Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
22.9.10 09:28

Ahojky!

Domi - je to www.penzionudoli.cz (kolem jenom lesy) Paní majitelka říkala, že tam budou příští rok dělat ještě velikou dřevěnou pirátskou loď jako prolízačku se skluzavkou. Možná sis nás v tom Kvítku všimla - Šárinka byla hodně často u Jeníka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.9.10 10:28

Jojo, nějakého nápadníka jsem tam zaregistrovala :-) Ale to ses vážně měla přihlásit. Když kolegové odešli, tak už jsem tam žádnou „práci“ neměla :wink: (krom občasného dohlížení na děti :wink: )

Penzion vypadá dobře, akorát teda ty ceny jsou pro nás mírně vyšší - představa, že dáme za víkend jen za pobyt (bez jídla) skoro 3 tisíce mě nadšením moc nenaplňuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
22.9.10 14:18

Domi - kolegové odcházeli ve stejnou dobu jako my :wink: -na ty ceny jsem se nedívala, ale my platili za víkend necelé 3000 Kč (2 dospělí, 1 dítě, Jeník to měl zdarma)s plnou penzí. Ale s paní majitelkou se dá rozumně domluvit a kdyby vás jelo tolik, tak určitě vám udělá spešl cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
28.9.10 12:48

ahoj holky, nezlobte se prosím, že vám lezu do diskuze, ale mohly byste mi dát tip na dobrého pediatra?? Rodím v prosinci a ráda bych měla trošku představu už:) Moc moc děkuju!!!!
Hezký den :) Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
4.10.10 18:32

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla. Nevím ani co se tu stalo nového. U mě zatím nic,jen to,že jsem byla v po na 2.Ketu. Nevím jak to dopadne,mám z toho smíšené pocity.
Jelikož jsem se rozhodla něco v životě radikálně změnit a doposud se mi to moc nedaří ani v práci a ani s mimi,tak jsem si řekla,že aspoň tu práci do nového roku vyřeším.
Potřebovala bych od vás poradit,protože vím,že v OL je málo školek,jestli bych se uživila hlídáním dětí? Sice bych asi rapidně spadla s platem,ale za to to stojí 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
25.10.10 22:53

Piki - tvuj napad se mi moc libi, asi zalezi na tom, co od toho ocekavas a co do toho chces vlozit nebo taky muzes, jak by jsi si to predstavovala? jestli by se jednalo o hlidani celodenni, nebo hodinove? nevim, muselo by se na to sednout, myslim, ze by se to dalo nejak ekonomicky rozvazit :lol: :lol: , to se mi to keca, co? ne jenom jsem tak uvazovala…taky jsem o tom premyslela, protoze do me prace se mi moc nechce vracet, ale zatim nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.10.10 16:15

Ahoj, nevim, jestli je diskuze stale aktualni, posledni dny je tu trosku mrtvo, ale najde se nejaka mamina z okoli Slatinek, Slatinic, Lutina atp. na společný chození ven, ať už s kočárem nebo s klidně i s většíma dětma?Pokud jo, napište bud sem a nebo SZ. Diky a ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
27.10.10 20:30

Piki no já nedokážu zhodnotit, jesti se tím dá uživit, ale myslím, že to není špatný nápad. Možná by se uživilo i něco na styl školky…vím, že v Praze to tak maminky dělají…že si jako navzájem hlídají děti. Že třeba jedna maminka si vezme tři další dítka k sobě domů, vymyslí jim nějaký program a pak si je zase vezme druhá maminka. Tak ty bys to holt dělala každý den…vymyslela jim nějaké aktivity…akorát to už chce mít aspoň jeden pokoj k dispozici.
Zaira nikoho odtamtud ani neznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
31.10.10 22:11

holky,můžete mi poradit dobrého pediatra nejlépe v centru?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
1.11.10 14:54

V centru je pry skvela na trznici MuDr.Zemlickova,ale miva tam dost narvano.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.11.10 17:32

Zairo - díky moc.Je to pro kamarádku,její současná je na nic. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.11.10 19:56

Ja mela vyborne zkusenosti s MUDR ČERVINKOVOU,uz jsem o tom psala!
Sidli kousicek od vlak,nadrazi.,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.11.10 20:16

kacudka - nebo Mudr. Pínová, je hned vedle Žemličkové, ale je taky vyborna a ma docela plno, ale to asi ted kazda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.11.10 09:00
farska píše:

K té chodíme a nemůžu si stěžovat! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.11.10 09:38
domi píše:
farska píše:
K té chodíme a nemůžu si stěžovat! :palec:

Jeee,
vy taky??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky