Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aAhojky,
ja uz z Olomouce taky nejsem,ale pokusim se :mrgreen
Olypmia je celkem streka od vlakace ![]()
Do Olympie jezdi ZDARMA kyvadlovy bus s cislem 60,pokusim sepodivat,jestli stavi i nekde u nadrazi..
http://www.olympiaolomouc.cz/2005/main.asp?…
Toto je spojeni z a do Olympie,vycet zastavek toho extrabusu, k vlakaci nejblize je ta zastavka AUTOBUSOVE NADRAZI PODCHOD,na ktere se dostanes z vlakace bud pesky (cca deset min chuze) anebo dve zastavky tramvaji cislo 4.
Ted padim,vecer jeste priblizim
![]()
Farska ahoj!! ![]()
díky,na ten bus zdarma jsem už koukala,ale jezdí pozdě,až po osmé hodině a já budu v Olmiku už v 7hodin ráno,v Olympii mám být v 8.
Tak pěšky bych tam asi nedošla že,zkusím teda se podívat na nějaké spojení z toho „podchodu“,radši tam dojdu pěšky nebo se zeptám přímo na nádraží,.,dííky!!
a jak je to u vás s jízdenkami?Kupují se někde ve stánku PNS nebo přímo v busu?Bojím se ,že tam nastoupím a bude tam nějaký automat na jízdné a já budu v dupě
bo nebudu vědět,co dělat ![]()
nemůžu ani nikde najít,jak se jmenuje zastávka u Olympie.je tam nějaká ne?by se mi to pak líp hledalo.Přitom adresu mají Olomoucká ulice,ale ve vyhledávači mi to ukazuje arcibiskupství olomoucká-jsem z toho jelen ![]()
Ahojky!
Mě dneska celkem nasr.li s tím půlmaratonem. Mamka od nás odvážela dědu a když se vracela, tak jí k nám nechtěli pustit, tak musela auto nechat na Werichove.
Thea - tak se podívej na autobusy, kterí jedou směr Velký Týnec.
zastávka je to Vsisko, Olympia, ale dívala jsem se a žádný bus tam v tu dobu nejede. Jedině, že by si jela z hlavního nádraží autobusem č. 19 (jede 7:03) do Holice a odtamtud pěšo. Nebo si vzít taxíka ![]()
Teď jsem si všimla, že jedeš až v úterý - to ti jede autobus z hlavního nádraží v 7:28 - je to autobus č. 30 (je nízkopodlažní a jede do Přerova)
Barulátko píše:
Teď jsem si všimla, že jedeš až v úterý - to ti jede autobus z hlavního nádraží v 7:28 - je to autobus č. 30 (je nízkopodlažní a jede do Přerova)
mooc ti děkuji,Vsisko mě nenapadlo
jsem si myslela,že musím jet ke Kauflandu,no hrůza,prvně v Olmiku ![]()
díííky za ty busy,snad trefím,jste hodné holky ![]()
lavondyss díky za odkaz na stránky
potkaly jsme se v Kvítku a říkala jsi mi o stránkách
a já si zapamatovala „okolotoči“ a nemohla je najít
už jsem rozeslala dál i dalším rodičům ![]()
Farska tak bříško roste a za chvíli budete ještě větší rodinka
no je fajn, že se máte super
pozdravuj všechny holčičky ![]()
Domi tak Šárka je pěkný rychlík koukám
Šári Štěpánek taky udělal pěkný pokrok ![]()
Baru tak koukám, že pobyt ve FN nic moc
ale hlavně, že už jste zdraví ![]()
My jsme jenom trošku změnili bydliště
takže jestli je tu někdo, kdo bydlí okolo Malého prince, tak jsme skoro sousedi a můžeme dát minisrázek ![]()
Wape - kousek od Malého prince bydlí naše kamarádky (rodina se dvěma podobně starýma holčičkama), občas za nima jezdíme na návštěvu
(i když teď už jsme tam dlouho nebyli…
)
My měli hrozně hektický víkend… Včera ráno jsme jeli s naším tatínkem na ptáky - kontrolovat budky do Jeseníků a k Šumperku. Počasí vyšlo krááásně. Domů jsme dorazili o půl páté, umyli se, najedli a o půl šesté vyrazili směr Nezamyslice na svatbu mojí bývalé spolužačky z gymplu (svatební párty začala v 17 hodin, my dorazili kolem půl sedmé - ještě jsme „trochu“ bloudili, neb jsme jeli bez mapy a já si zapamatovala z internetu mapy.cz, že ty nezamyslice jsou u dálnice - tak jsme cestou z Prostějova očekávali odbořku na Nezam.,ale ona nikde… pak jsme zjistili, že jsou u dálnice, ale u jiné
- na místo u rychllostky OL-Brno jsou u nové D1
)
Dneska jsme dopoledne jeli na kolech do Horky k příbuzným na oslavy narozenin, svátků… A teď už se těším do hajan…
Ahojky,
wape - my jsme bydleli kousek od malého prince a teď tam mám rodiče.Ale do Olmiku teď moc nejezdím ![]()
ahoj holky,co jste mi tu radily,tak moc děkuji,dojela jsem úplně v pohodě,jsem nečekala,že to bude tak jednoduché,akorát je blbý,že k olympii nevede žádný chodník a je to takové odtržené od světa.
Tak se tu mějte ![]()
Farska a jak je bříšku v tom teplíčku
i když Vy tam v horách budete mít krásně, ne?
Domi Šárce přejeme vše nejlepší k svátečku
hodně štěstíčka a zdravíčka
![]()
Ahooj:-)
No,kdyz my tady meli dnes 25st,takze parada-tady vedra moc nejsou,nebot stale cerstve fouka od Pradedu (ani nevis,jak moc jsem za to rada)
Sarce preji taky vsechno nej nej nej
Diky za pripomenuti ![]()
A koukam,ze i Honzickovi se to krati
![]()