Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
31.8.11 15:28

na netu jsem našla jen čistírnu peří, ale nevím, zda hoi vykupují :nevim:

www.cistirna-zboril.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
31.8.11 18:18

Ahoj mamky. Jak se máte a co dětičky, jak zvládly ty hrozný vedra? Malej byl pěkně proivnej a moc mi nechtěl baštit a to mu i zůstalo, tak pomalu najíždím na příkrmy. Můžete mi poradit, kam bych mohla zajít v Ol. s kočárem na oběd někde v blízkosti centra? Díky za rady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
31.8.11 20:05
Barulátko píše:
na netu jsem našla jen čistírnu peří, ale nevím, zda hoi vykupují :nevim:www.cistirna-zboril.cz

Jj to jsem nasel taky, nevykupuji…
Vykupuji tito http://www.peri-mares.cz/ ,ale klidne bych rad neco bliz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.9.11 13:11

Ahojky!

Tak už přes dopoledne bývám jen s jedním dítkem. Celkem nezvyk - zvlášť Jeník je z toho špatný, že nemá koho zlobit :lol: Hani jako ostřílená školkačka úplně v pohodě - je pyšná na to,že už chodí do „dvojky“

Leni - já měla pocit, že ta vedra spíš jen přežíváme - ven jsme chodili až po 16h (naštěstí jsme doma měli max. 25,5 stupně) A co se týče obědu - já si myslím, že můžeš kamkoliv - teď ke všemu můžeš využít jakékoliv zahrádky - zajdi si podle toho,naco budeš mít chuť.

Od kámošky mi před chvíli přišel mail na zítřejší odpolednev parku - viz přiložené foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.9.11 14:21

Ahojky,

po delší době nakukuju a taky jdu sdělit, že máme doma už druhého školkáčka - od pondělka bude Šárka chodit na jeden den v týdnu do soukromé Báječné školičky (školky s lesními prvky) - http://www.skolka-olomouc.cz/ - berou tam děti už od dvou let, tak jsem toho hned využila :wink: (a ještě tam mají volná místa, takže kdybyste některá chtěla umístit svou ratolet, tak to je určitě ještě možné!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
2.9.11 15:01
domi píše:
Ahojky,po delší době nakukuju a taky jdu sdělit, že máme doma už druhého školkáčka - od pondělka bude Šárka chodit na jeden den v týdnu do soukromé Báječné školičky (školky s lesními prvky) - http://www.skolka-olomouc.cz/ - berou tam děti už od dvou let, tak jsem toho hned využila :wink: (a ještě tam mají volná místa, takže kdybyste některá chtěla umístit svou ratolet, tak to je určitě ještě možné!)

Ale ty lidove ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
5.9.11 21:10

Ahoj holky jsem v Olomouci nova :)tak nejak nemame s kym chodit na prochazky ven. Moc to tady neznam tak ani nevim kam moc chodit :-( …mam 18ti mesicniho prcka …Vsechny vas moc zdravim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.9.11 08:23

slunicko - vítej v našem krásném městě :kytka:
Určitě doporučuju chodit každou středu zdarma do botanické zahrady, kde je super dětské hřiště a nemusíš se bát, že dítě v trávě do něčeho šlápne, protože sem psi nesmí. Jsou tam houpačky, klouzačky, kolotoč a samozřejmě i písek s bednou erárních hraček :potlesk:
 http://mapy.cz/s/2hz9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.9.11 08:24

jinak další tipy spíš podle toho, zkteré části města jsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
6.9.11 08:45

dekuju :-D …Bydlime v novych sadech a zatim tady zname jen piskoviste a kacenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
6.9.11 15:11

Ahoj slunicko. Já ti moc neporadím, nejsem z Ol, ale jednou se nám podařilo se sejít a šli jsme na Pevnůstku a bylo to super. Holky z Ol. ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
6.9.11 18:22
26lenka píše:
Ahoj slunicko. Já ti moc neporadím, nejsem z Ol, ale jednou se nám podařilo se sejít a šli jsme na Pevnůstku a bylo to super. Holky z Ol. ti poradí.

a odkud jsi teda? :-) Jestli znas i neco kolem se taky bude hodoit muzeme klidne i jezdit kolem OL…pokud je tam neco zajimaveho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
6.9.11 18:41

Bydlím 30km od Ol. směrem na Rýmařov. Celkem štreka. Ale musím jezdit cca jednou týdně na cvičení na Vojtovku k fakultce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
7.9.11 21:54

Ahojky!

Sluníčko - vítám tě v Ol. Já bydlím kousíček od kačenek :lol: , tak se klidně domluvíme a můžeme se sejít dokud je venku ještě pěkné počasí. Své tel. ti písnu do SZ - v parku bývám každý den.

domi - taky jsem se na tu školku dívala, ale ty ceny jsou teda šílený 8-o

Jinak pokud to ještě nevíte - u Botanické zahrady se v pondělí otvírá nové dětské centrum Mraveniště.

A tuto neděli jeopět akce „bezpečná Olomouc“ a odpo budou v parku hasiči, policajti, záchranáři - šprčci si budou moct prohlídnout jejich auta apod. Bývá to celkem fajn - teda až na to množství balonkochtivých dětiček. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.9.11 21:57

Baru dnes jsme vás zahlédli z auta, jak jste utíkali (obě děti na kočárku) před deštěm z auta :-)
Leni vedra jsme přežili :-) mohly by být i dýl..my si je fakt užili, bázen atd…ale vím, že když byl HOnzík malý, tak to tak snadné nebylo :-(
Vítám novou maminku v parku jsme také furt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová