Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
2.9.10 07:05

Domi to se až tají dech, když to člověk čte :dance: :dance: :dance: ale jsou fakt dobří! :-) A co Vojtíšek, jak zvládl nástup do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.9.10 07:24

hoh hoj,
u nas sla vcera uz i Aja do MS,takze nam zustalo doma jen mimusko Sisi :srdce:
A o te operaci jsem cetla-je to bombaaaaaaa :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.9.10 07:35

Farska a jak se ji ve školce líbilo? A jakou tam máte školu? Jo a jak často jezdíte do Olympie :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.9.10 07:54
wape píše:
Farska a jak se ji ve školce líbilo? A jakou tam máte školu? Jo a jak často jezdíte do Olympie :-) :-) :-)

Skolka bomba,skola hur :mrgreen: A v Olympii jsme jeste nebyliii :think: :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.9.10 09:02

Wape - Vojta zvládl nástup po prázdninách sqěle. Těšil se už 14 dnů a včera už od dveří na všechny volal, že má nový kartáček na zuby a že jim ho ukáže :lol: (dneska už to bylo trochu horší - ne tak školka samotná, jako ranní vstávání :roll: :wink: )

Farska - v neděli mě před ZOO odlovili Horizont Travel :wink: Už se těším, až mě pozvou na prezentaci! :mrgreen: (jen ještě k sobě potřebuju sehnat někoho, kdo mi při rozvratné činnosti zahraje manžela - ten můj skutečný odmítl se toho divadla účastnit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.9.10 09:11
domi píše:
Wape - Vojta zvládl nástup po prázdninách sqěle. Těšil se už 14 dnů a včera už od dveří na všechny volal, že má nový kartáček na zuby a že jim ho ukáže :lol: (dneska už to bylo trochu horší - ne tak školka samotná, jako ranní vstávání :roll: :wink: )Farska - v neděli mě před ZOO odlovili Horizont Travel :wink: Už se těším, až mě pozvou na prezentaci! :mrgreen: (jen ještě k sobě potřebuju sehnat někoho, kdo mi při rozvratné činnosti zahraje manžela - ten můj skutečný odmítl se toho divadla účastnit :lol: )

smarjaaa,TO JE BOZIIIIIII,DOMII :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Prosim Te,ZNIC JE,za nas vsechny ,co jsme naleteli,jo??? DIKY :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
8.9.10 22:08

Ahojky!

Tak my už máme doma taky školkačku. První den super až na vyzvedávání. Věděli, že půjde po obědě - přišli jsme pro ni ve 12:05 a malá už byla v pyžamku (podotýkám v cizím - svoje tam neměla) na lehátku. Ke všemu se ve třídě sešly Haničky dvě a tak paní učitelky vyslíkaly tu druhou a posílaly ji za námi - jsem jim řekla, že to není naše dítě a že bych ráda to řvoucí (to už mě totiž Hani poznala po hlase). Druhý den chtěla ve školce spinkat, tak jsem přibalila pyžammko. Prý si před spinkáním poplakala ale pak usnula a byla v pohodě. V pátek se jim před spinkáním začala tak vztekat, že už mě chtěli volat.

Tento týden je malá s námi doma - je nachlazená, tak uvidíme, co bude po víkendu. Do školky se naštěstí těší (ale spávat tam zatím nechce)- každé ráno se ptá jestli je už zdravá.

Jo a hned první den jim ve školce hráli divadlo a nenapadla je jiná pohádka než O perníkové chaloupce - fakt skvělá volba. Hanička celé odpoledne nemluvila o ničem jiném než o Ježibabě :evil: a jak se jí bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
9.9.10 08:05

Baru - a do které školky Hanička chodí?
Vojta je ode dneška taky doma - ráno ošklivě dunivě kašlal, tak jsem jej raději do školky nedala. Teď nekašle a tváří se zdravě, ale to samé bylo včera a po noci zase kašel, tak to nebudu pokoušet.
Ale štve mě to, protože mi to udělalo čáru přes rozpočet - chtěla jsem jet se Šárkou do Holice do MC Heřmánek, mají tam dnes slavnostní otevírání nových prostor. A v 11:30 máme plavání (to mě ale vystřídá doma u Vojty muž, takže na plavání dojdem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
9.9.10 09:11

domi - chodí na Husitskou. Paní učitelky jsou v pohodě - ještě v ten pátek se mi omlouvali za to nedorozumnění ve středu a to její vztekání přičítali té nešťastné středě. Uvidíme, jak to bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.9.10 08:04

Baru dobrá historka s druhou Haničkou a Haničkou v cizím pyžámku…no držím palečky, ať si zvykne :-) a chodí tam ráda

Mimochodem, nejdete někdo v sobotu na Letecký den? My jsme osiřelí :-) a tak bychom se tam s Honzíčkem vypravili, nechce se někdo přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.9.10 08:35

Wape - my bohužel tento víkend neřešíme. Začala školka, takže máme doma maroda :twisted: (a to mi dr. říkala, že nejhorší je první rok - jsem si myslela, že už to má za sebou :roll: )
Tak si ten letecký den užijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.9.10 08:46

Wape - díky.

Domi - v té vaší školce ty nemoce pěkně řádí. Od známé tam teď taky začal chodit klučina a už je doma s horečkama.

Hani je naštěstí „jen“ nachlazená, ale raději jsem ji nechala od pondělka doma - hlavně proto, aby to nechytl Jeník(ten ty nemoce prožívá daleko hůř) a taky abychom mohli jet na víkend s kamarádama na chatu. Takže teď balím věci a po obědě odjíždíme smět Oskava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.9.10 09:00

Baru - jojo, řádí to tam :roll: Když jsem včera odhlašovala Vojtu, tak mi paní ředitelka říkala, že není jediny :roll:
A chatu si užijte - taky bych někam jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
21.9.10 20:47

ahojky!

Na chatě bylo suprově - můžu jen doporučit. Přizpůsobené dětem (herna, dokonce i v jídelně hrací koutek, venku pískoviště, trampolíny, čtyřkolka atd.) a majitelé bezvadní. Paní majitelka vypomáhá v MŠ, takže každý den pro naše děti připravila cca hodinový program.

Domi - už jsem tě identifikovala :lol: , ale zrovna jsi něco řešila, tak jsem nechtěla rušit. Viděli jsme se v pátek v Kvítku a pak dnes v parku. Tak snad příště dojde i na pokec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.9.10 22:23

Baru - týjo, Ty jsi jak fantomas 8-o Hele, příště se normálně přihlas, protože takhle se fakt budu bát, co za „oči“ mě kde sledují!!! :lol: Dnes v parku? Ale tím jsem dnes jen „prolítla“… fakt se příště přihlas :mavam:

A na jaké chatě jste byli? Můžeš hodit link? (doufám, že jsem jej nepřehlídla) - hledáme něco na pobyt s dětma na příští prázdniny (ale bude nás „hromada“ - počítám až tak 25 lidí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová