Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
farska píše:
nemecky..nechybi ti tam ‚s‘![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HELE,ja ti dam takove VYKANI,az ti bude zle
Ja se nahodou citim na 13 furt..no-az mi bude 80 ,tak potes![]()
![]()
a jéje
tak nenecháme ten srazík na jindy
![]()
a to S - nevím, mě se to líbí víc takhle ![]()
At te ani nenapadne
![]()
Tak zitra kolem pul desate budu mezi bezdomovcemi u OKNA hledat brunetku s brylema a kocarem…SOUHLASI TO
![]()
jo souhlasí
já pak „klukům“ nějak vysvětlím, že do parku s nama nemůžou ![]()
tak já ten zítřek nějak překousnu - i když mi bude zle a budu kočárkovat s puberťačkou
![]()
ještě pošlu SZ Renče s mým číslem, kdyby se chtěla přidat ![]()
a jdu chrnět, ať nedejbože nezaspím na tu zítřejší slávu
![]()
Napoly
![]()
A neopovaz se neprijit PATRICNE UPRAVENA,S MIRNYM OBLAKEM VUNE.......Decentnim nalicenim a francouzskou manikurou na pestenych nehtech
![]()
HA-HA-HA ![]()
tAK JA JDU TAKY A ZITRA SE TEEESIIIIIIIIIM ![]()
A jeje, věk!
No jsem na tom stejně jako farska, zrovna v pondělí mi naběhne další rok, takže taky 32.
Ale v počtu dětí teda silně zaostávám!!
( Jo a jsem asi trumbera, ale nechápu ten metřík s tím vojáčkem
)
Tak holky, přeji Vám pěkné počasí na ten Váš srazík a dejte vědět, jak jste se měly. Dobrou (Gute Nacht!!)
![]()
Zdenuli,to neva,ze nechapes-to je na delsi povidani,tak pak vysvetlim,jo
![]()
NAPOLY
potrebuju taky Tv e tel.cislo
![]()
Mala Anicka se rozhodla samozrejme(jako obvykle,kdyz si neco naplanuju) spat uplne jinak,nez spava kjine dny,takze jsem ji TED ulozila.......
Proto je mozne ,ze v pul desate bude jeste mit hlubokou pulnoc ale TAKY TREBA NE,tak se chci s tebou domluvit organizaci a dalsi postup ,jestli mate dorazit k nam(asi deset kroku od Bristolu,to zvladnete
)anebo jestli bude vse dle puvodni domluvy…
SNAD SEM JESTE NAKOUKNES
pa a hezke vstavani,Olomoucandy ![]()
Domi, včera jsme potkali Petra, já ho teda nepoznala, ale upozornil mě Ondra, žel byl v albertu za výlohou, takže jsme se ani nepoptali na mimi a jaký byl porod…
Holky, vy se srážíte a já makám, to je nespravedlivé…:-(
Ale od zítra mám na minimálně týden klídek, takže leháro. Dnes jsem měla noční, ráno v 6 si přijeli pro dort a já nestíhala, takže se půjdu dospat… Vkládám fotku svatebního dortu pro sestru, má spoustu much, ale „chybama se člověk učí“
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…218678_n.jpg
Teda to je krásný dort!!! Já tam žádné „muchy“
nevidím! Já peču leda tak bábovky a koláče. Dort umím jenom studený ze smetany a ovoce
![]()
Jeeee,Daso,ten dort je krasny!!!!ja uz taky potahuju marcipanem,ale takhle na patro bych to asi jeste neumela…FAKT SE POVEDL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ted ulozila Anicku a odesly Renca s Jitkou,bylo to moc fajn dopoledne
![]()
Báro, to byl můj teprve asi 5. potahovaný a moc mi to pravda ještě nejde, 3 patrák je to můj úplně první pokus, snad vydrží , je dost vyztužený, přeci jen cestuje daleko na takový vedro. Jo a potahovala jsem varnou, ne marcipánem, ségře chutná nejvíc, uvidíme zítra, zda se povedl.
Taky holky hlásím, že minulý týden v poradně měla Lýdinka v necelých 5 měsících 9160g, dr. nechápala… A máme už 2 zuby, takže kojení je prostě zážitek!!!!
dášo - já jsem jednu mouchu viděla…ale pak mi z toho monitoru uletěla
…dortík je moc moc krásný…já jsem si na svatbu taky kuchtila dort, ale podle tvýho byl teda pěkně obyčejnej
…ale pro mě byl krásnej - no ještě, aby nebyl, když jsem se s tím pachtila 3 hodiny
pokud najdu foto, tak ho sem šoupnu…
a jinak máš doma taky pěknýho cvalíčka…Filipek měl v 6ti měsících 9280g
já jsem úplnej hotovson…malej mi po cestě usnul a já jsem taky zralá na leháro…jenže musím dělat oběd…mmch. ještě štěstí, že manža nenašel ty klobásky
nestihlo mi rozmrznout kuře, tak mu to teď „kuchtím“ na oběd
![]()
no jo, ale co budu papat já????????
napoly
tak Ani usnula snad drive,nez se dotkla postele…
A ja jdu resit ‚nase uzasne veci‘,vsak vis…
At si da manza rohlik s cokoskou,to taky zasyti ![]()
Holky, tak s obědem se to má u nás tak, manžela s dětmi jsem poslala ke tchýni a já křoupám kukuřičné chlebíky
, musí být někdy dietka, když zítra jedeme na svatbu…
tak tady je moje „umělecké“ dílopro Filipka ![]()
ale ten svatební nemůžu najít ![]()
Ahoj děvčata,
RenčoF
Však jak chceš, jen jsem Ti tu diskusi nabídla. Je fajn řešit problémy s holkama ve stejné fázi těhotenství. ![]()
Jinak s tím, jak se náhle mění vztahy mezi kamarády, to jsem taky byla překvapená, hlavní změna byla, když jsem šla pracovat a ostatní ještě studovali. Prostě jsou to úplně jiné starosti a člověk má pak pocit, že je nějak mimo.
farsko
ahojky koukám, že máš doma babinec. Taky budeme mít dvě holčičky. Budete ještě někdy zkoušet kluka?
Teeda tak vy teď bydlíte u Bristolu? to bydlíme taky kousek od tud ![]()
Jo a tady je odkaz na ten Střížov
http://www.zahradnizeleznice.cz/kolejiste.htm
Haha s tím parkem jsi mě pobavila, tudy chodíváme pěšky na tržnici, pěkná procházka ve stínu a je tu krásně v zimě, na podzim, v létě i na jaře. V zimě se tu dá i sáňkovat, když je sníh.
Každopádně, teď to budete mít s dětmi kousek do botaniky na dětské hřiště, každou středu je to zadara a mají otevřeno do 18,00. Je to super, žádná kola, psi, střepy. Vchod je za DDM.
zdenulino
Tož to moje dr (Slezáková) mě naštěstí už teď nenutí lozit na kozu, jen se položím na lehátko jak je UTZ a vyšetří mě tam pěkně v pohodlí ![]()
dasavr
Teeeda to je pěknej dort. Mluvíš pro mě cizím jazykem, co to je, že jsi potahovala varnou???
Ani nevím jak by se potahovalo marcipánem, znám marcipán jen jako kupované figurky ![]()
Holky s tím minigolfem, to je dobrý nápad, asi nějaký den prubneme.
Příští týden vyrážím do jeseníků, tak snad vyjde počasí, zdraví apod. Taky doufám, že ještě budou borůvky.
Tenis jsem moc nehrála, ale squash, je super, člověk ví, že ten balonek tak daleko neuletí ![]()