Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1001
15.7.11 19:50

holky SOS, nevite , kde by mi udelali sýrový dort tady v Olmiku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.7.11 21:26

eevulko, co vim, tak je delaj v Apetitu (Hame) v Hnevotine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.7.11 22:57

Ahoj holky!

Hlásím se po delší době a vidím, že tu přibyli další. Já si teď zpestřila RD tím, že jsem na 2m nastoupila do práce za těhotnou kolegyni.

Domi - u nás je to podobné. Sourozenci jak se patří - občas se pěkně melou, ale i si dost spolu vyhrají a je vidět, že se mají moooooc rádi.

Jinak kdybyste chtěli tip na neděli - zámek v Náměšti na Hané - soutěžní dětské odpoledne s Večerníčkem (je to od 13h- 16h). Já se svýma raubířema pojedu, tak kdybyste se chtěli někdo přidat - mám naplánovanou jednu cestu vláčkem a jednu autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
19.7.11 14:00
Vercaa píše:
Jrk píše:
Phoebe21 píše:
já vím, že maminky chodí plavat do delfínka.. to je na plavec.stadióně v Olomouci z boku…
My chodime do kacete viz www.kace.cz a taky to neni spatny.
Jrk jak je to prosimtě řešené v kačeti třeba během sprchování, oblékání, máš si mimčo kam pořádně položit?? V Delfínku mi to připadá takové zmatené, pořád se nosí sem a tam…děkuju:)

Je to tam jednoduche, vejdes do saten (skrinky), das batoh. Potom jdes dal a je tam preslikarna tam presleces sebe i mimino. Hned vedle preslikarny jsou sprchy takze se osprsis a hned jsou dvere na bazen. Maji totiz vse u sebe, takze udelas dycky tak pet kroku. Je to tam takove male rodine. Byl jsem se podivat v delfinku, tam je to takovy uz velky plavecky bazenek. Ale resene to maji podobne, s tim ze vsechno je pouze dal a vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
20.7.11 14:51

Jinak muzu zaslat takovy jakysi planek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
25.7.11 10:55

Ahojte holky já jsem taky z olomouce teprve mimčo sice čekame ale budu ráda za dobré rady…
Třeba ted už pokukujeme po pediatrovi v olomouci a tak jsme se chtěla zeptat ke komu chodíte a jestli jste spokojeny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
25.7.11 13:07

Jrk děkuju :wink: dnes jsem se byla v Káčeti podívat a souhlas,je to takové domáctější, neběhá se všude daleko jako v Delfínku…

Lucko já chodím k dr.Žemličkové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
26.7.11 15:17

ahooj holky mužu se taky přidat?? jsem z olomouce a mám 7 mesiční mimčo,a taky chodím do káčete s Verčou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
26.7.11 15:18
lucka1986 píše:
Ahojte holky já jsem taky z olomouce teprve mimčo sice čekame ale budu ráda za dobré rady…
Třeba ted už pokukujeme po pediatrovi v olomouci a tak jsme se chtěla zeptat ke komu chodíte a jestli jste spokojeny.....

chodím k dr Pínové http://www.znamylekar.cz/…-a-d/olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
26.7.11 19:06

A jaká je Dr. Pínová ???? z tvé vlastní zkušenosti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
26.7.11 19:36

já jsem spokojená moc,vzdy mi vše napiše ,nekupuju skoro zadne masticky,mam na telicko zadecek,atd,dla mi mobil a opravdu jí muzu kdykoliv zavolat i v nedeli i o pulnoci jak ona říká,a už jsem toho i jednou využila,je příjemná jak ona tak i sestřička,za me doporučuju! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
26.7.11 21:16

Ahojky. Bydlím kousek od Ol, tak jsem se chtěla zeptat jestli se taky můžu přidat. Mám skoro 4 měsíčního syna Michaela, rodila jsem v Ol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
26.7.11 21:23
26lenka píše:
Ahojky. Bydlím kousek od Ol, tak jsem se chtěla zeptat jestli se taky můžu přidat. Mám skoro 4 měsíčního syna Michaela, rodila jsem v Ol.
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.7.11 22:02
26lenka píše:

ahoj :mavam: to víš že se můžeš přidat.Já jsem bydlela v Olomouci a už přes 2 roky bydlím 23 km od Olomouce.A kde bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.7.11 22:03

a chodíme k dr Dorazilové.Je u Panorámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová