Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky nevite kam se da chodit treba na cviceni s detmi teda s malym prdolou 18 mesicu ? nebo zpivani apd…
Ahojky!
Sluníčko - díky za sms. Číslo mám uložené a domluvíme se ![]()
Já jsem se s Jeníkem přihlásila na Chaloupku v DDM, ale začíná to až první týden v říjnu. A ráda bych s ním chtěla zajít do aquaparku na plavání rodičů s dětmi - bývá to každou středu od 10:30 - 11:00. Tady dávám odkaz - http://www.aqua-olomouc.cz/programy.asp
Teď je to sice moc narychlo, ale dnes je venku pěkně - tak pokud máte dneska chuť a čas nechcete si dát scuka v parku? Třebav 15h u kačenek?
Ahoj, můžu vtírnout do vaší diskuse s dotazem?
Měla bych si pomalu domluvit dětskou doktorku pro zatím nenarozeného syna, kterou byste mi doporučili? Požadavky mimo ty hlavní (odbornost, vyčleněné hodiny pro poradnu kojenců,…) umírněný přístup k očkování, dobré parkování (nejsem přímo z Ol). Děkuji.
nepř. marťulka píše:
Ahoj, můžu vtírnout do vaší diskuse s dotazem?
Měla bych si pomalu domluvit dětskou doktorku pro zatím nenarozeného syna, kterou byste mi doporučili? Požadavky mimo ty hlavní (odbornost, vyčleněné hodiny pro poradnu kojenců,…) umírněný přístup k očkování, dobré parkování (nejsem přímo z Ol). Děkuji.
Já chodím k dr.Dorazilové k Panorámě,taky nejsem z Olomouce.Jsem s ní spokojená.
Parkování je tam v pohodě,vedle je parkoviště Billy a z druhé strany Albert.
Akce jsou treba na facebooku viz odkaz nejake prispevky predtim.
Ahooj holky, hlasim se taky mezi olomoucke maminky, jsem tu na foru nova
mam 5 mes. syna a bydlime na sidlisti Povel…taky ted hledame noveho pediatra se stejnymi pozadavky jako ma Martulka (mozna nejlepe nekoho v nasem okoli)…napiste prosim tipy, moc vas vsechny zdravim ![]()
Barulátko píše:…No my v tu stredu zkusime ten aquapark…
Ahojky!Sluníčko - díky za sms. Číslo mám uložené a domluvíme se
Já jsem se s Jeníkem přihlásila na Chaloupku v DDM, ale začíná to až první týden v říjnu. A ráda bych s ním chtěla zajít do aquaparku na plavání rodičů s dětmi - bývá to každou středu od 10:30 - 11:00. Tady dávám odkaz - http://www.aqua-olomouc.cz/programy.asp
Barulátko píše:
Ahojky!Sluníčko - díky za sms. Číslo mám uložené a domluvíme se
prosim te nemuzu najit na netu tu chaloupku…muzes mi dat odkaz? ![]()
Ahojky!
SLunicko - jsem včera odpadla ve 20h s dětmi
, tak sem zkusím vložit ty slíbené odkazy
Tady je ta chalopka:
www.ddmolomouc.cz/krouzky/detail/?…
Dětská centra:
Kvítko - www.centrumkvitko.cz/cs
Jungle (ta je dost maličká) - www.centrumjungle.cz
mraveniště - www.okolotoc.cz/…-mraveniste/
A to mi připomnělo,že na netu jsou webové stránky www.okolotoc.cz, kde bývají akce v Olomouci, přehled těch dětských center apod.
Jo a ještě je tu jedna super cukrárna s dětským koutkem: www.sladkymeda.cz
A vítám mezi námi novou maminku s miminkem. Jééé, kde jsou ty časy,kdy ti moji raubíři byli miminka.
Ahoj 26lenka a Barulatko, dekuju za privitani
Koukam, ze to tady zije
My jsme jeste mali, tak do detskych center nechodime, jen na prochazky. Mivate nekdy nejake srazy? ![]()
Tuxik - občas se nám zadaří, viď sluníčko
Zrovna včera jsme se pohybovali na Nových sadech. Povel je taky celkem velký - napiš nějaký vztyčný bod
Jinak není problém se domluvit - určitě se přidá i Wape - dokud je ještě krásné počasí.
Jinak já bydlím u tržnice, ani né 5 min. od parku.
Barulátko píše:
Tuxik - občas se nám zadaří, viď sluníčkoZrovna včera jsme se pohybovali na Nových sadech. Povel je taky celkem velký - napiš nějaký vztyčný bod
Jinak není problém se domluvit - určitě se přidá i Wape - dokud je ještě krásné počasí.Jinak já bydlím u tržnice, ani né 5 min. od parku.
No my jsme az uplne na konci sidliste, par metru od zastavky Slavoninska
Dobre misto je takova ta nova cukrarna kousek od Kaplicky, ma zahradku se zelenyma zidlickama myslim
Obcas si tam kupuju neco na zub
![]()