Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jé Wape byla rychlejší. Já jsem dnes s dětmi byla v koutku v aquaparku - pův. jsem je tam chtěla nechat samotné (vždy v Po totiž hlídají děti od 1,5, ale přes prázdniny to jaksi není a nikam to ani nenapsali) Teď tam mají miniškolku a je to celkem masakr - děti pěkně divočí. Ale přes rok je to super - zvlášť dopoledne.
Wape - jooo, já myslím za malého platila později
ale už si to nepamatuju. Přeci jen to už je nějaký ten pátek ![]()
Ahojky, máte super nápad,
akorád jsem chtěla napsat, že jestli bude pršet, nikam nepojedem. Je to na prd, když nebydlím v Ol. Má být jen 13°, tak jsem zvědavá. ![]()
kkattty píše:
ahoj holky vsechny zdravím,byla jsem na tyden u našich,Kubíček má nejakou vyrážku,tak nevim nevim jak s plavanim,mažu tekutym pudrem,jinak streda platí jen sebou vezmu jeste kolegyni z prace taky s miminkem,jeste nevim že nás jde víctak se doufam nebude stydet
Katy jestli můžu tak Matěj má taky vyrážku co chodíme do Káčete,až se bojím jestli to nebudou ty molusky:(( dr.má ted dovču tak to nemůžu jít zkonzultovat s ní,tak mažu Niveou sos co zatím na vše pomohla ![]()
Holky užijte si středeční výlet,snad vám nebude pršet!!
holky takze zítra v 10 u želvy ,přijdu já s kamaradkou z práce,napiste prosim kdo jeste jde ,a aspon trosku jak vypadate ja to podle kocarku nepoznám ![]()
Kkaty u želvy 9.30 ju? V 10 už je oficiální sraz před orlojem…
já vypadám - no tak nějak normálně..tmavé vlasy delší, ofina, zelené oči, pár kilo navíc
Mám syna Honzíčka 2 roky, je hlučný, červený kočár
![]()
já jsem dávala fotku, mám černý kočár a budu nejspíš oblečená víc do tmava
v 9:30 u želvy, těším se ![]()
Ahojky!
Mě poznáte podle hnědých delších vlasů s ofinou a brýlemi na očích. A samože kolem mě budou pobíhat dvě dítka
Teď si uvědomuju, že jsem asi jediná, která má těch dětí zatím povícero, že?
holky tak ja prijdu az o 3/4 na 10 snad to staci i s tou kamoskou(doufam ze se bude chtít přidat) ![]()
Taky bych brala ještě aspoň jedno dítko, ale zatím to má čas a taky jsou k tomu potřeba dva.
![]()
kkattty píše:
holky tak ja prijdu az o 3/4 na 10 snad to staci i s tou kamoskou(doufam ze se bude chtít přidat)
Proč ne? Řekni jí, že jsme stydlivé všechny a pak to půjde. ![]()
Pro info - prohlídka s kočárky byla fajn, až na tu strašnou zimu
S holkama jsme se dohodly, že si dáme sraz okolo 10h příští týden ve Kvítku, tak kdo se ještě přidá????
Wape - ale pod tím stanem bylo příjemně
Jeník byl z toho větru tak vyluftovanej, že neměl ani sílu jíst a hned usnul.
Celkem mě překvapilo, kolik tam bylo maminek a dětí. Jinak jsem ráda, že jsem poznala nové holky a mohla se aspoň na chvíli pokochat miminky
Já bych šla ráda ale odjíždím pryč a zpátky budu až ve středu odpo ![]()