Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
28.4.15 18:03

@Teruu Ahojky v pohodě.. já má te´d spíš takové klidnější období.. ale chystám se tenhle tyden objet obchody s kojeneckým zbožím.. :) Jinak já se mám dobře dneska jsem byla v poradně.. vše je v pořádku a a za 3týdny mám zase dorazit.. :) říkal pan doktor že toho bude víc… ultrazvuky a tak tak jsem zvědava kam mě všude pošle.. :)
A jak dopadla tvoje kontrola a co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
29.4.15 19:03
@melien píše:
@Teruu Ahojky v pohodě.. já má te´d spíš takové klidnější období.. ale chystám se tenhle tyden objet obchody s kojeneckým zbožím.. :) Jinak já se mám dobře dneska jsem byla v poradně.. vše je v pořádku a a za 3týdny mám zase dorazit.. :) říkal pan doktor že toho bude víc… ultrazvuky a tak tak jsem zvědava kam mě všude pošle.. :)
A jak dopadla tvoje kontrola a co je nového?

já byla včera taky na kontorle a pak za 3 týdny další kontorlu a potom už budu chodit co týden na ozvy :dance: :dance: :dance: :dance:
Kontrola dopadla dobře, malej je už hlavičkou dolů, a má kilo a půl :srdce: :srdce: :srdce:

Taky musím dokoupit poslední drobnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
29.4.15 19:03

@melien a hlavně gratuluju k dobré kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.4.15 19:18

@Teruu Tak to už je chlapík.. :) hlavně že prospívá.. :) dneska jsem byla koukat na věcičky a byla jsem docela zklamana nic moc se mi nikde nelíbilo… asi budu muset spíš na netu nakupovat.. kde ty jsi nakupovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
29.4.15 19:48
@melien píše:
@Teruu Tak to už je chlapík.. :) hlavně že prospívá.. :) dneska jsem byla koukat na věcičky a byla jsem docela zklamana nic moc se mi nikde nelíbilo… asi budu muset spíš na netu nakupovat.. kde ty jsi nakupovala??

jak co, ale taky hodne na netu
co konkretne mas na mysli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 18:30

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Olomouce? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová