Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**Farska ** -
![]()
Holky poraďte mi nějaké prodejny, kde mají dětská kola (nemyslím supermarkety, spíše kvalitní)
cancerka píše:
**Farska ** -![]()
Holky poraďte mi nějaké prodejny, kde mají dětská kola (nemyslím supermarkety, spíše kvalitní)
Cancerka ![]()
Ahojky,my kupovali tam na te ulici,co je ROSSMANN nebo co to tam je,je to uz pred centrem skoro,jak jezdi tramvaje a zastavka se jmenuje …sakrys,je to dalsi po Zizkove namesti,smerem do centra…
A tam jsou v 1.patre kola.Velamos a jine
![]()
Milunko, ahoj
Já netušila,že máme stejné bydliště
Hele,k jaké dětské dr. chodíte???? ![]()
Na Poděbradech jsme byli v neděli,až kolem 6 hodiny, lidí mraky. Voda nevím, jsme do ní nezlezli ![]()
farska píše:
Desne
rasy mi omotavaly nohy a ryby mne pleskaly po zadnici![]()
![]()
![]()
fakt jóóó??? a to jsem kdesi četla,jak je to tam všechno spravený a krááásnýýý…a voda je špinavá?řasy ji přece čistí…
kam se teda olomoučáci chodíte koupat s děckama?Na bazén se do tří let nesmí a Aquapark není cenově pro nás ![]()
zdenulina píše:
Milunko, ahoj![]()
![]()
Hele,k jaké dětské dr. chodíte????
Na Poděbradech jsme byli v neděli,až kolem 6 hodiny, lidí mraky. Voda nevím, jsme do ní nezlezli
Ahojky,no já jsem z Olomouce,ale přestěhovala jsem se na Konicko - takže mudr v Konici…ale v Oc mám rodinu,tak jsem tam prakticky furt ![]()
zdenulina píše:Ahojky,no já jsem z Olomouce,ale přestěhovala jsem se na Konicko - takže mudr v Konici…ale v Oc mám rodinu,tak jsem tam prakticky furt
Milunko, ahoj![]()
![]()
Na Poděbradech jsme byli v neděli,až kolem 6 hodiny, lidí mraky. Voda nevím, jsme do ní nezlezli
zdenulina píše:
Milunko, ahoj![]()
![]()
mimochodem - k jaké dětské mudr chodíte v Oc?
Milu, do aquaparku taky neradi jezdíme, jen manža se starší dcerkou tak 2× ročně. Je to drahé a nic moc. Při první návštěvě Anička po 3 krocích práskla sebou na zem na záda a pořádně se prý praštila do hlavy. Klouzavé dlaždičky!! V dětském bazénu prý na děti táhne. Mě tam nikdo nedostane. V létě jezdíme do aquparku v Prostějově, tam je to bezva a za rozumný peníz. Vy to máte z Konice kousek.
K dr. chodíme na Jánského. Jsem myslela,že my hodíš tipa
Víš jak to máme
Momentálně jsem dali 3. hexu a příchází na řadu MMR. A to já teda nechcu.
Bohužel opět narážím. ![]()
ahojky všem… můžu se přidat??? nejsem teda přímo z Olomouce, ale kousek od něj… ![]()
Phoebe21 píše:
ahojky všem… můžu se přidat??? nejsem teda přímo z Olomouce, ale kousek od něj…
ahojky,odkud jsi?
zdenulina píše:
Milu, do aquaparku taky neradi jezdíme, jen manža se starší dcerkou tak 2× ročně. Je to drahé a nic moc. Při první návštěvě Anička po 3 krocích práskla sebou na zem na záda a pořádně se prý praštila do hlavy. Klouzavé dlaždičky!! V dětském bazénu prý na děti táhne. Mě tam nikdo nedostane. V létě jezdíme do aquparku v Prostějově, tam je to bezva a za rozumný peníz. Vy to máte z Konice kousek.
K dr. chodíme na Jánského. Jsem myslela,že my hodíš tipa![]()
![]()
Víš jak to máme
Momentálně jsem dali 3. hexu a příchází na řadu MMR. A to já teda nechcu.
Bohužel opět narážím.
My máme taky tři hexy a tím končíme
čtvrtou si může píchnout mudra třeba do futer,aby měla splněno
no a MMR v žádným případě…spalničky,příušnice,zarděnky do těla jedině osobně
takže tímto hledáme někoho kdo je má v nabídce - přijedeme na kafčo
pár dětských lékařů v Oc znám,dokonce tam ještě ordinují i ti,ke kterým jsem chodila jako děcko
a co třeba Náklo - tam jste koupáníčko nezkoušeli?
Ahoj Phoebe
Určitě se přidej. Potřebuje to tu trochu oživit
![]()
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova ![]()
zdenulina píše:
Ahoj Phoebe![]()
![]()
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova
na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let ![]()
jsem z Velkého Újezda.. to je asi 18 km od Olomouce směrem na Přerov… zatím jsme teda ve fázi snažení, takže mimčo zatím není, tak doufám, že to nevadí…
Phoebe21 píše:
jsem z Velkého Újezda.. to je asi 18 km od Olomouce směrem na Přerov… zatím jsme teda ve fázi snažení, takže mimčo zatím není, tak doufám, že to nevadí…
zdravím
tam mám dceru na škole - kadeřnice
kdyby ses tam šla ostříhat - odvolej se na mě,ať máš protekci ![]()
milunka1 píše:zdenulina píše:na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let
Ahoj Phoebe![]()
![]()
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova
To je blbina, já tam chodila s Aničkou normálně od 1 roku a nikdy nebyl problém. Jednou akorát baba camrala, když roční Ani viděla ve vnitřním bazénu, v tom dětském.
![]()