Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahooj holky tak zdravím po ránu,Leni super fotecka a co ostatní
,Jinak zase hnusne,no za chvilku jdeme do trhu na zeleninku ,a odpoledne jsem chteli jít na vylet no uvidíme jak bude chjo ![]()
Barulátko píše:
Kacudka - jezdila jsem tam učit dětičky na ZŠa pokud se to tam udrží (málo dětí
), tak bych se tam i ráda vrátila. Já vždycky obdivuju ty malé děti, jak jezdí tím autobusem do školky - jsou k sežrání.Jinak tím směrem určitě pojedu první víkend v srpnu - kámoška v lese u Bohuslavic pořádá tábor - zatím nevím proč, ale mé starší dítko tam nechtěla
![]()
![]()
tak ode mě pozdravuj Hanku Kišacovou ![]()
Ahoj Olomoučákům. Jen sem chtěla dát info, že ddm otevírá nový kroužek Malý kouzelník. Kdyby měl někdo zájem.Píšu to proto, že by sme tam rádi chodili, ale zatím je přihlášeno málo dětí a nemuselo by se to vůbec konat. Což mi přijde velká škoda. Nic takového tu není.
Petra.
bobes píše:
Ahoj Olomoučákům. Jen sem chtěla dát info, že ddm otevírá nový kroužek Malý kouzelník. Kdyby měl někdo zájem.Píšu to proto, že by sme tam rádi chodili, ale zatím je přihlášeno málo dětí a nemuselo by se to vůbec konat. Což mi přijde velká škoda. Nic takového tu není.
Petra.
Ahoj. Kdyby bylo něco takového za 2-3 roky tak bych šla, ale malýmu budou teprve 4 měsíce. Určitě se vás na to najde víc, držím pěsti.
![]()
Ahojky!
Milunka - až se tam pojedu za holkama podívat, tak 100% budu, jen nevím, jestli bude Hanka vědět od koho
Jak dlouho jsi ji neviděla?
Wape - tel. číslo máš furt stejné? Zítra se těšíme.
ahoj holky zdravím,chtela jsem se zeptat na ten pochod zda jste se prihlasily anebo pujdeme jen tak ![]()
Kkaty poslala jsem email, že se hlásím já plus tři další maminky…ale zatím žádná odpověď. Takže jste přihlášené ![]()
Barulátko píše:
Ahojky!Milunka - až se tam pojedu za holkama podívat, tak 100% budu, jen nevím, jestli bude Hanka vědět od koho
Wape - tel. číslo máš furt stejné? Zítra se těšíme.Jak dlouho jsi ji neviděla?
Naše děti vyrostli společně…dnes už je máme dospělé
řekni,že je pozdrav od Mileny Nemerádové z Bohuslavic ![]()
Milu - a ty už na ni nenarážíš? Asi ne, co se odstěhovala, že?
Wape - tak snad to přihlášení bude takhle stačit. Přinejhorším si uděláme piknik v parku sami
A počasí si taky zamluvila nějaké solidní? ![]()
Baru počasí…radši zamluvte někdo jiný, poslední dobou mám smůlu ve všem, na co se jen podívám ![]()
Barulátko píše:
Milu - a ty už na ni nenarážíš? Asi ne, co se odstěhovala, že?Wape - tak snad to přihlášení bude takhle stačit. Přinejhorším si uděláme piknik v parku samiA počasí si taky zamluvila nějaké solidní?
My jsme se odstěhovaly obě…ale naše děti se stále stýkají…
jéééjda,teď mi došlo,že jsi vlastně učitelka…ale naše děti jsi asi neučila,žé?
wape píše:
Kkaty poslala jsem email, že se hlásím já plus tři další maminky…ale zatím žádná odpověď. Takže jste přihlášené
Super ![]()
Milunka - to teda neučila
Já tam nastoupila až v roce 2005, takže jsem se asi s tvými dětmi minula.
Wape - díky za pěkné odpoledne. Hani říkala, že až se vrátí z prázdnin u babičky, tak půjde spinkat k vám
za Honzíkem.
Baru já fakt koukala, jak si vyhráli
choďte častěji!
A jen ať k nám Hanička na prázdniny jde, jen si dej pozor, abychom ji vrátili ![]()
Korunní pevnůstka 10.8 jsme příhlášené
Kdo se ještě přidá????
Terunka píše:
Milé maminky, je mi 23 let a nabízím hlídání vašich dětí cleý den nebo i jenom část dne. Mám reference, čistý TR, certifikát z první pomoci. S dětmi mám bohaté zkušenosti z ČR i zahraničí, hlídala jsem děti ve věku 0-6 let. Mluvím plynně anglicky. Cena dohodou (záleží na počtu hodin atd.) Možno i na ŽL. E-mail: chuva-olomouc@seznam.cz
Ahoj co nejaky kontakt na tebe? Treba nejlepe nejake stranky?