Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě taky** ANO** - přinejhorším to stočíme domů.
Leni - já pochybuji, že to bude jen trochu
Starší dítko kecá i ze spaní
tak super a jak vás poznám holky?? znáte se tady osobne nebo jen pres dizkusi ![]()
Kkaty tak s Tebou počítám a zatím nahlásím tyto zmíněné čtyři osoby…Když se někdo ještě přidá, tak přihlásíme dál, to bude v pohodě. Na to kočárkování je sraz v 10, tak co kdybychom si dali náš sraz předtím třeba 9.30 někde…napadá mě u želvy, ale tam bývá vícero maminak, že by se to mohlo poplést, ale tak snad ne. Osobně znám Barulátko
…a nejlépe se poznává podle kočárků
my máme červené Peg Perego GT3 ![]()
no já mám abc design viper 3s béžovy,zkusim ještě říct Verči (vercaa) s tou se známe osobně
a posilam fotečku mojí osoby jen ted mam asi o 8 kilo více,chjo ![]()
Já mám kočárek bebecar asi 3 roky starý v černé barvě. Pozděj sem hodím fotku mé osoby. Želva to jistí. ![]()
Jo a mám syna Kubíčka je mu 7 mesiců a 9dní a narodil se mi v olomouci císařem,v 32+2TT takze celkem mazec ale uz je vse v pohode ![]()
Ahojky!
Mně poznáte 100% - budu mít 2 dítka
- starší holčičku v šatičkách (v ničem jiném totiž nechodí) a mladšího klučinu se zlatými vlasy
- 100% tam budou lítat jak draci popř. se máchat v kašně. To mi připomnělo, že bych měla vzít náhradní suché oblečení…
Katy - nato, že se malej narodil tak brzy, tak měl krásnou váhu. Dcerka byla v termínu a měla 2550g - drobná je dodneška - nikdo by jí netipoval 4 roky.
Kacudka - díky. Trička dělala kámoška - jednou za 3měsíce jezdíváme na „víkendovku“ a ona vždy dětem vyrobí stejná trička popř. si je děti malují sami ![]()
ahoj holky,ta vycházka zní zajímavě, zjistím jestli budu v ten den v Ol.a dám vědět co nejdřív! Co to vlastně je ta pevnůstka??
Ahojky!
Tak to dětské odpoledne bylo pěkně blbý
Ta AČR už neumí připravit nic nového - je to furt to stejné dokola. Píšu si to do akcí, kam už teda nemusíme.
Katty - nádhernej klučík. Doufám, že se i tak furt směje ![]()
Verca - dej si do Googlu korunní pevnůstka Olomouc a dozvíš se víc. Pořádá se tam teď i spousta akcí.
Dávám sem fotečku abyste mě taky poznali.
Čím víc nás půjde, tím to bude lepší. ![]()