Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6907
14.9.11 20:42

Já neležela na šestinedělí, tam neměli místo, šoupli mě dolů na osumnástku. Měla jsem kompikace i po porodu, ale několikrád denně jsem chodila na jipku za prckem, tak možná tak. V těch jejich pyžamech vypadáme všichni stejně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
14.9.11 21:19

holky kdybyste chtely, tak na slevopolu je sleva na kvitko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.9.11 21:34
26lenka píše:
Já neležela na šestinedělí, tam neměli místo, šoupli mě dolů na osumnástku. Měla jsem kompikace i po porodu, ale několikrád denně jsem chodila na jipku za prckem, tak možná tak. V těch jejich pyžamech vypadáme všichni stejně. :mrgreen:

Aha, spatne jsem to pochopila :oops: Nekdo tam mel dokonce svoji kosili nebo domaci obleceni, to jsem koukala…na to jsem se uplne vykaslala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
14.9.11 21:37

Nám rovnou sestra od gyndaře řekla ať si nic neberem, škoda si ničit svoje. :mrgreen: No, ještě teď když vidím těhulky, tak jim nezávidím co je čeká. Brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.9.11 21:50

Ahojky!

Tuxik - tak to nemám tušení, jestli je to otevřené i přes víkend.

My jsme se dnes šli podívat do toho nového koutku Mraveniště - děti nadšené, maminka moc ne - vše mají udělané z lan (jako kdyby jste byli v lanáčku v Zoo - samozřejmě v menším provedení). Hani mi vylezla až kamsi nahoru a pak se bála jít dolů (ale já ji nemohla jít ani naproti),pak se jí naštěstí ujala jedna starší holčička, Hani překonala strach a už tam pak lozila sama. Skluzavky jsou celkem rychlé - sice děti sklouzávají do kuliček, ale kuličky jsou normálně na koberci,takže přistání nebývá vždy měkké. Jak stáhnu fotky tak sem nějaké dám. :wink:

Pro mrňousky tam mají krásnou ohrádku, pro větší 2 krabice lega a jednu krabici s hračkami pro batolata, jinak tam hračky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.9.11 11:26

Barulátko - do Mraveniště se taky chystáme, uvažovala jsem, že tam nakouknem dneska cestou z města, ale nakonec jsme jely busem… Takže říkáš bez dozoru dítko nechat nelze? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.9.11 12:32

Domi - Vojtíka asi jo, ale Šárinku… i když ona je hodná a na sebe i opatrná. :wink: Jinak prý ty lana unesou 2 dospělé, takže přinejhorším za dítětem můžeš vlízt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.9.11 13:43

No, Baru - aby ses nedivila, Šárka je pořádná dračice, rozhodně je odvážlivější a méně bázlivá, než Vojta. Takže jestli někdo poleze do výšin a nebude vědět, jak dolů, tak to bude Šárka :roll: :lol:
Uvidíme, třeba nám příští týden vyjde se tam stavit.

Mimochodem - nejdete někdo v pátek (nebo v sobotu) do Smetanových sadů na akci Skauti dětem? http://olomouc.skauting.cz/…-2011-narnie Já se tam s dětmi chystám zítra odpoledne (v sobotu už budou u babičky), tak třeba se tam s někým z vás potkáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.9.11 15:21

Mraveniště

Ahoj holky, nevíte, zda má dětská herna Mraveniště web stránky? Taky se tam chystáme :-) Zdravíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.9.11 18:48

Domi - já se tam zítra odpo určitě chystám :lol: - když na tebe narazím,budu se hlásit - tvé děti poznám :lol:

Hanytka - já myslím, že zatím žádné webovky nemají - alespoň jsem teda nenašla :nevim:

Jdu dětem napustit vanu - jak já ty chvilky, kdy jsou oba ve vaně miluji :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.9.11 20:51

Baru - jasně, určitě se hlas! Já teda nepoznám ani Tebe, ani Tvé děti :oops: (odkud vlastně moje děti znáš? 8-o ) My tam půjdem počítám kolem třetí - jak se Šárka vzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.9.11 21:19

Tak před rokem jsem se bavila s vaší hlídací tetou - byla zrovna se Šárinkou v parku a Jeník se tehdy za nimi vydal.A od té doby Šárinku poznám - občas na obě děti narazíme v parku na hřišti - Vojtík je hodně komunikativní a naše Hani taky nezůstává pozadu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.9.11 13:01

Barulátko - děkuji :-) Když nejsou webovky, tak tam zajdeme naostro :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
19.9.11 10:32

holky co dnes delate kdyz je tak hnusne? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.11 13:25

My třeba marodíme…právě proto, že teploměr lítá nahoru a dolů…chjo. Takže běhám kolem dětí, které jsou uplakané, mrzuté a unuděné :wink: Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová