Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdenulina píše:milunka1 píše:To je blbina, já tam chodila s Aničkou normálně od 1 roku a nikdy nebyl problém. Jednou akorát baba camrala, když roční Ani viděla ve vnitřním bazénu, v tom dětském.zdenulina píše:na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let
Ahoj Phoebe![]()
Určitě se přidej. Potřebuje to tu trochu oživit
![]()
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova![]()
tohle mi poslal šéf bazénu
Dobrý den paní Kudláčková,
vstup na letní areál (trávu, bufet, pochůzné plochy) s 1 roč dítětem vám samozřejmě umožníme … to ale neznamená, že zde neexistují různá věková omezení pro děti.
Děti mají povolen dle ,,Návštěvního řádu,, do dětských bazénů od 3 let s plavečkama s gumičkou okolo pasu i nohou … do velkých bazénů od 6 let…
Voda se zde upravuje plynným chlorem a my tímto omezením máme 100% jistotu, ze při pobytu tak malých dětí nedojde k nějaké zdravotní újmě.
S takto malým dítětem rozhodně nedoporučuji pobyt ve vodě současných letních bazénů.
Po chystané GO všech letních bazénů bude situace jiná … vstřícnější i pro malé děti.
Je mi líto, že jsem Vám nemohl podat příznivější zprávy.
S pozdravem
Ing. Ivo Koláček
Vedoucí střediska PSO
holky třeba by se vám mohl hodit tento odkaz, tedy pokud jste na FB
ahoj holky, tak jsme po dlouhe dobe koukla na nase Olomoucke stranky, no spoustu holek uz tu ani neznam, ale vsechny zdravim.....ale objevuji se tu i stare tźname „tvare“…tak doufam, ze v nejblizsi dobe bude treba zase nejaky srazik v parku:-))))))) deti jsou tu uz ruznych vekovych skupin, bude veselo…
No to koupilaste sleduju, ale co jsem chodila na bazen, vzdycky tam byli vsechny deti:(( tak ted nevim…
Milu, dík za info. Už chápu, proč ta 3letá hranice. Zbývá už jedině móóóře
![]()
milunka1 píše:Milu to jako fakt?zdenulina píše:milunka1 píše:To je blbina, já tam chodila s Aničkou normálně od 1 roku a nikdy nebyl problém. Jednou akorát baba camrala, když roční Ani viděla ve vnitřním bazénu, v tom dětském.zdenulina píše:na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let
Ahoj Phoebe![]()
![]()
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova![]()
vstup na letní areál (trávu, bufet, pochůzné plochy) s 1 roč dítětem vám samozřejmě umožníme … to ale neznamená, že zde neexistují různá věková omezení pro děti.
Děti mají povolen dle ,,Návštěvního řádu,, do dětských bazénů od 3 let s plavečkama s gumičkou okolo pasu i nohou … do velkých bazénů od 6 let…
Voda se zde upravuje plynným chlorem a my tímto omezením máme 100% jistotu, ze při pobytu tak malých dětí nedojde k nějaké zdravotní újmě.
S takto malým dítětem rozhodně nedoporučuji pobyt ve vodě současných letních bazénů.
Po chystané GO všech letních bazénů bude situace jiná … vstřícnější i pro malé děti.
S pozdravem
Ing. Ivo Koláček
Vedoucí střediska PSO
já vím, že maminky chodí plavat do delfínka.. to je na plavec.stadióně v Olomouci z boku…
andrejka87 píše:milunka1 píše:Milu to jako fakt?zdenulina píše:milunka1 píše:To je blbina, já tam chodila s Aničkou normálně od 1 roku a nikdy nebyl problém. Jednou akorát baba camrala, když roční Ani viděla ve vnitřním bazénu, v tom dětském.zdenulina píše:na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let
Ahoj Phoebe![]()
![]()
S pozdravem
Ing. Ivo Koláček
Vedoucí střediska PSOchtěli jsem tam s manželem a sklukama maj 6měs tak to je mazec,to fakt nemůžu do malýho když budou mít ty speciální plavečky????
Nooo,pecka,cóó??Plavečky ti nepomůžou,jim nejde o výkaly miminka
to jim vadí pouze u dětí od tří let
oni vás tam nepustí z bezpečnostního hlediska,protože používají na dezinfekci vody v bazéně plynný chlór
mimochodem,on se používá všude
ale jak to té vrátné při vstupu vysvětlit,žé
nehledě na to,že v Delfínku je úplně stejně ošetřená voda a je to kupodivu vhodné koupání hlavně pro miminka
spíš z nás dělají debily a my jak ovce jdeme slepě za tím,co nám předkládají…ono totiž koupání v Delfínku je daleko dražší než na venkovním bazéně…kdyby mohli všichni na venkovní,tak mají Delfínek prázdnej a kdo by pak zaplatil provoz…ale myslím,že hodně lidí na jejich příkazy kašle,jde tam i s dítětem,že se jako dítě koupat nebude,nu a pak už záleží jen na plavčíkovi,zda vidí,či nevidí
já to vzdala a kašlu jim na to úplně ![]()
Ahojky po delší době,vítám nové holky.
![]()
Milu a odkud přesně si?Kdyžtak mi napiš SZ,nejsme uzamčené.
Já bydlím asi 8 km od Konice.Předtím jsem bydlela taky v Olomouci,mám tam rodiče.
kacudka píše:
Ahojky po delší době,vítám nové holky.![]()
Milu a odkud přesně si?Kdyžtak mi napiš SZ,nejsme uzamčené.
Já bydlím asi 8 km od Konice.Předtím jsem bydlela taky v Olomouci,mám tam rodiče.
Biskupice u Jevíčka
a ty?
Napsala jsem ti SZ.
Teď jsem se dívala do mapy a bydlíš od Konice na druhou stranu než já. ![]()
Já chodím k dr pořád do Olomouce.Kam chodíš do Konice?Kamarádka chodí k dr Látalové.
Holky, je tu nějaká těhulka? Našla jsem doma Aktiferrin (železo)cca polovinu balení a je mi líto to vyhodit. Expirace je až 12/2013. Pokud by se to někomu hodilo, tak se ozvěte.
cancerka píše:
Holky, je tu nějaká těhulka? Našla jsem doma Aktiferrin (železo)cca polovinu balení a je mi líto to vyhodit. Expirace je až 12/2013. Pokud by se to někomu hodilo, tak se ozvěte.
no nic,pokud se nikdo neozve,tak si budete muset udělat další dítko
![]()
ahoj holky jsem z olomouce a mám skoro 9-ti měsíčního chlapečka,můžu se přidat? ![]()