Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky moc děkuju.K nádraží asi chtít nebude chodit,přemýšlela právě o těhle dvou co jsou na tržnici.Já jí o tom řeknu a snad bude spokojená.Ještě jednou díky. ![]()
Kacudko, diky za upozorneni, kde jste
. Akorat nez to tu proctu, abych zjistila, kdo, kde, kdy, tak asi zesedivim ![]()
Před Vánoci je bohatý program na náměstí:
http://olomoucky.denik.cz/…0101123.html
(my dnes jdeme na pohádku O Pračlovíčkovi, přidá se někdo?
)
Domi my tam včera byli, ale pohádku jsme jaksi bud nestihli nebo jsme byli brzo
no a taky máme jakési protesty proti bytí v kočárku
Jo vzpomínáte na to, jak jsem si stěžovala, že Honzík nechce chodit
sama sobě se směju.
Kacudka jo jo nestíháme ![]()
Srazík u punčíků nemáte na to náladu??? - kdy????
Navrhuji čtvrtek dopoledne! ![]()
cusik,holky!!!
I my ze zasnezenych hor mame v planu prijet do Olomouce na trhy…Tak nam to tam vsechno nevypijte,jooooooo
![]()
wape píše:
Farska kolik tam máte už čísel? A co na to dítka?
Hoj Petko
Zatim malo,ale od vecera ma napadnout pres pul metra ,tak jsme se byli predzasobit pecivem.......
Ale na sankach uz do skolky jezdi,to zas jo-ale zitra to bude uz asi na sneznou frezu ![]()
Farska - tady je holomráz
Včera v rádiu celý den hlásili, jak celou republiku pokryla sněhová pokrývka, až jsem chvíli přemýšlela, v jakém státě to vlastně žijem ![]()
Wape - čtvrtek dopoledne by šel. Sice chodíme plavat, ale opět (
) nepůjdeme (nejdřív jsem byla 14 dnů nepoužitelná já a teď začíná kašlat a rýmovat Šárka - jsem zvědavá, kdy ten kurz dochodíme…)
Takže pak upřesni v kolik a kde a my dojdeme ![]()
Tak jsem se těšila, jak půjdu dnes brzo spát, a namísto toho hledám na netu dávkování Rectodeltu pro případ, že by jej bylo v noci potřeba… Šárka občas dost ošklivě suše zakašle… Okno už je dokořán, postýlka ověšená mokrými ručníky, tak uvidíme, jaká bude noc…
DOMI,hoj
znas z JUSTu sprej ?
Mohl by na laryngitidu pomoct........
Jeste fotka nasi nejmladsi,pro ilustraci…
Farska - spray neznám, díky za tip, nakonec jsem to zvládla pouhým otevřeným oknem, čepicí na hlavě a mokrýma ručníkama rozvěšenýma kolem postýlky
(vyloženě štěkavý ten kašel ještě nebyl - teda doufám, nevím, jestli bych to poznala - ale myslím, že kdybych neudělala ta opatření, tak by se to rozjet mohlo
- ještě, že je venku zima, to otevřené okno dělá divy
)
A princezna nejmladší je moc krásná ![]()
Farska moc krásná
a nevím, jestli vidím dobře, ale je hodně všem ostatním holčičkám podobná.
Punčík tak to se nikdo jiný nepřidá? No nic, když ne, tak stejně potřebuji s Domi mluvit profesně! Už to vážně bude!
to je výkon, co?