Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6907
10.8.11 20:40

Bylo to super, pěkně jsem se odreagovala. Jinak moje zlatý dítě probrečelo 3 hodiny, vůbec nevím co se dělo. :nevim: Můžná zoubky? Kde přesně to kvítko je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.8.11 21:02

Leni - vždyť byl hodný :think: Ale náš Jeník se celkem předvedl na začátku. Taky nevím, co to do něj vjelo :nevim: No ale hlavně, že se uklidnil a pak už byl suprový jako vždy.

Kvítko je na Sokolské, hned za Speou - zadej si do vyhledávače centrum kvitko a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.8.11 21:16

Leni a kdy ti plakal? Potom? V autě a tak? Nebyl jen přetažený, nebylo to na něj hodně?…to je jen takový nápad.
Kvítko je hned na kraji Sokolské ulice, není to moc zvenku označené…zaparkovat asi tak nejlépe u letadla, to je nejblíž, ale placené.
Baru to víš, když on tam chtěl honit ty holuby :-) :-) :-) ještě že na to nepřišel náš Honzík, ten by řval tak, že by to zbouralo i radnici :-)…mě řval dnes po odpoledním spaní, vůbec nevím, co toje…mám prostě problém, v pohodě spí bez plenky, ale jak se probudí, tak jak vidí záchod nebo nočník tak začne řvát a nemůžu ho tam dostat a pak se počůrá do kalhot a z toho se rozbrečí a je hotovej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
10.8.11 22:04

Byla u nás babička a já malýho vzbudila. Pomalu aby měl čas se probrat a nelekl se. Půl hodky byl v pohodě a pak to začalo. Jsem si myslela, že hlad a ono nic. Pak se 2× vykakal, ale taky nic.Zkoušela jsem všechno možný. Takhle mi plakal poprvé za celé 4 měsíce. Na konec jsem ho znovu zkusila nakrmit, celkem to šlo a pak šel do postýlky a tam po cca 15 minutách usnul. Jediný co mě napadá tak asi fakt zoubky. :nevim: Mě se právě líbí, že i když vaše děti pláčou nebo tak, že jste v pohodě. :palec: Jsem sama na sebe zvědavá jak zlobení budu zvládat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.8.11 22:06

Leni haha v pohodě při pláči??? tak to mě fakt neznáš :-) počkej až poznáš :-) tedy raděj ani nechtěj znát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
10.8.11 22:21
wape píše:
Leni haha v pohodě při pláči??? tak to mě fakt neznáš :-) počkej až poznáš :-) tedy raděj ani nechtěj znát :-)

Ty si mi přišla v pohodě nejvíc. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.8.11 22:31

protože byl Honzík v pohodě…ale jak by spustil, to bys něco viděla :-) :-) :-)

A já si fakt myslím, že malej to měl z toho, že byl přetažený a moc podnětů a ještě jsi ho probudila :-)…ale uvidíš, třeba vykouknou zoubky, ale to spíš by plakal ze spaní, budil se a tak jinak si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
10.8.11 22:44

Uvidím, ale ještě když jsem přijela z města byl v pohodě, napapal se a spinkal. :nevim: Asi všechny tak trochu panikaříme, když se těm našim zlatíčkám něco děje. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.8.11 00:14

Holky prosím Vás chodí nebo bude chodit Vaše dítě do mateřské skoly na Zeyerove u Alberta?
Pokud ano, můžete mi prosím napsat seznam, co do této školky potřebujeme? Info schůzka byla dříve než nás přijali a seznam jsme žádný nedostali.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.8.11 09:11

ahoj holky ,včera se nám tam moc libílo,do kvítka jdeme určitě s váma,se tam i těším,jsem zvedava co na to bude říkat kubík,no už aby začal aspon lozit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.8.11 10:06

Ahojky!

Katty - za chvíli budeš vzpomínat na sladké časy, kdy malej jen ležel :lol: i když já byla ráda, když začly děti lozit a pak chodit.

Cancerka - my tam sice nechodíme, ale ve všech školkách je to vesměs stejné. A na info schůzce jsme stejně ani žádný papír, co je potřeba nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.8.11 10:26

A co všechno jste tedy do školky pořídili?
Naposledy jsem vedla do školky svého bráchu a to bylo někdy před 30ti lety :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.8.11 14:15

Cancer - papučky, tepláčky (naše slečna teda častěji nosila sukýnku nebo šatičky) ve skříňce pak mívala teplákovku na dopolední procházky + boty a samo náhradní spodní prádlo, ponožky, tričko a tepláčky. Kartáček a zubní pastu jsme dávali později, papírové kapesníky (balení) jsme dávali kdo chtěl, ale teď ve 2.třídě už musí donést každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.8.11 14:38

díky a prosím Tě
ještě k podepisování,říkám si, jestli mám podepisovat pouze to co bude nosit uvnitř školky a na procházce a nebo jestli musí mít i to oblečení, ve kterém ji přivedu z domu a které pak svlíkne a nechá ve skřínce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.8.11 18:43

Ze začátku jsem podepisovala věci, které měla do školky - tepláčky apod., ale Hani si své věci 100% poznala a poctivě vše dávala na své místo, takže později měla podepsané jen bačkůrky a zubní kartáček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová