Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bako - vzhledem k tomu, že dnes slavíme s mým mužem 5 let od svatby, tak čarodějnice odsouváme bokem a jdeme si vyrazit jen tak sami ve dvou bez dětí… (na večeři, na procházku atd…
)
A zítra vyrážíme na EKOJARMARK - http://www.slunakov.cz/index.php?… - takže jestli tam vyrazíte, tak se určitě potkáme ![]()
Ahoj holky, tak se také musím pochlubit výročím, my zase dnes s manžou slavíme 12 let od seznámení. Mankote,to letí!!
Dnes jsem tak nad tím přemýšlela a říkala jsem si v duchu, že bych ho nevyměnila, i když mě někdy pěkně štve
![]()
Domi,tiše závidím oslavu ve dvou. To u nás nehrozí. Lucinka je večer na odstřel. Včera večer usnula násilím o půl 12 v noci! Vůbec se jí nechtělo. Marně jsme jí lámali už o půl 10, ale tak ječela, že s ní pak manžel chodil po bytě až do té půl 12. Zato ráno chrápala v kuse od 5 do půl 11. No na odstřel!
![]()
Zdeni a Domi gratulace
to jsou krásná výročí.
Zdeni malá je holt noční ptáče…my máme zase to opačné ptáče…
Domi překvapivě jsem u mamky s vizitkou uspěla
brzy se ozveme ![]()
Bako užijte si to ![]()
My nevalíme nikam
já jdu zítra po 7mi měsících ke kadeřnici
a manžel má nějakou oslavu…takže asi tak…a vzhledem k tomu, že dnes jdu pařit já, tak se spíš zítřek budu jen snažit přežít…
Tak před chvílí přišel muž a donesl mi kytici 5 růží ![]()
Zdenulino - my budeme mít 1.října 13 let od seznámení ![]()
Wape - super
Těším se na spolupráci ![]()
Tak jdu nachystat děti, jdeme je odlifrovat k babičce a vyrazit „jako za mlada“ ![]()
Domi,tak to je síla, my zase slavíme 1. října 5.výročí svatby!!
Máme to na střídačku a vy teda vedete o 1 rok! Jinak my dnes slavíme pouze teoreticky, manžel chrní od 8 hod. v křesle. Ani ta kytka nebyla, on totiž na to dnes úplně zapomněl ![]()
hihi, peto, já čučela, že jsi off-line, tak jsem Petovi říkala, že jste někde na lepším ![]()
Zdeni jj musela jsem už vyrazit…sice jsem za večer vypila asi 2l vody, ale úžasně jsem se pobavila ![]()
Tak co kočárek??? Jak jsi spokojená…
Ahoj lidičky, to nám to počasí na 1.máje moc nevyšlo. Asi dnes vyzkoušíme Jungle centrum. Jak jste si užili pálení čarodějnic?
Cancerko - naopak, počasí na 1.máj nakonec vyšlo výborně
Po ranním májovém dešti (kdy, pravda, jsme odchod na ekojarmark odkládali, takže jsme tam namísto před devátou došli až na deset) se krásně vyčasilo a odpolední letní teploty to korunovaly. Prostě to byl moc prima den
Koncert Tomáše Kočka na Horním náměstí jsme si užili - Šárce se ohromně líbilo tancování v šátku ![]()
Dnešek už vypadá hůř, ranní Vítání ptačího zpěvu v Bezručových sadech jsme vzdali ![]()
Jojo počasí se v sobotu nakonec vyčasilo,ale mě už se nechtělo měnit plány, takže jsme do Jungle stejně šly a nelituju, bylo to super a Verunka se nemohla nabažit. ![]()
Pravda,že v Kvítku jsem schopná ji uhlídat sama i s Klárkou na rukách a v Jungli jsem byla ráda, že jsme tam i s manželem a můžeme se v dohlížení střídat.
Ahojte,
tak když tady byly posledně ty výtky, že dáváme informaci na poslední chvíli, tak se držím vyjetých kolejí
Za cca hoďku jdeme do KVÍTK - přidá se někdo? ![]()
Hmmm
Tak super domi,opravdu zase po sezóně
,asi dostaneš důtku s výstrahou
a to jsme se zrovna v tomoto čase nudili
a brouzali sami po Ol,ale pak mě napadlo zavolat kamarádce
a dnešní konec dne nabral celkem veselej spád
![]()
Domi domi tak příštěěěěě
dříííííve
a pokud to půjde určitě doběhnu
![]()
Bako - nic si z té absence nedělej. Já to sice vymyslela už ráno, ale celý den jsem se nedostala k netu (jé - kam se mi zmizli smajlíci???) A závěr toho Kvítka byl „sqělý“ - Vojtovi prasklo ouško
Takže jsme dneska ráno skončili na ORL na pohotovosti, protože začal po snídani hrozně brečet, že jej to bolí… (tatínek odjetý autem na Šumpersku, tak jsem s brečícím Vojtou a Šárkou v kočárku objížděla MHDčkem Olomouc, protože spojení do fakultky je fakt úúúžasné :-/ ) a vyfasoval ATB…
hm, zkusila jsem dát znovu „odpovědět“ a tady už v nabídce smajlíky mám - nějak tomu nerozumím
(a mám dojem, že už se mi to někdy stalo…)