Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6907
26.7.11 22:05
kacudka píše:
26lenka píše:
Ahojky. Bydlím kousek od Ol, tak jsem se chtěla zeptat jestli se taky můžu přidat. Mám skoro 4 měsíčního syna Michaela, rodila jsem v Ol.
ahoj :mavam: to víš že se můžeš přidat.Já jsem bydlela v Olomouci a už přes 2 roky bydlím 23 km od Olomouce.A kde bydlíš?

]

V Pasece. Je to 30 km od Ol., ale jezdím do Ol. každý týden na cvičení Vojtovky a taky jsem tam pracovala. A kde ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.7.11 22:53

Já bydlím v Krakovci,je to kousek od Konice,takže na opačnou stranu.Ale tcháni bydlí v Rýmařově,to je kousek od Paseky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.7.11 00:36

Ahojky!

V Náměšti to bylo suprové :dance: , úkoly zvládal plnit i můj mladší synek. Měli to moooc pěkně připravené.

Sleduju, že se tu objevují nové tváře s malými miminky popř. těhulky :mavam: :mavam: :mavam: Já už mám ty svoje raubíře trošku větší.

Kacudka - Krakovec znám, 2 roky před MD jsem jezdila do Bohuslavic a teď 2m taky :lol: Staršího posíláš už do školky nebo bude mít v září premiéru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.7.11 07:43

Barulátko co jezdíš dělat do Bohuslavic?Máš tam rodinu?Tak se stav až pojedeš kolem. :wink:
Domča chodil do školky už loni,ale byl tam takovej zamlklej.Letos už půjde i mladší na 5 dní v měsíci,ale ten má jinou povahu,do školky se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
27.7.11 09:38

Kacudko taky mám tchánovce v Rymáku :wink:
zdravím nové maminy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.7.11 11:09

Kacudka - jezdila jsem tam učit dětičky na ZŠ :lol: a pokud se to tam udrží (málo dětí :cry: ), tak bych se tam i ráda vrátila. Já vždycky obdivuju ty malé děti, jak jezdí tím autobusem do školky - jsou k sežrání.

Jinak tím směrem určitě pojedu první víkend v srpnu - kámoška v lese u Bohuslavic pořádá tábor - zatím nevím proč, ale mé starší dítko tam nechtěla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
27.7.11 12:07

Díky za přivítání. :-) V Náměšti jsem bydlela jako malá a jezdíme tam do dnes. Příští rok bych chtěla jít i s malýho na zámek, už jsem tam dlouho nebyla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.7.11 12:24

já jsem mela v náměšti svatbu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
27.7.11 12:32

Kkatty já taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.7.11 21:02

Barulátko tak jestli se tam do ZŠ vrátíš,tak budeš třeba učit naše kluky.
Domča taky jezdí do školky sám autobusem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.7.11 21:44

Chůva Olomouc a okolí

Milé maminky, je mi 23 let a nabízím hlídání vašich dětí cleý den nebo i jenom část dne. Mám reference, čistý TR, certifikát z první pomoci. S dětmi mám bohaté zkušenosti z ČR i zahraničí, hlídala jsem děti ve věku 0-6 let. Mluvím plynně anglicky. Cena dohodou (záleží na počtu hodin atd.) Možno i na ŽL. E-mail: chuva-olomouc@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.7.11 11:47

Ahojky!

Kacudka - ráda bych se tam vrátila, je to malá vesnická škola ale na děti, co se týče vzdělání, jsme celkem přísní a neoblomní. A hlavně je tam dost času na individuální přístup - i když by mohlo být ve třídě víc jak 9 žáčků, jinak se to neudrží (alespoň druhý stupeň ne)

Leni - tak si tu Náměšť naplánuj na polovinu července, kdy tam bude opět to odpoledne s Večerníčkem. Bylo to fakt suprové. :wink:

Wape - už jsem na tebe dlouho nenarazila. Nechceš se někdy stavit s Honzíkem? Takhle to teď mají děti na zahradě:Ještě tam chybí vyfocený dětský stoleček se židličkami (to tatínek pořídil minulý týden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.7.11 12:05

Jooo a malém jsem zapomněla - zítra je na hotelu Flora (u parku) dětské odpoledne.
 http://http/…etAttachment?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.7.11 12:07

Jooo a malém jsem zapomněla - zítra je na hotelu Flora (u parku) dětské odpoledne.

http://www.missleto.cz/detskyden.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.7.11 12:26

Baru my tě včera jen tak zahlídli, jak jste vycházeli z parku i s pejskem, ale začínalo pršet, tak se utíkalo pod střechu…stavíme se rádi, kdy by se vám to hodilo?

To odpoledne pro děti zní dobře, ale má tam smysl přijít tam až třeba v 17 hodin? Asi moc ne, že? Škoda, že to není v sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová