Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wape - s tím odpolednem nevím
My tam půjdeme po 14h, jak se malej vyspí. A k nám příští týden odpoledne kdykoliv - je nám to jedno, zatím nic nemáme naplánováno.
Barulátko píše:
Ahojky!Kacudka - ráda bych se tam vrátila, je to malá vesnická škola ale na děti, co se týče vzdělání, jsme celkem přísní a neoblomní. A hlavně je tam dost času na individuální přístup - i když by mohlo být ve třídě víc jak 9 žáčků, jinak se to neudrží (alespoň druhý stupeň ne)
Leni - tak si tu Náměšť naplánuj na polovinu července, kdy tam bude opět to odpoledne s Večerníčkem. Bylo to fakt suprové.
Wape - už jsem na tebe dlouho nenarazila. Nechceš se někdy stavit s Honzíkem? Takhle to teď mají děti na zahradě:Ještě tam chybí vyfocený dětský stoleček se židličkami (to tatínek pořídil minulý týden)
Já si to naplánuju, ale určo na to zapomenu, co si nenapíšu, to mevím.
Máte moc hezký dvoreček pro dítko. ![]()
Wape - píšu si do kalendáře ![]()
Leni - neboj, já to tu připomenu
To zahradní království jsme dodělali až letos - jinak tam měli jen pískoviště a skluzavku, teď k narozeninám ta starší dostala tu houpačku a domeček a já si konečně můžu na zahradě vklidu sednout a dát nohy nahoru. Už si dost vystačí sami - Hani je organizátorka po mamince a Jeník se ve všem po ní opičí ![]()
To budeš hodná.
Chtěla jsem se zeptat, slyšela jsem, že se v Ol jezdí jednou do roka akce Maminky s kočárkama (nebo tak nějak). Nevíte o tom?
Leni myslíš toto http://www.olomoucprodeti.cz/…olomouci.php ?
Láká mě tam ta pevnůstka? Že bychom si tam daly sraz? ![]()
Baru s pondělkem počítám, děkujeme moc za pozvání…v kolik se můžeme dostavit? ![]()
wape píše:
Leni myslíš toto http://www.olomoucprodeti.cz/…olomouci.php ?
Láká mě tam ta pevnůstka? Že bychom si tam daly sraz?
Myslíš toho 10.8.? Já jsem pro. Mě o tom říkala známa 2 roky zpět, že to měl být nějakej průvod na překonání rekordu, či co. Ale tohle zní taky dobře. Aspoň člověk jednou nepůjde sám. ![]()
Jo tak ten průvod na překonání rekordu, to pořádá ODS myslím…hlavně Langer a bývá to někdy v květnu, to už letos bylo…byli jsme tam předloni. To bylo docela fajn, pokud Ti nevadí, že je tam i nějaká propaganda…
A jinak ano, myslím toho 10.8…to bychom i měli mít snad čas, snad to moje dítko vydrží v kočárku a byl by to fajn způsob se potkat, že? Kdo se přidá? ![]()
Já se hlásím.
Píšou tak, že berou omezený počet maminek, takže bysme se asi měli nahlásit, ať se tam teda potkáme. ![]()
Wape - jak se vám to hodí. Mezi 14-15h?
Ten odkaz na ten srpen není špatný, ale nevím, jak by to zvládla Hani. O tu trasu se nebojím a piknik taky fajn, ale pak ten výklad ![]()
Katty - já v tom taky nevidím problém.
Pevnůstka 10.8. 26 lenka, wape a kkaty?, barulátko?
Až budeme vědět kdo, tak to tam klidně nahlásím.
Baru taky nevím ten výklad a Honzíček…no uvidíme..v nejhorším bude ostuda…
To pondělí je ok, spíš tedy asi k 15 do 14 většinou spí
tak než dojdeme k vám
už se těšíme!
Za mě ANO , když tak jim do toho prckové budou trochu kecat.
Píšu si do kalendáře. ![]()