Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
30.4.10 08:50

Písněte kam se chystáte vy na pálení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.4.10 12:08

Bako - vzhledem k tomu, že dnes slavíme s mým mužem 5 let od svatby, tak čarodějnice odsouváme bokem a jdeme si vyrazit jen tak sami ve dvou bez dětí… (na večeři, na procházku atd… :wink: )

A zítra vyrážíme na EKOJARMARK - http://www.slunakov.cz/index.php?… - takže jestli tam vyrazíte, tak se určitě potkáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.4.10 14:29

Ahoj holky, tak se také musím pochlubit výročím, my zase dnes s manžou slavíme 12 let od seznámení. Mankote,to letí!! 8-o 8-o Dnes jsem tak nad tím přemýšlela a říkala jsem si v duchu, že bych ho nevyměnila, i když mě někdy pěkně štve :lol: :lol:
Domi,tiše závidím oslavu ve dvou. To u nás nehrozí. Lucinka je večer na odstřel. Včera večer usnula násilím o půl 12 v noci! Vůbec se jí nechtělo. Marně jsme jí lámali už o půl 10, ale tak ječela, že s ní pak manžel chodil po bytě až do té půl 12. Zato ráno chrápala v kuse od 5 do půl 11. No na odstřel! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
30.4.10 14:37

Zdeni a Domi gratulace :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: to jsou krásná výročí.
Zdeni malá je holt noční ptáče…my máme zase to opačné ptáče…
Domi překvapivě jsem u mamky s vizitkou uspěla :palec: brzy se ozveme :-)
Bako užijte si to :-)

My nevalíme nikam :-) já jdu zítra po 7mi měsících ke kadeřnici :oops: a manžel má nějakou oslavu…takže asi tak…a vzhledem k tomu, že dnes jdu pařit já, tak se spíš zítřek budu jen snažit přežít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.4.10 16:26

Tak před chvílí přišel muž a donesl mi kytici 5 růží :srdce:

Zdenulino - my budeme mít 1.října 13 let od seznámení 8-o

Wape - super :palec: Těším se na spolupráci :-D

Tak jdu nachystat děti, jdeme je odlifrovat k babičce a vyrazit „jako za mlada“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.4.10 22:34

Domi,tak to je síla, my zase slavíme 1. října 5.výročí svatby!! :-D :-D Máme to na střídačku a vy teda vedete o 1 rok! Jinak my dnes slavíme pouze teoreticky, manžel chrní od 8 hod. v křesle. Ani ta kytka nebyla, on totiž na to dnes úplně zapomněl :-?
hihi, peto, já čučela, že jsi off-line, tak jsem Petovi říkala, že jste někde na lepším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.5.10 07:14

Zdeni jj musela jsem už vyrazit…sice jsem za večer vypila asi 2l vody, ale úžasně jsem se pobavila :-)
Tak co kočárek??? Jak jsi spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
1.5.10 10:07

Ahoj lidičky, to nám to počasí na 1.máje moc nevyšlo. Asi dnes vyzkoušíme Jungle centrum. Jak jste si užili pálení čarodějnic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.5.10 11:20

Cancerko - naopak, počasí na 1.máj nakonec vyšlo výborně :wink: Po ranním májovém dešti (kdy, pravda, jsme odchod na ekojarmark odkládali, takže jsme tam namísto před devátou došli až na deset) se krásně vyčasilo a odpolední letní teploty to korunovaly. Prostě to byl moc prima den :palec: Koncert Tomáše Kočka na Horním náměstí jsme si užili - Šárce se ohromně líbilo tancování v šátku :dance:

Dnešek už vypadá hůř, ranní Vítání ptačího zpěvu v Bezručových sadech jsme vzdali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.5.10 00:18

Jojo počasí se v sobotu nakonec vyčasilo,ale mě už se nechtělo měnit plány, takže jsme do Jungle stejně šly a nelituju, bylo to super a Verunka se nemohla nabažit. :potlesk:
Pravda,že v Kvítku jsem schopná ji uhlídat sama i s Klárkou na rukách a v Jungli jsem byla ráda, že jsme tam i s manželem a můžeme se v dohlížení střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.5.10 14:34

Ahojte,
tak když tady byly posledně ty výtky, že dáváme informaci na poslední chvíli, tak se držím vyjetých kolejí :wink: Za cca hoďku jdeme do KVÍTK - přidá se někdo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.5.10 22:33

Hmmm :-? Tak super domi,opravdu zase po sezóně :roll: ,asi dostaneš důtku s výstrahou :lol: a to jsme se zrovna v tomoto čase nudili :think: a brouzali sami po Ol,ale pak mě napadlo zavolat kamarádce :palec: a dnešní konec dne nabral celkem veselej spád :wink: :potlesk:
Domi domi tak příštěěěěě :huban: dříííííve :kytka: a pokud to půjde určitě doběhnu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.5.10 22:35

:lol: :lol: :lol: Ach ty překlepy a hrubky :oops: :oops: :oops:
No nic asi už půjdu do hajan :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
8.5.10 13:24

Bako - nic si z té absence nedělej. Já to sice vymyslela už ráno, ale celý den jsem se nedostala k netu (jé - kam se mi zmizli smajlíci???) A závěr toho Kvítka byl „sqělý“ - Vojtovi prasklo ouško :-( Takže jsme dneska ráno skončili na ORL na pohotovosti, protože začal po snídani hrozně brečet, že jej to bolí… (tatínek odjetý autem na Šumpersku, tak jsem s brečícím Vojtou a Šárkou v kočárku objížděla MHDčkem Olomouc, protože spojení do fakultky je fakt úúúžasné :-/ ) a vyfasoval ATB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
8.5.10 13:25

hm, zkusila jsem dát znovu „odpovědět“ a tady už v nabídce smajlíky mám - nějak tomu nerozumím :think: (a mám dojem, že už se mi to někdy stalo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová