Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na netu jsem našla jen čistírnu peří, ale nevím, zda hoi vykupují ![]()
Ahoj mamky. Jak se máte a co dětičky, jak zvládly ty hrozný vedra? Malej byl pěkně proivnej a moc mi nechtěl baštit a to mu i zůstalo, tak pomalu najíždím na příkrmy. Můžete mi poradit, kam bych mohla zajít v Ol. s kočárem na oběd někde v blízkosti centra? Díky za rady. ![]()
Barulátko píše:
na netu jsem našla jen čistírnu peří, ale nevím, zda hoi vykupujíwww.cistirna-zboril.cz
Jj to jsem nasel taky, nevykupuji…
Vykupuji tito http://www.peri-mares.cz/ ,ale klidne bych rad neco bliz.
Ahojky!
Tak už přes dopoledne bývám jen s jedním dítkem. Celkem nezvyk - zvlášť Jeník je z toho špatný, že nemá koho zlobit
Hani jako ostřílená školkačka úplně v pohodě - je pyšná na to,že už chodí do „dvojky“
Leni - já měla pocit, že ta vedra spíš jen přežíváme - ven jsme chodili až po 16h (naštěstí jsme doma měli max. 25,5 stupně) A co se týče obědu - já si myslím, že můžeš kamkoliv - teď ke všemu můžeš využít jakékoliv zahrádky - zajdi si podle toho,naco budeš mít chuť.
Od kámošky mi před chvíli přišel mail na zítřejší odpolednev parku - viz přiložené foto.
Ahojky,
po delší době nakukuju a taky jdu sdělit, že máme doma už druhého školkáčka - od pondělka bude Šárka chodit na jeden den v týdnu do soukromé Báječné školičky (školky s lesními prvky) - http://www.skolka-olomouc.cz/ - berou tam děti už od dvou let, tak jsem toho hned využila
(a ještě tam mají volná místa, takže kdybyste některá chtěla umístit svou ratolet, tak to je určitě ještě možné!)
domi píše:
Ahojky,po delší době nakukuju a taky jdu sdělit, že máme doma už druhého školkáčka - od pondělka bude Šárka chodit na jeden den v týdnu do soukromé Báječné školičky (školky s lesními prvky) - http://www.skolka-olomouc.cz/ - berou tam děti už od dvou let, tak jsem toho hned využila(a ještě tam mají volná místa, takže kdybyste některá chtěla umístit svou ratolet, tak to je určitě ještě možné!)
Ale ty lidove ceny.
Ahoj holky jsem v Olomouci nova
tak nejak nemame s kym chodit na prochazky ven. Moc to tady neznam tak ani nevim kam moc chodit
…mam 18ti mesicniho prcka …Vsechny vas moc zdravim…
slunicko - vítej v našem krásném městě ![]()
Určitě doporučuju chodit každou středu zdarma do botanické zahrady, kde je super dětské hřiště a nemusíš se bát, že dítě v trávě do něčeho šlápne, protože sem psi nesmí. Jsou tam houpačky, klouzačky, kolotoč a samozřejmě i písek s bednou erárních hraček ![]()
http://mapy.cz/s/2hz9
dekuju
…Bydlime v novych sadech a zatim tady zname jen piskoviste a kacenky ![]()
Ahoj slunicko. Já ti moc neporadím, nejsem z Ol, ale jednou se nám podařilo se sejít a šli jsme na Pevnůstku a bylo to super. Holky z Ol. ti poradí.
26lenka píše:
Ahoj slunicko. Já ti moc neporadím, nejsem z Ol, ale jednou se nám podařilo se sejít a šli jsme na Pevnůstku a bylo to super. Holky z Ol. ti poradí.
a odkud jsi teda?
Jestli znas i neco kolem se taky bude hodoit muzeme klidne i jezdit kolem OL…pokud je tam neco zajimaveho ![]()
Bydlím 30km od Ol. směrem na Rýmařov. Celkem štreka. Ale musím jezdit cca jednou týdně na cvičení na Vojtovku k fakultce.
Ahojky!
Sluníčko - vítám tě v Ol. Já bydlím kousíček od kačenek
, tak se klidně domluvíme a můžeme se sejít dokud je venku ještě pěkné počasí. Své tel. ti písnu do SZ - v parku bývám každý den.
domi - taky jsem se na tu školku dívala, ale ty ceny jsou teda šílený ![]()
Jinak pokud to ještě nevíte - u Botanické zahrady se v pondělí otvírá nové dětské centrum Mraveniště.
A tuto neděli jeopět akce „bezpečná Olomouc“ a odpo budou v parku hasiči, policajti, záchranáři - šprčci si budou moct prohlídnout jejich auta apod. Bývá to celkem fajn - teda až na to množství balonkochtivých dětiček.
![]()
Baru dnes jsme vás zahlédli z auta, jak jste utíkali (obě děti na kočárku) před deštěm z auta ![]()
Leni vedra jsme přežili
mohly by být i dýl..my si je fakt užili, bázen atd…ale vím, že když byl HOnzík malý, tak to tak snadné nebylo ![]()
Vítám novou maminku v parku jsme také furt ![]()