Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
18.4.11 11:51

Ahoj, chtěla jsem vás poprosit o nějaké tipy na zubaře pro děti. Tak kde chodíme s manželem neberou děti. Kdysi tu někdo psal o Dr. Bradáčové ze SPEI. Nevíte jestli bere děti i když rodiče k ní nechodí. Je tam vedená jako zubař pro dospělé. Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
18.4.11 11:53

My chodili a stale chodime/vlastne uz jezdime/ k MUDr.Lamis Tmějové,sídlí na ZŠ Řezničkova V Hodolanech,je to kousek od autobusaku i vlakace/podchodem na starou cast Hodolan/

Bere jak dospele,tak deti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.4.11 14:30

Já chodím s holkama na Palackého náměstí na zubní kliniku, je to při lékařské fakultě. Mohu doporučit. Starší dcerku jsme vzali 2× k dospěláckému zubaři,ale ten to vůbec s dětmi neuměl,takže vytrvale odmítala otevřít pusinku. Na té klinice je vše bez problémů,dokonce se dcerka vždy na prohlídku těší. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
18.4.11 17:28

Díky moc za tipy.
Na tu kliniku jsme chodili ještě se školou, ale to je tak dááávno. A já jsem chodila k zubařovi vždycky strašně nerada, ani si nepamatutu jaké to tam bylo, takže mě tahle možnost ani nenapadla. Ale možná to vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.4.11 13:41

No prostředí chodeb,čekárny a wc je z dob našeho mládí :-? A ty schody tam :nevim: Ale doktorka je opravdu dobrá, mladá, šikovná. Minule dostala dcerka od ní prstýnek zato,že jsme musely dlouho čekat. Jinak čekáme cca 5-10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
19.4.11 15:02

ahoj holky, mohla byste mi prosím poradit, kam jste chodily na plavání s miminky?? jestli do Delfínka nebo Káčete?? Matýskoví bude za chvíli půl roku tak už pomalounku vybírám..moc děkuju:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
19.4.11 15:11

My chodili a stále chodíme do Káčete - já jsem tam spokojená :-) hlavně se nestojí žádná fronta při zápisu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
26.4.11 08:25

wape děkuju za odpověď:) chci dnes mrknout ještě na stránky jejich a porovnat ceny a co nabízí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
2.5.11 22:21
zdenulina píše:
No prostředí chodeb,čekárny a wc je z dob našeho mládí :-? A ty schody tam :nevim: Ale doktorka je opravdu dobrá, mladá, šikovná. Minule dostala dcerka od ní prstýnek zato,že jsme musely dlouho čekat. Jinak čekáme cca 5-10 minut.

A jak se, prosím Tě, jmenuje ta Dr.? Je tam víc doktorů nebo jen jedna? Předpokládám, že je potřeba se dopředu objednat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.5.11 22:00

Ano, je potřeba dopředu tam zavolat. Naše dr. se jmenuje Kaplová,ale doktorů je tam více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.5.11 17:18

http://www.biobedynky-olomouc.cz/

Našla jsem letáček u dětské dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.5.11 23:11

Vercaa - taky chodíme do Káčete už s druhou dcerou a jsem tam max. spokojená. Počítej s malými prostory, ale je v tom i výhoda, že když něco zapomeneš ve skřínce apod. nemusíš běhat šílené štreky sem a tam, všechno je tak nějak při ruce a žádné studené chodby. Oceníš to ve chvíli, kdy jdeš na poslední chvíli. Jsem schopná do deseti minut někdy i do pěti být v bazéně.
Velkou výhodu vidím v tom, že návštěvy můžou v klidu sedět u kafe a přes sklo koukat na celou lekci, nikoho se nemusí ptát jestli tam můžou být nebo ne (jak je tom u jinde). Taky může třeba tatínek jít dveřmi z herny přímo k bazénu a foti či točit, opět bez dotazů a dovolování se. Rada foťák či kameru si tam dejte aspoň 5 minut předem ať se to nemlží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
8.5.11 12:13

Cancerko děkuju:) tak jsme do Káčete přihlášeni, už se moc těším:)) to je prima že se dá takhle fotit z blízka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.11 12:22

Jůůů - super diskuze :-) přidávám se k Vám :kytka: Holky,už jste někdo byly se vykoupat na Poděbradech?Jak to tam vypadá a dá se i s prckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.6.11 13:13

Desne :mrgreen:
rasy mi omotavaly nohy a ryby mne pleskaly po zadnici :-P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...