Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
24.8.10 08:23

Domi uvažovala jsem, že půjdeme do Kvítka, ale potřebuji šetřit, tak bych neměla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.8.10 09:06

Wape - to já potřebuju taky :-? (ale doma se mi sedět nechce a ven se nedá :-( :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.8.10 12:03

HOJ HOLKY OLOMOUCANDY :lol: :lol: :lol:

U vas prsi?? Tady ne,je jen mlha… :think: :think: :think:
Jak se vede,WAPE,DOMI? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.8.10 15:27

Ahoj Farska?? Tak Vy už jste na světě? Mně tu asi něco uteklo, vidím malého broučka na fotce, ale nic nevím!!! :think: :think: :think: :mavam: :mavam: Tak čtvrtá cácorka??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.8.10 15:30
zdenulina píše:
Ahoj Farska?? Tak Vy už jste na světě? Mně tu asi něco uteklo, vidím malého broučka na fotce, ale nic nevím!!! :think: :think: :think: :mavam: :mavam: Tak čtvrtá cácorka??? :kytka:

TO JOO,uz ma tri tydny:-)
DEKUJU-DOMI MNE UZ VYHMATLA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A nam prave privezli na zahradu dlouho ocekavanou(a vsemi ddcerami vysnenou) trampolinu-tak jdem skladat :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.8.10 15:51

A jako jak se princezna jmenuje, kolik vážila, kde se narodila atd., tak to je jako tajné??? :lol: :lol: :lol:
Každopádně veliká gratulace!! :kytka: :kytka:A hooodně zdravíčka!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.8.10 15:59
zdenulina píše:
A jako jak se princezna jmenuje, kolik vážila, kde se narodila atd., tak to je jako tajné??? :lol: :lol: :lol:
Každopádně veliká gratulace!! :kytka: :kytka:A hooodně zdravíčka!! :huban:

dyt to mam na metriku,jmeno :lol: A narodila se planovanym cisarem 30.7. v 8.08 ,mela jsem spinal,manzel byl u operace i pak nasledn s nama na rodinnem pokoji a SLi JSME vsichni TRETI DEN DOMU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.8.10 18:51

já metříky nevidím, takže to pardón :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: musím si to někde spravit. A to jste teda šikulky, že jste šli 3. den domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.8.10 19:06

Nahore si klikni na ZOBRAZOVAT PODPISY :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.8.10 21:22

Farska ahoj :mavam: a velké gratulace k Sofince!!!! :-) Jste tedy opravdu šikovní a kde jsi byla na sekci, že mohl být manžel s Tebou?
Zdeni máš krásnou fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.8.10 12:15

Dík Peťo! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.8.10 21:01

Farská - velká gratulace k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.8.10 21:03

Holky,dekuju mooooooooooooc :huban: :huban: :huban:

A rodila jsem v Krnove-nepopsatelne nadherny porod i vse nasledne,nikdy uz bych nerodila jinde!
Ps A neverila bych,ze je vubec mozne takovou pohodu u cisare zazit :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.9.10 20:52

Farska - take se pripojuji ke gratulantum, at se Sofince moc a moc dari, ale samo, ze i tobe!!! a kdy se za nami prijedes podivat?

Domi, nesla jsi tuhle nedavno parkem /tak 14 dnu/, nebyla jsem si jista, jestli jsi to ty, az jsi prosla, tak Zuzka /ta tam byla se mnou/ rika, neni to ta Domi? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.9.10 23:04

Smilčo - no vyloučit se to nedá, bydlíme u parku, takže přes park chodím snad denně :wink:

A koukejte, jaké máme v Olomouci machry! http://www.novinky.cz/…e-srdce.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová