Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
9.9.11 12:12

holky nevite kam se da chodit treba na cviceni s detmi teda s malym prdolou 18 mesicu ? nebo zpivani apd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
9.9.11 13:38

Ahojky!

Sluníčko - díky za sms. Číslo mám uložené a domluvíme se :lol:

Já jsem se s Jeníkem přihlásila na Chaloupku v DDM, ale začíná to až první týden v říjnu. A ráda bych s ním chtěla zajít do aquaparku na plavání rodičů s dětmi - bývá to každou středu od 10:30 - 11:00. Tady dávám odkaz - http://www.aqua-olomouc.cz/programy.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
9.9.11 13:41

Teď je to sice moc narychlo, ale dnes je venku pěkně - tak pokud máte dneska chuť a čas nechcete si dát scuka v parku? Třebav 15h u kačenek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. marťulka
11.9.11 14:03

Ahoj, můžu vtírnout do vaší diskuse s dotazem?
Měla bych si pomalu domluvit dětskou doktorku pro zatím nenarozeného syna, kterou byste mi doporučili? Požadavky mimo ty hlavní (odbornost, vyčleněné hodiny pro poradnu kojenců,…) umírněný přístup k očkování, dobré parkování (nejsem přímo z Ol). Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
7805
11.9.11 17:47
nepř. marťulka píše:
Ahoj, můžu vtírnout do vaší diskuse s dotazem?
Měla bych si pomalu domluvit dětskou doktorku pro zatím nenarozeného syna, kterou byste mi doporučili? Požadavky mimo ty hlavní (odbornost, vyčleněné hodiny pro poradnu kojenců,…) umírněný přístup k očkování, dobré parkování (nejsem přímo z Ol). Děkuji.

Já chodím k dr.Dorazilové k Panorámě,taky nejsem z Olomouce.Jsem s ní spokojená. :palec: Parkování je tam v pohodě,vedle je parkoviště Billy a z druhé strany Albert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
11.9.11 18:56

Akce jsou treba na facebooku viz odkaz nejake prispevky predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.9.11 22:07

Ahooj holky, hlasim se taky mezi olomoucke maminky, jsem tu na foru nova :) mam 5 mes. syna a bydlime na sidlisti Povel…taky ted hledame noveho pediatra se stejnymi pozadavky jako ma Martulka (mozna nejlepe nekoho v nasem okoli)…napiste prosim tipy, moc vas vsechny zdravim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
12.9.11 10:43

Ahoj Tuxik :mavam: Vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.9.11 10:53
Barulátko píše:
Ahojky!

Já jsem se s Jeníkem přihlásila na Chaloupku v DDM, ale začíná to až první týden v říjnu. A ráda bych s ním chtěla zajít do aquaparku na plavání rodičů s dětmi - bývá to každou středu od 10:30 - 11:00. Tady dávám odkaz - http://www.aqua-olomouc.cz/programy.asp
…No my v tu stredu zkusime ten aquapark… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.9.11 10:55
Barulátko píše:
Ahojky!

Já jsem se s Jeníkem přihlásila na Chaloupku v DDM, ale začíná to až první týden v říjnu. A ráda bych s ním chtěla zajít do aquaparku na plavání rodičů s dětmi - bývá to každou středu od 10:30 - 11:00. Tady dávám odkaz - http://www.aqua-olomouc.cz/programy.asp

prosim te nemuzu najit na netu tu chaloupku…muzes mi dat odkaz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
13.9.11 21:08

Ahojky!

SLunicko - jsem včera odpadla ve 20h s dětmi :lol:, tak sem zkusím vložit ty slíbené odkazy

Tady je ta chalopka:
www.ddmolomouc.cz/krouzky/detail/?…

Dětská centra:
Kvítko - www.centrumkvitko.cz/cs
Jungle (ta je dost maličká) - www.centrumjungle.cz
mraveniště - www.okolotoc.cz/…-mraveniste/

A to mi připomnělo,že na netu jsou webové stránky www.okolotoc.cz, kde bývají akce v Olomouci, přehled těch dětských center apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
13.9.11 21:12

Jo a ještě je tu jedna super cukrárna s dětským koutkem: www.sladkymeda.cz

A vítám mezi námi novou maminku s miminkem. Jééé, kde jsou ty časy,kdy ti moji raubíři byli miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.9.11 22:05

Ahoj 26lenka a Barulatko, dekuju za privitani :-) Koukam, ze to tady zije :palec: My jsme jeste mali, tak do detskych center nechodime, jen na prochazky. Mivate nekdy nejake srazy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
13.9.11 22:20

Tuxik - občas se nám zadaří, viď sluníčko :lol: Zrovna včera jsme se pohybovali na Nových sadech. Povel je taky celkem velký - napiš nějaký vztyčný bod :wink: Jinak není problém se domluvit - určitě se přidá i Wape - dokud je ještě krásné počasí.

Jinak já bydlím u tržnice, ani né 5 min. od parku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.9.11 22:28
Barulátko píše:
Tuxik - občas se nám zadaří, viď sluníčko :lol: Zrovna včera jsme se pohybovali na Nových sadech. Povel je taky celkem velký - napiš nějaký vztyčný bod :wink: Jinak není problém se domluvit - určitě se přidá i Wape - dokud je ještě krásné počasí.Jinak já bydlím u tržnice, ani né 5 min. od parku.

No my jsme az uplne na konci sidliste, par metru od zastavky Slavoninska :-) Dobre misto je takova ta nova cukrarna kousek od Kaplicky, ma zahradku se zelenyma zidlickama myslim :-) Obcas si tam kupuju neco na zub :jazyk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová