Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
28.7.11 14:06

Wape - s tím odpolednem nevím :nevim: My tam půjdeme po 14h, jak se malej vyspí. A k nám příští týden odpoledne kdykoliv - je nám to jedno, zatím nic nemáme naplánováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.7.11 14:15

Baruš v pondělí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
28.7.11 15:07
Barulátko píše:
Ahojky!

Kacudka - ráda bych se tam vrátila, je to malá vesnická škola ale na děti, co se týče vzdělání, jsme celkem přísní a neoblomní. A hlavně je tam dost času na individuální přístup - i když by mohlo být ve třídě víc jak 9 žáčků, jinak se to neudrží (alespoň druhý stupeň ne)

Leni - tak si tu Náměšť naplánuj na polovinu července, kdy tam bude opět to odpoledne s Večerníčkem. Bylo to fakt suprové. :wink:

Wape - už jsem na tebe dlouho nenarazila. Nechceš se někdy stavit s Honzíkem? Takhle to teď mají děti na zahradě:Ještě tam chybí vyfocený dětský stoleček se židličkami (to tatínek pořídil minulý týden)

Já si to naplánuju, ale určo na to zapomenu, co si nenapíšu, to mevím. :-P Máte moc hezký dvoreček pro dítko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.7.11 15:50

Wape - píšu si do kalendáře :lol:

Leni - neboj, já to tu připomenu :-P To zahradní království jsme dodělali až letos - jinak tam měli jen pískoviště a skluzavku, teď k narozeninám ta starší dostala tu houpačku a domeček a já si konečně můžu na zahradě vklidu sednout a dát nohy nahoru. Už si dost vystačí sami - Hani je organizátorka po mamince a Jeník se ve všem po ní opičí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
28.7.11 18:47

To budeš hodná. :mrgreen: Chtěla jsem se zeptat, slyšela jsem, že se v Ol jezdí jednou do roka akce Maminky s kočárkama (nebo tak nějak). Nevíte o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.7.11 18:59

Leni myslíš toto http://www.olomoucprodeti.cz/…olomouci.php ?
Láká mě tam ta pevnůstka? Že bychom si tam daly sraz? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.7.11 19:04

Baru s pondělkem počítám, děkujeme moc za pozvání…v kolik se můžeme dostavit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
28.7.11 19:08
wape píše:
Leni myslíš toto http://www.olomoucprodeti.cz/…olomouci.php ?
Láká mě tam ta pevnůstka? Že bychom si tam daly sraz? :-)

Myslíš toho 10.8.? Já jsem pro. Mě o tom říkala známa 2 roky zpět, že to měl být nějakej průvod na překonání rekordu, či co. Ale tohle zní taky dobře. Aspoň člověk jednou nepůjde sám. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.7.11 19:10

Jo tak ten průvod na překonání rekordu, to pořádá ODS myslím…hlavně Langer a bývá to někdy v květnu, to už letos bylo…byli jsme tam předloni. To bylo docela fajn, pokud Ti nevadí, že je tam i nějaká propaganda…

A jinak ano, myslím toho 10.8…to bychom i měli mít snad čas, snad to moje dítko vydrží v kočárku a byl by to fajn způsob se potkat, že? Kdo se přidá? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.7.11 19:24

ahoj já byxh se i přidala,ale jsem tady mezi váma nová :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.7.11 19:33

kkaty čemu to vadí?? :-) Myslím, že je to úplně ale úplně jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
28.7.11 21:08

Já se hlásím. :dance: Píšou tak, že berou omezený počet maminek, takže bysme se asi měli nahlásit, ať se tam teda potkáme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.7.11 21:13

Wape - jak se vám to hodí. Mezi 14-15h?

Ten odkaz na ten srpen není špatný, ale nevím, jak by to zvládla Hani. O tu trasu se nebojím a piknik taky fajn, ale pak ten výklad :nevim:

Katty - já v tom taky nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.7.11 21:19

Pevnůstka 10.8. 26 lenka, wape a kkaty?, barulátko?
Až budeme vědět kdo, tak to tam klidně nahlásím.
Baru taky nevím ten výklad a Honzíček…no uvidíme..v nejhorším bude ostuda…

To pondělí je ok, spíš tedy asi k 15 do 14 většinou spí :-) tak než dojdeme k vám :-) už se těšíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
28.7.11 21:33

Za mě ANO , když tak jim do toho prckové budou trochu kecat. :mrgreen: Píšu si do kalendáře. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová