Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
6.8.09 21:43

zdenulino - to mě mrzí s tím dvojčátkem :?
já jsem poprvé rodila taky v Olomouci a jako prvorodička jsem byla pěkně vykulená - jasný, na maminy se tam vcelku kašle, kojení obkoukáváš od ostatních páč ti to ukážou maximálně při prvním přiložení a pak nechápou, že ti to prostě nejde…takhle bych mohla pokračovat…ale je tam nejlepší novorozenecký oddělení a to pro mě bylo rozhodující 8)

ale pokud chceš poradit, tak si hodně chválí Šternberk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.8.09 21:45

Napoly,

ok,v pul desate a pokud tam nebudes ,vyrazim pomalu smerem k Senimu…:-)Jinak jsem korpulentni blondyna s cernym kocarem-golfkama-a co budu mit obleceno,to nevim,co se mi povede vyhrabat zpod obrhromady obleceni,jeste nemame uplne vse dovybaleno ve skrinich… :oops: :wink:

Zdenulino,

HOJKY,NEMKYNE…

:wink:

ja rodila v Opave a v Chrudimi,to jsme Ti moc nepomohla,coooo :lol: Ale pry je bezva Sternberk!!!
A vytahovite lehatko uz znam z Opavy a to bylo pred deseti lety skoro :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.8.09 21:53

néééé, k Senimu nééé :lol: kdyby něco, tak běž kolem toho kostela, kolem „hladovýho okna“ (to poznáš - je tam kolem plno rádoby bezdomovců :wink: )

a já jsem hnědovláska s brýlama, vykukujícím břichem, oblečení taky nevím, ale budu mít bílý kalhoty - to je jediný, co oblíknu :lol: …kočárek máme červenou trojkolku :wink:

růži mít nebudu, promiň :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
6.8.09 21:55

Jo jo, přesně jak říkáš Napoly, ale to nebylo rozhodující, já jsem ten porod měla komplikovaný a v Olomouci to prostě nezvládli, rodila jsem 32 hod., pak se malá začala dusit tak honem honem něco dělali, tahali ji zvonem, nešla. Tak kleštěma, okamžitě inkubátor, byla přidušená. Pak jsme kvůli tomu chodily na fyzioterapii a neurologii. Dr. u porodu, Kotršová byla šílená, ječela bezdůvodně po porodních asistentkách, které se nafoukly. I manža Kotršovou napomínal, at se tam nehádá, tak ječela i po něm. Přitom nic nedělala, zvon, kleště dělal Dr. Muller, ona jen frasnila. Pak mě šila, s nějakým jiným Dr. nebot porodní asistentka jí nebyla dost nobl. Madam mě zašila tak, že zašila tampon a zašila mě velikou jizvu tak, jako byste si zapnuly svetr o 1 dírku mimo. Po týdnu jsem měla na 1 straně 2cm díru, takže celé 6nedělí jsem si na prdel nesedla a lítala jsem každý týden k Lubuškymu na kontrolu a taaaak bych mohla pokračovat. Já mám z toho porodu docela pěkné trauma, brečím, ještě i dnes, po 3 letech.
Ale je fakt, že mi pořád vrtá hlavou, že tam je skutečně to novorozenecké zajištěné, proto snad ještě i o té Olomouci malinko uvažuju, ale jedině s úplatkem! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.8.09 22:01

ZDENULINO---ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :? :? :? :? :?

No-to asi radsi Sternberk!!!! :?

Napoly-ok,ja vim,kde to je ,manzel tamtudy jezdilo denne ze stareho bytu ve starych Hodolanech do kasarfen do prace…:-)

Tak jo,tak v pul desaty u mostu,jak je ten bar anebo Ti pujdu naproti…
jeste ti pisnu do Sz muj telefon-kdybychom se nejak nemohly najit ci co…:-)

OK??

A kdyz by se nekdo chtel jeste pridata dalsi,je srdecne!!! vitan…
A samozrejme to plati i HERZLICH VILKOMMEN :lol: :lol: :lol: NEBO JAK SE TO PISE-.i kdyz to nepredpokladam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.8.09 22:04

já vím, že takový vzpomínky jsou hnusný, ale přece jenom už jsou to víc jak 3 roky…
a divím se, že po takové době tě nevzali na císařák :roll:
ale hlavně, že je malá v pořádku 8) …no, a ty vlastně taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.8.09 22:06

VŠAK TO JE JASNÁ VĚC - DĚVČATA, JESTLI MÁTE ZÍTRA ČAS, TAK PÍSNĚTE A DÁME NĚKDE SRAZ VŠICHNI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.8.09 22:12

NAPOLY

vsak holky misto sraziku i ca sznaji,pokud budou mit zrovna volno,BUDOU VITANY 8) 8) 8)

MAS SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.8.09 22:14

JO A NAPOLY-

Tvuj nick mi pripomina hru meho mladi,DOSTIHY A SAZKY 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
6.8.09 22:18

Jéé holky, tak to je super, že si dáte sraz. Tak my se budeme účastnit pouze na dálku. I tak děkuji za Herzlich willkommen!! !To mě pobavilo:D :D (moje němčina je také dost bída a ještě jsem lenoch, neučím se. Spoléhám na to, že to tam naskáče samo, ale není to jak s angličtinou. Bohužel.) Nebo už jsem starší a blbější. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.8.09 22:21

SZ přijata :wink:

však to sis jako myslela, že mě to jenom tak napadlo :P …jenže tam je s měkkým i :wink:
a Napoliho a Narciuse jsem MUSELA vlastnit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.8.09 22:23

No vzdyt JA SI TO MYSLELA,NEEE????? :lol: :lol: :lol: :lol:

JA ZAS MELA RADA TY.TMAVE ZELENE… :lol: :lol: :lol:

No a Zdenulino-ja vedela,ze to mam blbe napsane...... :oops: 8) Delala jsem nemcinu NUR VIER JAHRE IM SCHULE nebo jak to mam sakrys napsat

ZATO DODNES UMIM SEST SLOK ,TEDY CELOU,LORELEI OD HEINRICHA HEINEHO NAZPAMET,heeeeeeeeeeeeeeeč :lol: :lol: :lol:

a propos–kolik je vam holky let :oops: :oops: :idea: Kdyz jsme u toho starnuti,tak mne bylo onehda 32…pred mesicem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.8.09 22:25
zdenulina píše:
Jéé holky, tak to je super, že si dáte sraz. Tak my se budeme účastnit pouze na dálku. I tak děkuji za Herzlich willkommen!! !To mě pobavilo:D :D (moje němčina je také dost bída a ještě jsem lenoch, neučím se. Spoléhám na to, že to tam naskáče samo, ale není to jak s angličtinou. Bohužel.) Nebo už jsem starší a blbější. :lol: :lol:

:lol: :lol: já bych se v Německu neztratila :wink: jelikož jediný, co dám dohromady je: GUTTEN TAG. ENTSCHULDIGUNG SIE MICH BITTE, ICH SPRACHE NICHT GUT DEUTCH. BITTE WO IST DER BAHNHOFF :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

takže domů bych dorazila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.8.09 22:27
farska píše:a propos–kolik je vam holky let :oops: :oops: :idea: Kdyz jsme u toho starnuti,tak mne bylo onehda 32…pred mesicem

:lol: :lol: :lol: a budem si tykat nebo vykat?… :lol: :lol: :lol: mě je 24 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.8.09 22:39

nemecky..nechybi ti tam ‚s‘ :?: :oops: :oops: :lol: 8)

HELE,ja ti dam takove VYKANI,az ti bude zle :lol: :lol: :lol:

Ja se nahodou citim na 13 furt..no-az mi bude 80 ,tak potes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová