já to chápu tak, že blokovali levý pruh, proto je ten Francouz podjel. Nic samozřejmě neomlouvá jeho jednání.

Jinak to s házením pití na jiná auta na dálnici jsem slyšela vícekrát. Nedávno se to stalo známému v dodávce. On jezdí denně pracovně, rozhodně není žádný šnek, ale naložená dodávka má samozřejmě pomalejší rozjezd i brzdění, takže asi proto to schytal pitím z Mekáče na čelní sklo. To jen k tomu, že ten příběh zakladatelky nemusí být až takový úlet.

• načítám...
80233
13.3.24 15:30

Vybrzdování je něco jiného, to se stalo snad každému, i nám. Ale házet papíry? Vodu? Jablko? No sakra. A to všechno jenom řidič a jen tak.

• načítám...
80233
13.3.24 15:32
@Anna766 píše: Více

a Diviš se? Vždyť jich je tu čím dál tím víc a čím dál blbejsich.

• načítám...
Snorlaxik
13.3.24 15:34
@Zumpa píše: Více

Tak když cítím, že se přestávám soustředit, tak si dám přestávku ;) a přes půl Evropy nejezdím.

• Upravit
149385
13.3.24 15:36
@inkakřivák píše: Více

To není údiv, jen konstatování faktu. Tady se huláká troll troll! snad i když někdo napíše že dneska vařil guláš a zítra plánuje vařit rajskou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová