Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
My teď 14 dní taky bojovali s bacily - přes den to celkem šlo, ale ty noci …
Zdeni - a kde jste nechali dortíky dělat? Nás oslavy čekají za chvíli.
Bobika - s firmou neporadím - mně všichni přijdou na jedno brdo - pokud si to neohlídáš vše sama …
Baru- oba dorty byly dělány v Zábřeze, máme tam rodiče, takže oslavy probíhaly u babičky a dědy.
Nám stavěl domeček pan Křenek a byla jsem sním maximálně spokojená,ale teď už si užívá důchodku
![]()
Ale je pravdou,že jsem na stavbě stejně skoro denně byla a dohlížela
.
Jinak teď o nikom solidním nevím.
Ale stejně si v dnešní době nevybereš,ikdyž s firmou bude dvacet lidí spokojeno,tak zrovna tobě můžou nadělat pěknou neplechu ![]()
Ahojky,
tady je nějak „mrtvo“ ![]()
Dnes jsme se s dětmi byli projet parním vlakem po městě
Na zítra ale zatím program nemáme - nemáte někdo tip, co dělat? (podle předpovědi by počasí mělo být nic-moc…
)
D.
Jůůů Domi, já ani nevěděla, že dnes jel parní vláček!
Tip na zítřek nemám, ale tip na výlet mám. My dnes šli z Valšovského žlebu na Rešovské vodopády. Paráda. ![]()
Ahojky,
tak na Rešákách jsme byli dvakrát a bylo to super.Byli jsme tam ještě bez dětí,teď nevím nevím jak bych tak jela s kočárem.
Ale jako výlet fakt bezva. ![]()
Holky nejak jsme sem zapomneli chodit co??? Dneska Domi vylet, to je pocasi.....na nic, ale vcera bylo nastesti krasne, ten parní vlak, mohl byt fajn, ale rikala jsem si, ze jsme na to jeste malickati:-))))
Evi - my byli na vlaku kvůli Vojtovi, Šárce to bylo fakt ještě jedno ![]()
Ahojky!
Já jsem teď měla týden přechodné bydliště na dětské klinice FNOL - Jeník dostal zápal plic. Dnes nás pustili domů, ale furt se z toho nemůžu vzpamatovat - víc napíšu později
zdenulina píše:
Jůůů Domi, já ani nevěděla, že dnes jel parní vláček!![]()
Tip na zítřek nemám, ale tip na výlet mám. My dnes šli z Valšovského žlebu na Rešovské vodopády. Paráda.
Ahoj,holky olomoucandy!!!!!
Co to tady ctu???
Vzdyt my tedx bydlime asi tri km od Resaku-to jste se nemohli zastavit??? ![]()
I kdyz dnes teda bylo uplne hnusne,vichr jako na podzim.. ![]()
Barulatko,
hlavne,ze uz jste doma
![]()
Domi,
ahoj
Porad ‚latkujes‘???
A dobry
![]()
Ahojky,
Barulátko - to mě mrzí… Šárka byla se zápalem plic ve FNOL před měsícem a kousek, ale byly jsme tam jen 2 noci (chytlo se to docela brzo - poslechově nebylo nic slyšet, odhalili to až druhý den na RTG, když pořád hodně kašlala). A co Honzíček? Jak to snášel? Jak mu je teď? Určitě to už bude dobré
(já jsem matka-lempl, nás pustili ve čtvrtek a v sobotu už jsme trajdali po ZOO
)
Farska - no že se taky ukážeš! Koukám, že už to máš za pár! Jojo, pořád látkujem (s jedinou přestávkou, kterou byla hospitalizace v nemocnici - to jsem doma ještě vyhrabala eko-jednorázovky, co zbyly po Vojtovi) a jsem spokojená, Š. má všechny plíny po Vojtovi, takže vlastně jede „zadarmo“ ![]()
Domi,
krasna fotecka
![]()
A ja ted teprve zvazuju prvni nakupy pro mimiska,takze jsem elev-ale na ty Tve vlnene (myslim) tehdy v Rosaliu nezapomenu nikdy-jsem cucela jako puk,ze v horku vlna ![]()
Ted uz jsem moudrejsi
![]()
Baru to verim, ze zazitky z FNOL jsou desne, jak budes mit chvilicku, tak napis co a jak:-))
Ahojky!
Domi - a v kterém patře jste byli? My v pátém. Možná, kdyby si nás tam nechali už v neděli, tak jsme nemuseli prožívat to, co jsme prožívali (zvlášť první tři noci).
V neděli jsme tam byli na pohotovosti, dostal Ventolin na podporu dýchání, v noci jsme už skoro nespali, tak ráno k dětské - to už mi říkala, že je to začínající zápal plic a dostal ATB. Do odpoledne se strašně zhoršil, takže jsme jeli znovu na pohotovost a už si nás tam nechali - malej byl zralej na JIPku, ale zvládli jsme to spolu na normálním pokoji.
Barulátko, tak manžel byl taky předchozí neděli večer s Andulkou na pohotovosti. Čekali 3 a půl hodiny. Říkal, že se tam bavil s nějakou maminkou, co měla Honzíka, co také nemohl dýchat. Ale věk nám nějak nesedí. Takže to jste asi nebyli Vy, co? Prý byli z Troubelic.
![]()
Fuj, hospitalizaci nezávidím, já na dětskou kl.chodím každý týden, někdy i 2×. A to mi bohatě stačí. Minulý čtvrtek dopoledne tam byl blázinec. Tolik děcek na příjem jsem nikdy neviděla. Jeden klučík tam vesele běhal se zápalem plic a my tam seděli s Lucinkou 2 hodiny.
Tento týden klušu na dětskou ve čvrtek a v pátek. Už mě to fakt nebaví
![]()