Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wape - kdy a kde se teda potkáme? Třeba se ještě někdo přidá ![]()
Paráda! Taky se těšíme (i když ta menší z nás z toho má houby rozum
)
Při pohledu z okna mne napadá: máme na zítřejší dopoledne nějakou alternativu?
Navrhovala bych potkat se v 10 u té želvy, dát si jeden punč a pokud bude takhle sypat, tak bychom mohly zapadnout třeba do Kvítka, co Vy na to?
D.
domi píše:
Při pohledu z okna mne napadá: máme na zítřejší dopoledne nějakou alternativu?
Navrhovala bych potkat se v 10 u té želvy, dát si jeden punč a pokud bude takhle sypat, tak bychom mohly zapadnout třeba do Kvítka, co Vy na to?
D.
Domi,
hned bych se k vam prijela ohrat
Tady je minus 15,vichrice zuri od rana,snehove jazyky jak kraaaaava a sype a sype a sype uz od rana.......Takze se k nam uz nedostane ani pluh,pocitam,ze nam za chvili vypadne net
![]()
HEZKY SI TO UZIJTE
![]()
to by bylo fajn, ja v Kvitku jeste nebyla:-))) malej sice bude otravka, v tuto dobu spinka, ale nevadi…
A co náhradní program, že vezmu boby a budeme blbnout v parku?
Ale jinak klidně i Kvítko - já jen, že jsme tam byli dneska, tak aby toho zase na nás nebylo moc. A taky tam byla příšerná obsluha a strašná zima ![]()
Wape - já to Kvítko navrhovala pro případ, že by chumelilo (to by ani ty boby nebyly ideální…). OK, do parku dorazím, ale možná budu mít zpoždění, ještě před tím potřebuju oběhnout zdravotní pojišťovnu a banku…
Kacudka sešly, ale dítka nám nepřály. Když už jsme se potkali s Domi, tak náš maloch už bych docela unavenej a Šári spinkala
a pak tam byla ještě jedna známá a ti by vydrželi déle, ale my jaksi už zase museli domů a to jsme jeli s velkou muzikou
Ale Honzíček s Matym se vyblbli pěkně ![]()
je bezva že ste se aspoň sešly
a s těma dětma: nikdy nevíš jak tě děti překvapí ![]()
Takže jste byly nakonec jen dvě a tvoje známá?Evulka nee?Já doufám že se s váma taky někde někdy scuknu.Ale u mě je to horší,pač už v Olomouci nebydlím a v tomhle počasí bych si asi ani netroufla.Tak třeba na jaře. ![]()
S Eeevulkou jsme vyšly spolu
pak jsme šly koupit pečivo a málem se minuly s Domi, ale nakonec jsme se s Domi potkaly a ještě s jednou známou ![]()
Tak až bude lepší počasí, tak se těšíme ![]()