Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já neležela na šestinedělí, tam neměli místo, šoupli mě dolů na osumnástku. Měla jsem kompikace i po porodu, ale několikrád denně jsem chodila na jipku za prckem, tak možná tak. V těch jejich pyžamech vypadáme všichni stejně. ![]()
26lenka píše:
Já neležela na šestinedělí, tam neměli místo, šoupli mě dolů na osumnástku. Měla jsem kompikace i po porodu, ale několikrád denně jsem chodila na jipku za prckem, tak možná tak. V těch jejich pyžamech vypadáme všichni stejně.
Aha, spatne jsem to pochopila
Nekdo tam mel dokonce svoji kosili nebo domaci obleceni, to jsem koukala…na to jsem se uplne vykaslala ![]()
Nám rovnou sestra od gyndaře řekla ať si nic neberem, škoda si ničit svoje.
No, ještě teď když vidím těhulky, tak jim nezávidím co je čeká. Brr.
Ahojky!
Tuxik - tak to nemám tušení, jestli je to otevřené i přes víkend.
My jsme se dnes šli podívat do toho nového koutku Mraveniště - děti nadšené, maminka moc ne - vše mají udělané z lan (jako kdyby jste byli v lanáčku v Zoo - samozřejmě v menším provedení). Hani mi vylezla až kamsi nahoru a pak se bála jít dolů (ale já ji nemohla jít ani naproti),pak se jí naštěstí ujala jedna starší holčička, Hani překonala strach a už tam pak lozila sama. Skluzavky jsou celkem rychlé - sice děti sklouzávají do kuliček, ale kuličky jsou normálně na koberci,takže přistání nebývá vždy měkké. Jak stáhnu fotky tak sem nějaké dám. ![]()
Pro mrňousky tam mají krásnou ohrádku, pro větší 2 krabice lega a jednu krabici s hračkami pro batolata, jinak tam hračky nejsou.
Barulátko - do Mraveniště se taky chystáme, uvažovala jsem, že tam nakouknem dneska cestou z města, ale nakonec jsme jely busem… Takže říkáš bez dozoru dítko nechat nelze? ![]()
Domi - Vojtíka asi jo, ale Šárinku… i když ona je hodná a na sebe i opatrná.
Jinak prý ty lana unesou 2 dospělé, takže přinejhorším za dítětem můžeš vlízt ![]()
No, Baru - aby ses nedivila, Šárka je pořádná dračice, rozhodně je odvážlivější a méně bázlivá, než Vojta. Takže jestli někdo poleze do výšin a nebude vědět, jak dolů, tak to bude Šárka
![]()
Uvidíme, třeba nám příští týden vyjde se tam stavit.
Mimochodem - nejdete někdo v pátek (nebo v sobotu) do Smetanových sadů na akci Skauti dětem? http://olomouc.skauting.cz/…-2011-narnie Já se tam s dětmi chystám zítra odpoledne (v sobotu už budou u babičky), tak třeba se tam s někým z vás potkáme ![]()
Ahoj holky, nevíte, zda má dětská herna Mraveniště web stránky? Taky se tam chystáme
Zdravíme ![]()
Domi - já se tam zítra odpo určitě chystám
- když na tebe narazím,budu se hlásit - tvé děti poznám ![]()
Hanytka - já myslím, že zatím žádné webovky nemají - alespoň jsem teda nenašla ![]()
Jdu dětem napustit vanu - jak já ty chvilky, kdy jsou oba ve vaně miluji ![]()
Baru - jasně, určitě se hlas! Já teda nepoznám ani Tebe, ani Tvé děti
(odkud vlastně moje děti znáš?
) My tam půjdem počítám kolem třetí - jak se Šárka vzbudí…
Tak před rokem jsem se bavila s vaší hlídací tetou - byla zrovna se Šárinkou v parku a Jeník se tehdy za nimi vydal.A od té doby Šárinku poznám - občas na obě děti narazíme v parku na hřišti - Vojtík je hodně komunikativní a naše Hani taky nezůstává pozadu ![]()
Barulátko - děkuji
Když nejsou webovky, tak tam zajdeme naostro ![]()
My třeba marodíme…právě proto, že teploměr lítá nahoru a dolů…chjo. Takže běhám kolem dětí, které jsou uplakané, mrzuté a unuděné
Co vy?