Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
9.6.11 00:02
zdenulina píše:
milunka1 píše:
zdenulina píše:
Ahoj Phoebe :mavam: :mavam: Určitě se přidej. Potřebuje to tu trochu oživit :jazyk: :jazyk:
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova :-)
na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let 8-o
To je blbina, já tam chodila s Aničkou normálně od 1 roku a nikdy nebyl problém. Jednou akorát baba camrala, když roční Ani viděla ve vnitřním bazénu, v tom dětském. :think: :think:

tohle mi poslal šéf bazénu :-D Dobrý den paní Kudláčková,

vstup na letní areál (trávu, bufet, pochůzné plochy) s 1 roč dítětem vám samozřejmě umožníme … to ale neznamená, že zde neexistují různá věková omezení pro děti.

Děti mají povolen dle ,,Návštěvního řádu,, do dětských bazénů od 3 let s plavečkama s gumičkou okolo pasu i nohou … do velkých bazénů od 6 let…

Voda se zde upravuje plynným chlorem a my tímto omezením máme 100% jistotu, ze při pobytu tak malých dětí nedojde k nějaké zdravotní újmě.

S takto malým dítětem rozhodně nedoporučuji pobyt ve vodě současných letních bazénů.

Po chystané GO všech letních bazénů bude situace jiná … vstřícnější i pro malé děti.

Je mi líto, že jsem Vám nemohl podat příznivější zprávy.

S pozdravem

Ing. Ivo Koláček

Vedoucí střediska PSO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.6.11 00:49

holky třeba by se vám mohl hodit tento odkaz, tedy pokud jste na FB

akce_olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
9.6.11 08:53

ahoj holky, tak jsme po dlouhe dobe koukla na nase Olomoucke stranky, no spoustu holek uz tu ani neznam, ale vsechny zdravim.....ale objevuji se tu i stare tźname „tvare“…tak doufam, ze v nejblizsi dobe bude treba zase nejaky srazik v parku:-))))))) deti jsou tu uz ruznych vekovych skupin, bude veselo…
No to koupilaste sleduju, ale co jsem chodila na bazen, vzdycky tam byli vsechny deti:(( tak ted nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.6.11 23:36

Milu, dík za info. Už chápu, proč ta 3letá hranice. Zbývá už jedině móóóře :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
10.6.11 10:59
milunka1 píše:
zdenulina píše:
milunka1 píše:
zdenulina píše:
Ahoj Phoebe :mavam: :mavam: Určitě se přidej. Potřebuje to tu trochu oživit :jazyk: :jazyk:
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova :-)
To je blbina, já tam chodila s Aničkou normálně od 1 roku a nikdy nebyl problém. Jednou akorát baba camrala, když roční Ani viděla ve vnitřním bazénu, v tom dětském. :think: :think:

vstup na letní areál (trávu, bufet, pochůzné plochy) s 1 roč dítětem vám samozřejmě umožníme … to ale neznamená, že zde neexistují různá věková omezení pro děti.

Děti mají povolen dle ,,Návštěvního řádu,, do dětských bazénů od 3 let s plavečkama s gumičkou okolo pasu i nohou … do velkých bazénů od 6 let…

Voda se zde upravuje plynným chlorem a my tímto omezením máme 100% jistotu, ze při pobytu tak malých dětí nedojde k nějaké zdravotní újmě.

S takto malým dítětem rozhodně nedoporučuji pobyt ve vodě současných letních bazénů.

Po chystané GO všech letních bazénů bude situace jiná … vstřícnější i pro malé děti.

S pozdravem

Ing. Ivo Koláček

Vedoucí střediska PSO
Milu to jako fakt? 8-o chtěli jsem tam s manželem a sklukama maj 6měs tak to je mazec,to fakt nemůžu do malýho když budou mít ty speciální plavečky????
  • Citovat
  • Upravit
2504
10.6.11 11:24

já vím, že maminky chodí plavat do delfínka.. to je na plavec.stadióně v Olomouci z boku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
10.6.11 11:46
andrejka87 píše:
milunka1 píše:
zdenulina píše:
milunka1 píše:
zdenulina píše:

S pozdravem

Ing. Ivo Koláček

Vedoucí střediska PSO
Milu to jako fakt? 8-o chtěli jsem tam s manželem a sklukama maj 6měs tak to je mazec,to fakt nemůžu do malýho když budou mít ty speciální plavečky????

Nooo,pecka,cóó??Plavečky ti nepomůžou,jim nejde o výkaly miminka :wink: to jim vadí pouze u dětí od tří let :lol: oni vás tam nepustí z bezpečnostního hlediska,protože používají na dezinfekci vody v bazéně plynný chlór 8-o mimochodem,on se používá všude :mrgreen: ale jak to té vrátné při vstupu vysvětlit,žé :-( nehledě na to,že v Delfínku je úplně stejně ošetřená voda a je to kupodivu vhodné koupání hlavně pro miminka :-P spíš z nás dělají debily a my jak ovce jdeme slepě za tím,co nám předkládají…ono totiž koupání v Delfínku je daleko dražší než na venkovním bazéně…kdyby mohli všichni na venkovní,tak mají Delfínek prázdnej a kdo by pak zaplatil provoz…ale myslím,že hodně lidí na jejich příkazy kašle,jde tam i s dítětem,že se jako dítě koupat nebude,nu a pak už záleží jen na plavčíkovi,zda vidí,či nevidí 8-o já to vzdala a kašlu jim na to úplně :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.6.11 12:55

Ahojky po delší době,vítám nové holky. :kytka: :mavam:

Milu a odkud přesně si?Kdyžtak mi napiš SZ,nejsme uzamčené. :wink: Já bydlím asi 8 km od Konice.Předtím jsem bydlela taky v Olomouci,mám tam rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
14.6.11 13:13
kacudka píše:
Ahojky po delší době,vítám nové holky. :kytka: :mavam:Milu a odkud přesně si?Kdyžtak mi napiš SZ,nejsme uzamčené. :wink: Já bydlím asi 8 km od Konice.Předtím jsem bydlela taky v Olomouci,mám tam rodiče.

Biskupice u Jevíčka :-D a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.6.11 13:35

Napsala jsem ti SZ.
Teď jsem se dívala do mapy a bydlíš od Konice na druhou stranu než já. :-D

Já chodím k dr pořád do Olomouce.Kam chodíš do Konice?Kamarádka chodí k dr Látalové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.6.11 13:30

Holky, je tu nějaká těhulka? Našla jsem doma Aktiferrin (železo)cca polovinu balení a je mi líto to vyhodit. Expirace je až 12/2013. Pokud by se to někomu hodilo, tak se ozvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.6.11 15:41
cancerka píše:
Holky, je tu nějaká těhulka? Našla jsem doma Aktiferrin (železo)cca polovinu balení a je mi líto to vyhodit. Expirace je až 12/2013. Pokud by se to někomu hodilo, tak se ozvěte.

no nic,pokud se nikdo neozve,tak si budete muset udělat další dítko :mrgreen: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.6.11 16:14

neprovokuuuuj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.6.11 20:26
cancerka píše:
neprovokuuuuj :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.6.11 10:27

ahoj holky jsem z olomouce a mám skoro 9-ti měsíčního chlapečka,můžu se přidat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová