Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla jsem vás poprosit o nějaké tipy na zubaře pro děti. Tak kde chodíme s manželem neberou děti. Kdysi tu někdo psal o Dr. Bradáčové ze SPEI. Nevíte jestli bere děti i když rodiče k ní nechodí. Je tam vedená jako zubař pro dospělé. Díky moc za rady.
My chodili a stale chodime/vlastne uz jezdime/ k MUDr.Lamis Tmějové,sídlí na ZŠ Řezničkova V Hodolanech,je to kousek od autobusaku i vlakace/podchodem na starou cast Hodolan/
Bere jak dospele,tak deti ![]()
Já chodím s holkama na Palackého náměstí na zubní kliniku, je to při lékařské fakultě. Mohu doporučit. Starší dcerku jsme vzali 2× k dospěláckému zubaři,ale ten to vůbec s dětmi neuměl,takže vytrvale odmítala otevřít pusinku. Na té klinice je vše bez problémů,dokonce se dcerka vždy na prohlídku těší. ![]()
Díky moc za tipy.
Na tu kliniku jsme chodili ještě se školou, ale to je tak dááávno. A já jsem chodila k zubařovi vždycky strašně nerada, ani si nepamatutu jaké to tam bylo, takže mě tahle možnost ani nenapadla. Ale možná to vyzkoušíme.
No prostředí chodeb,čekárny a wc je z dob našeho mládí
A ty schody tam
Ale doktorka je opravdu dobrá, mladá, šikovná. Minule dostala dcerka od ní prstýnek zato,že jsme musely dlouho čekat. Jinak čekáme cca 5-10 minut.
ahoj holky, mohla byste mi prosím poradit, kam jste chodily na plavání s miminky?? jestli do Delfínka nebo Káčete?? Matýskoví bude za chvíli půl roku tak už pomalounku vybírám..moc děkuju:))
My chodili a stále chodíme do Káčete - já jsem tam spokojená
hlavně se nestojí žádná fronta při zápisu ![]()
wape děkuju za odpověď:) chci dnes mrknout ještě na stránky jejich a porovnat ceny a co nabízí…
zdenulina píše:
No prostředí chodeb,čekárny a wc je z dob našeho mládíA ty schody tam
Ale doktorka je opravdu dobrá, mladá, šikovná. Minule dostala dcerka od ní prstýnek zato,že jsme musely dlouho čekat. Jinak čekáme cca 5-10 minut.
A jak se, prosím Tě, jmenuje ta Dr.? Je tam víc doktorů nebo jen jedna? Předpokládám, že je potřeba se dopředu objednat. Díky
Ano, je potřeba dopředu tam zavolat. Naše dr. se jmenuje Kaplová,ale doktorů je tam více.
http://www.biobedynky-olomouc.cz/
Našla jsem letáček u dětské dr.
Vercaa - taky chodíme do Káčete už s druhou dcerou a jsem tam max. spokojená. Počítej s malými prostory, ale je v tom i výhoda, že když něco zapomeneš ve skřínce apod. nemusíš běhat šílené štreky sem a tam, všechno je tak nějak při ruce a žádné studené chodby. Oceníš to ve chvíli, kdy jdeš na poslední chvíli. Jsem schopná do deseti minut někdy i do pěti být v bazéně.
Velkou výhodu vidím v tom, že návštěvy můžou v klidu sedět u kafe a přes sklo koukat na celou lekci, nikoho se nemusí ptát jestli tam můžou být nebo ne (jak je tom u jinde). Taky může třeba tatínek jít dveřmi z herny přímo k bazénu a foti či točit, opět bez dotazů a dovolování se. Rada foťák či kameru si tam dejte aspoň 5 minut předem ať se to nemlží.
Cancerko děkuju:) tak jsme do Káčete přihlášeni, už se moc těším:)) to je prima že se dá takhle fotit z blízka!!
Jůůů - super diskuze
přidávám se k Vám
Holky,už jste někdo byly se vykoupat na Poděbradech?Jak to tam vypadá a dá se i s prckem?