Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
8.6.11 13:41

**Farska ** - :lol: :pankac:

Holky poraďte mi nějaké prodejny, kde mají dětská kola (nemyslím supermarkety, spíše kvalitní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.6.11 13:54
cancerka píše:
**Farska ** - :lol: :pankac:Holky poraďte mi nějaké prodejny, kde mají dětská kola (nemyslím supermarkety, spíše kvalitní)

Cancerka :mrgreen:
Ahojky,my kupovali tam na te ulici,co je ROSSMANN nebo co to tam je,je to uz pred centrem skoro,jak jezdi tramvaje a zastavka se jmenuje …sakrys,je to dalsi po Zizkove namesti,smerem do centra…
A tam jsou v 1.patre kola.Velamos a jine :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.6.11 14:13

Milunko, ahoj :mavam: :mavam: Já netušila,že máme stejné bydliště :palec: :palec: Hele,k jaké dětské dr. chodíte???? :jazyk:
Na Poděbradech jsme byli v neděli,až kolem 6 hodiny, lidí mraky. Voda nevím, jsme do ní nezlezli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 14:13
farska píše:
Desne :mrgreen:
rasy mi omotavaly nohy a ryby mne pleskaly po zadnici :-P :lol: :lol: :lol:

fakt jóóó??? a to jsem kdesi četla,jak je to tam všechno spravený a krááásnýýý…a voda je špinavá?řasy ji přece čistí… 8-o kam se teda olomoučáci chodíte koupat s děckama?Na bazén se do tří let nesmí a Aquapark není cenově pro nás :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 14:14
zdenulina píše:
Milunko, ahoj :mavam: :mavam: Já netušila,že máme stejné bydliště :palec: :palec: Hele,k jaké dětské dr. chodíte???? :jazyk:
Na Poděbradech jsme byli v neděli,až kolem 6 hodiny, lidí mraky. Voda nevím, jsme do ní nezlezli :mrgreen:

Ahojky,no já jsem z Olomouce,ale přestěhovala jsem se na Konicko - takže mudr v Konici…ale v Oc mám rodinu,tak jsem tam prakticky furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 14:16
zdenulina píše:
Na Poděbradech jsme byli v neděli,až kolem 6 hodiny, lidí mraky. Voda nevím, jsme do ní nezlezli :mrgreen:
Ahojky,no já jsem z Olomouce,ale přestěhovala jsem se na Konicko - takže mudr v Konici…ale v Oc mám rodinu,tak jsem tam prakticky furt :mrgreen:
zdenulina píše:

mimochodem - k jaké dětské mudr chodíte v Oc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.6.11 14:22

Milu, do aquaparku taky neradi jezdíme, jen manža se starší dcerkou tak 2× ročně. Je to drahé a nic moc. Při první návštěvě Anička po 3 krocích práskla sebou na zem na záda a pořádně se prý praštila do hlavy. Klouzavé dlaždičky!! V dětském bazénu prý na děti táhne. Mě tam nikdo nedostane. V létě jezdíme do aquparku v Prostějově, tam je to bezva a za rozumný peníz. Vy to máte z Konice kousek.
K dr. chodíme na Jánského. Jsem myslela,že my hodíš tipa :jazyk: :jazyk: :jazyk: Víš jak to máme :)) Momentálně jsem dali 3. hexu a příchází na řadu MMR. A to já teda nechcu. :think: Bohužel opět narážím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
8.6.11 15:06

ahojky všem… můžu se přidat??? nejsem teda přímo z Olomouce, ale kousek od něj… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 16:11
Phoebe21 píše:
ahojky všem… můžu se přidat??? nejsem teda přímo z Olomouce, ale kousek od něj… :-)

ahojky,odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 16:15
zdenulina píše:
Milu, do aquaparku taky neradi jezdíme, jen manža se starší dcerkou tak 2× ročně. Je to drahé a nic moc. Při první návštěvě Anička po 3 krocích práskla sebou na zem na záda a pořádně se prý praštila do hlavy. Klouzavé dlaždičky!! V dětském bazénu prý na děti táhne. Mě tam nikdo nedostane. V létě jezdíme do aquparku v Prostějově, tam je to bezva a za rozumný peníz. Vy to máte z Konice kousek.
K dr. chodíme na Jánského. Jsem myslela,že my hodíš tipa :jazyk: :jazyk: :jazyk: Víš jak to máme :)) Momentálně jsem dali 3. hexu a příchází na řadu MMR. A to já teda nechcu. :think: Bohužel opět narážím. :zed:

My máme taky tři hexy a tím končíme :-P čtvrtou si může píchnout mudra třeba do futer,aby měla splněno :mrgreen: no a MMR v žádným případě…spalničky,příušnice,zarděnky do těla jedině osobně :mrgreen: takže tímto hledáme někoho kdo je má v nabídce - přijedeme na kafčo :-D pár dětských lékařů v Oc znám,dokonce tam ještě ordinují i ti,ke kterým jsem chodila jako děcko :roll: a co třeba Náklo - tam jste koupáníčko nezkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.6.11 17:31

Ahoj Phoebe :mavam: :mavam: Určitě se přidej. Potřebuje to tu trochu oživit :jazyk: :jazyk:
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 17:33
zdenulina píše:
Ahoj Phoebe :mavam: :mavam: Určitě se přidej. Potřebuje to tu trochu oživit :jazyk: :jazyk:
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova :-)

na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
8.6.11 17:33

jsem z Velkého Újezda.. to je asi 18 km od Olomouce směrem na Přerov… zatím jsme teda ve fázi snažení, takže mimčo zatím není, tak doufám, že to nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 17:38
Phoebe21 píše:
jsem z Velkého Újezda.. to je asi 18 km od Olomouce směrem na Přerov… zatím jsme teda ve fázi snažení, takže mimčo zatím není, tak doufám, že to nevadí…

zdravím :mrgreen: tam mám dceru na škole - kadeřnice :lol: kdyby ses tam šla ostříhat - odvolej se na mě,ať máš protekci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.6.11 23:42
milunka1 píše:
zdenulina píše:
Milu - Náklo jsme nezkoušeli. Jedině venkovní bazén tu v Ol. nebo ten Prostějov. Známý zase jezdí jedině do Tovačova :-)
na venkovní bazén nás nepustí…až od 3 let 8-o

To je blbina, já tam chodila s Aničkou normálně od 1 roku a nikdy nebyl problém. Jednou akorát baba camrala, když roční Ani viděla ve vnitřním bazénu, v tom dětském. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová