Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Slunicko - cvičení bylo bezva. Na zač.si děti chvíli hrály s hračkami, pak se chvíli cvičilo na básničky, písničky (paní dokonce doprovázela na klavír), pak paní připravila překážkovou dráhu (skluzavka,trampolína, kladina, schodečky…) a na závěr si děti zase chvíli hrály s hračkami. Bylo nás tam 6, takže super.
Jinak pro ostatní
V Pá 15:30 - 17:00 ** je **drakiáda v DDM na Janského - Zábavné podzimní odpoledne pro rodiče a děti spojené se soutěží v létání doma vyrobených i kupovaných draků. Každý malý účastník dostane drobnou odměnu. apod. Vstupné 10 Kč.
So odpo - v rozáriu - Hravá a soutěživá stanoviště, motivovaná životem stromů a krásným podzimem v Rozáriu, jsou určena dětským kolektivům a menším dětem s rodiči. Start je u vchodu mezi dětským hřištěm a tenisovými kurty. Každý účastník dostane od zajíce Pepíka malý dárek. Vstupné 10Kč
Tak počasí o víkendu moc nevyšlo, co?
Sluníčko - byla jsi dnes na tom cvičení? Já mám nemocnou Hani, takže jsme jít nemohli.
Jinak pokud mají děti rády Kouzelnou školku, tak 5.11. bude mít v Ol. v kině Metropol Majda s Františkem vystoupení. Mívají to pěkně připravené a Hani na ně ráda chodí. ![]()
Právě vyrážíme se Šárkou do Mraveniště - nepřidá se k nám někdo? ![]()
holky, kupujete si někdo dospělácké zimní superfitky?
kde se dají koupit? do jaké velikosti mívají v dětské?
ahoj holky, jsem taky od Olomouce, chtěla jsem se zeptat, kam chodíte do restaurace v OL nebo i okolí, může být i Přerov nebo Prostějov. Aby to bylo vhodné i pro malé děti. Máte nějakou osvědčenou? Manžel bude mít narozeniny, tak bych ráda něco vymyslela. A v Olomouci nemyslím kavárnu Operu, tam to znám, tam hodně chodí maminky s dětmi. Prosím poraďte nějaký tip! Díky.
Ajinecenka píše:
ahoj holky, jsem taky od Olomouce, chtěla jsem se zeptat, kam chodíte do restaurace v OL nebo i okolí, může být i Přerov nebo Prostějov. Aby to bylo vhodné i pro malé děti. Máte nějakou osvědčenou? Manžel bude mít narozeniny, tak bych ráda něco vymyslela. A v Olomouci nemyslím kavárnu Operu, tam to znám, tam hodně chodí maminky s dětmi. Prosím poraďte nějaký tip! Díky.
Fontána v parku ![]()
Ajinecenka píše:
Donedavna jsme radi chodili do Hanacke - dolni namesti. Ale uz nedavaji detske porce z hotovek.
Zlata krepelka (dalnice smer Litovel)
U Anči (Repcin)
Na stredni - na stredni novosadske
U bakalare (na hrade)
Vsude vari hotova klasicka jidla.
Pokud plavete v Káčeti Olomouc, můžete se s ostatníma maminkama domluvit, třeba na výměně doby plavání, zeptat se na zkušenosti apod.
Tak bych chtěla poradit..nějaký typ na levnou lékarnu v Olomouci? Slyšela jsem že je dost levná llékarna u ušáku..
ale nevim, nemůžu srovnáva s ostaníma.. ![]()
Já doporučuju lékárnu nedaleko hl. nádraží v podloubí
http://www.mapy.cz/#…
nu levnější sunar jsem jinde nekoupila a mají tam často akce 7. zdarma apod.
Krásné Vánoce,bohatého Ježíška a do Nového roku jen to nej přeje Kačudka s rodinou ![]()
kacudka píše:
Krásné Vánoce,bohatého Ježíška a do Nového roku jen to nej přeje Kačudka s rodinou
díky ![]()
Taky přeji všem krásné volné dny a v novém roce jen to nejlepší.