Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Juuu, tak na té slavonínské jsem vystupovala, když jsem šla za sluníčkem
A ty se v Ol. vyznáš? Chodíváš i směrem k parku?
To je dobra nahoda
No doufam, ze se vyznam…uz tu jsem par let
K parku jeste nechodim, ten muj prcek ma porad hlad a prijde mi to daleko
Vetsinou tak nejak krizuju to sidliste, kolem ZS a velkeho hriste, treba az na Zikovu, pak zas kolem Billy zpatky…a nebo tady kousek od nas za polem je rybnicek ![]()
tak to si už možná na sluníčko narazila a nevěděla jsi, že je to ona ![]()
A malýho kojíš? Prý teď udělali přímo na radnici kojící místnost pro maminky s miminky, aby nemuseli kojit na veřejnosti - jsou tam židličky a přebalovací pult Já tam teda nebyla - přeci jen mám dítka už odrostlejší (i když ten mladší si občas rád ještě cucne)-ale říkala mi to kámoška,co má 4m chlapečka
Jo, to je mozne, ze jsme se potkaly
Ano, kojime plne
Akorat zacal dostavat navic vecer ryzovou kasicku, protoze uz se mi zda, ze mu to nestaci…je to zroutek
Dekuju za info, to by se nam mohlo hodit, az budem nekdy v centru
Ja jsem teda na verejnosti zatim nekojila…nejdriv byl malej a nikde jsem s nim moc nebyla a ted zas, kdyz ho krmim tak kouka vsude kolem, takze to chce fakt hodne klidne misto, jinak se poradne nenaji ![]()
Jé, jak vám tiše závidím, že jste přímo v Olomouci. Taky jsem kdysi bydlela na Nových Sadech, bych to měla kousek.
Tuxik ani jsem se nezeptala jak máš staré mimčo?
Bylo mu 5 mesicu
Na svuj vek je teda vetsi a celkem dost zravej, krmime vetsinou po 2 hodinach
Kdyz byl mensi tak nekdy i co hod a pul.
Barulatko a nevis jak je ta mistnost otevrena? Maji treba otevreno i o vikendu? Za par dni nam prijede navsteva a pujdem s nima na prohlidku mesta, takze by se mi takove misto mozna mohlo hodit ![]()
tuxik píše:
Bylo mu 5 mesicuNa svuj vek je teda vetsi a celkem dost zravej, krmime vetsinou po 2 hodinach
Tak to jsme možná rodili spolu.
Malej se narodil 7.4.
Ahoj holky
…Vitam novou
Teda dneska jsem silene unavena jsme byli v brne v Zoo a zaclo nam prset, takze jsme zaplatily vstupne a zase sly ![]()
26lenka píše:tuxik píše:Tak to jsme možná rodili spolu.
Bylo mu 5 mesicuNa svuj vek je teda vetsi a celkem dost zravej, krmime vetsinou po 2 hodinach
Malej se narodil 7.4.
No to teda presne ten den!
Ja zhruba ve 12:30 ![]()
tuxik píše:26lenka píše:No to teda presne ten den!tuxik píše:Tak to jsme možná rodili spolu.
Malej se narodil 7.4.
Ja zhruba ve 12:30
Tak já až ve 22:20, ležela jsem 3 dny na porodním sále, bylo to fakt na palici a každej se ptal, „už budeš rodit“, nebo „vy jste ještě tady?“ Pak mě šoupli na 18 protože malej byl na JIPce.
26lenka píše:tuxik píše:Tak já až ve 22:20, ležela jsem 3 dny na porodním sále, bylo to fakt na palici a každej se ptal, „už budeš rodit“, nebo „vy jste ještě tady?“ Pak mě šoupli na 18 protože malej byl na JIPce.26lenka píše:No to teda presne ten den!tuxik píše:Tak to jsme možná rodili spolu.
Malej se narodil 7.4.
Ja zhruba ve 12:30
Chudaku, to muselo byt vycerpavajici
Ale urcite to dobre dopadlo, ze jo? Personal se mi tam zdal milej. Ja uz si ani nepamatuju cislo sveho pokoje ![]()
slunicko ahoj ![]()
Já byla hned na 1. Přišlo mi to dost nekonečný, ale teď už si to ani nepamatuju. Super byly absolventky, hodně mi pomohly. Naštěstí to dopadlo dobře, prcka mám doma a, uf, bez následků. ![]()
Tak to mam radost, ze jste ok
Ja jsem byla az hodne vzadu, protoze do sprchy to bylo daleko
Asi jsme se nepotkaly, jestli jsi dlouho lezela…mozna potom nekdy pri snidani/obedu. Treba si pamatujes jmeno, muj syn se jmenuje Stepanek.