Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
yasminel
12.1.15 09:10

Ahoj holky taky hledám nějakou maminku třeba na občasné procházky mému chlapečkovi bude 6 měs.

• Citovat
  • Upravit
I-v
3
29.3.15 21:15

Ahoj holky taky hledam nejakou mladou maminu na obcasne prochazky. mam 8mes. holcicku (povel š.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.3.15 11:55

Ahoj, tak se tady hlasim. Bydlime v Chomoutove, jmenuji se martina, je mi 25 a mam 5ti mesicni holcicku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.4.15 19:17

Ahojky najde se tu těhulka na povídání a sdílení starostí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
20.4.15 00:39
@melien píše:
Ahojky najde se tu těhulka na povídání a sdílení starostí… :)

Ahoj :) v jakem jsi týdnu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.4.15 11:37

@Teruu Ahojky, já jsem v 21tt a co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
20.4.15 19:11
@melien píše:
@Teruu Ahojky, já jsem v 21tt a co ty? :)

Já budu začínat 30 týden :) tak už se mi to pěkně krátí :) a co čekáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.4.15 22:02

@Teruu Dneska jsem byla na druhé genetice a pan doktor říká, že je to holčička, což jsem si myslela od začátku… :) takže ani moc překvapeni nejsme… No to se ti to krátí… jak se přehoupne ta polovina tak to asi letí co??? :) a co bude u vás? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
20.4.15 22:09
@melien píše:
@Teruu Dneska jsem byla na druhé genetice a pan doktor říká, že je to holčička, což jsem si myslela od začátku… :) takže ani moc překvapeni nejsme… No to se ti to krátí… jak se přehoupne ta polovina tak to asi letí co??? :) a co bude u vás? :)

Jeee tak moc gratuluji k princezn! My máme chlapecka, tak se na něj už moc těšíme. Do teď to pravé uutíkalo a myslím, že teď se to povlece 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.4.15 09:54

@Teruu To já mám právě pocit, že se to vleče od začátku.. už se tak moc těším až bude malá venku a jak začne ten náš život ve třech… tak chci věřit, že ta druhá pulka uteče rychleji než ta první.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
21.4.15 17:59
@melien píše:
@Teruu To já mám právě pocit, že se to vleče od začátku.. už se tak moc těším až bude malá venku a jak začne ten náš život ve třech… tak chci věřit, že ta druhá pulka uteče rychleji než ta první.. :)

no já měla taky pocit že se to neskutečně vleče, ale teď kdyz sem začala 30 týden tak jsem si řekla, jak to hrozně uteklo, kamarádky mi říkaly, že teď se to právě pořádně potáhne, ale uvidíš je to nejspíš hodně individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.4.15 19:41

@Teruu Asi je to o tom jak moc si ten čas připouštíš ono se to nezdá když se řekne 9měsíců je to dlouhá doba… ale když se řekne 40 tydnu to už je lepší… stejně jako když 4 měsíce a nebo 18 týdnů… :) :) vím že bych si to ted měla uživat ale nevím, nějak to neumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
21.4.15 20:03
@melien píše:
@Teruu Asi je to o tom jak moc si ten čas připouštíš ono se to nezdá když se řekne 9měsíců je to dlouhá doba… ale když se řekne 40 tydnu to už je lepší… stejně jako když 4 měsíce a nebo 18 týdnů… :) :) vím že bych si to ted měla uživat ale nevím, nějak to neumím…

to je pravda, taky si říkám týdnu nebo dny a hned je to lepší :pankac:
Já si těhotenství neužívala vůbec
první 4 měsíce jsem pořád zvracela až sem skončila v nemocnici a pak mi začalo rozmělňování kostí, které normálně bývá chvilku před porodem, ale u mě to přišlo hrozně brzo, takže sotva chodím, když jdu delší dobu ( víc jak 10 min ) tak už bolest pomalu bulím :zed:
ALE Miminko je naše vymodlené, takže to beru s nadhledem a nějak se to zvládne, stojí to za to :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.4.15 18:04

@Teruu Tak to mě mrzí, že to nemáš jednoduché… ale jak říkáš, co bychom pro ty naše malošky nevytrpěli… :) Já teda mám klidné těhotenství někdy si říkam že až moc.. jen první tři měsíce mi bylo špatně celé dny žakudek na vodě.. byla jsem bílá jak stěna, ale ted už se to vše uklidnilo a já jsem v pohodě… takže si ted uživám toho klidu před bouří… :) ale krásnou bouří… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
28.4.15 09:57
@melien píše:
@Teruu Tak to mě mrzí, že to nemáš jednoduché… ale jak říkáš, co bychom pro ty naše malošky nevytrpěli… :) Já teda mám klidné těhotenství někdy si říkam že až moc.. jen první tři měsíce mi bylo špatně celé dny žakudek na vodě.. byla jsem bílá jak stěna, ale ted už se to vše uklidnilo a já jsem v pohodě… takže si ted uživám toho klidu před bouří… :) ale krásnou bouří… :)

promiň že píšu až teď, jsem poslední dobou nějaká rozlítaná :-)
Jak Ti je?? :kytka:
Já jdu dnes na kontrolu, tak se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová