Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**Wape Určitě a ty zase dej vědět až budete plánovat návštěvu kvítka,ale prosím trochu dřív,dnes ráno…sotva jsem rozlepila oči…sedla se snídaňkou k počálu…a hned překvápko,že se někdo někam chystá…myslím že jsem hodně akční…ale tohle už byla vražedná kombinace ![]()
Na sousedku jsem to vybafla takovým stylem
,že neměla čas se ani bránit
.
Jediny na co se zmohla,tak zastávkovat u návrhu dojít do centra pěšmo
.
To raději vytáhla i auto z garáže ![]()
Milá sousedko
pokud si to čteš,tak ti posílám ![]()
Vždyť mě znáš
…rýpu… ale jenom v dobrém ![]()
ahojky!
Jsem byla týden mimo a máme tu novou maminku - vítej Bako ![]()
Byla jsem teď na 4 dny sama s dětmi v Letovicích - bylo tam 10 tříleťáků, 3 mimča a 9 mamin. Vůbec nezávidím učitelkám v MŠ.Ale bylo to super takhle vypadnout.
Dnes se chystámr dát Jeníkovi první lžičky mrkvičky, tak jsem zvědavá na jeho reakci.
Baru tak jak Honzíkovi šmakovalo? Ten to určitě snědl i se lžičkou a miskou ![]()
Bako taky máme jogger a včera jsme ho poprvé testovali ![]()
Wape podle smajlíka soudím že dobrýýýý,my jedeme dnes po obědě,už se mooc těším na kole jsem seděla naposledy před rokem
a které cesty jste brázdili?Vzhledem k tomu,že jsem původně z Litovle,tak se chystáme tam do lesa,pojedeme pěkně po asfaltce až do Nákla,na Březovým dáme pivko a pofrčíme zase zpátky.
Holky my dnes dopoledne byli v litovelskem pomoravi u horky na brusle..uzasne, jelikoz jsme ranni ptacata, jeli jsme hned po pul devate…luxus, nikdo tam nebyl, po desate zacali jezdit a kolem pul jedenacte tam bylo silene lidi, tak jsme s manzelem pekne pojezdili, s kocarkem docela makacka, tak jsem zaposilovala..:-)
A kde mame BRUMLU?????
![]()
Ahojky holky, nemáte někdo zkušenosti s kočárek ABC Design Terra 2009 nebo tříkolkou moving sportovní kočár abc desing ??
Oba jsou cenově super a reference od výrobců , jak jinak než super??nebo kdybyste některá věděla prodejnu v Ol , kde jsou k vidění..budu ráda..
jinak se tu mějte kráásně venku je nádherně , tak šupáá ven ![]()
Tak jsme Jogger vyzkoušeli a fakt bomba,konečně jsem se pořádně protáhla,měla jsem strach že se to nebude VEE líbit,ale vůbec neprotestovala,právě naopak cestu tam prokoukala a cestu zpět prochrupkala.
eevulko do Horky jezdíme taky,ale pravda ne tak brzo,ale lidí v litovelském pomoraví bylo opravdu hafol a to i ze strany od Litovle,na Březovým ale pivko jenom zasyčelo ![]()
ahojky…
tak na kolo bych taky ráda vyrazila, jen co si nějaké pořídím ![]()
až budete mít zase cestu do KVÍTKA, tak dejte echo - se přidáme ![]()
ahoj holky, tedy tady je to sama akce, no parada ![]()
chtela jsem se vas zeptat, nekupovala jste nektera nahodou dusi do kola kocarku? nam se jaksi uplne rotrhla a tak ji potrebuji koupit, nebo to budou mit normalne v cyklu? diky za info
ja vcera taky poprve vyzkousela croozra a moc se mi to libilo, tak jen doufam, ze bude porad hezky, aby se dalo jezdit!!!
jinak vitam novou mamcu - bako!! ![]()
Ahojky,
náš croozer je pořád v garáži…
Stále není čas s ním vyrazit. O víkendu, když bylo krásné počasí, tak jsme měnili okna (práce hromada, ale už to máme za sebou
), a přes týden nemám absolutně čas… ![]()
Pro zájemce o látkové plíny (nebo jen zvědavce po tom, jak to vlastně vypadá
) mám tip - na Dolním náměstí v sídle Hnutí DUHA Olomouc (nad Hanáckou hospodou) probíhá tento týden výstavka látkových plen (v rámci mezinárodní akce „Týden opravdových plen“) - více info zde: http://www.hnutiduha.cz/…kovych-plen/
smilco - náhodou kupovala
jak je tramvajová zastávka U Dómu, tak vedle OP Prostějov prodávají kola - pro jistotu jsem si s sebou vzala i tu duši, aby to bylo „jistější“ ![]()
napoly - jeee diky moc, tak to se tam hned zastavim, chtela jsem to obvolavat, ale rikala jsem si, ze se nejprve zeptam tady, tak jeste jednou moc diky ![]()
domi - dekuji za tip, sice plenky uz pouzivam, ale podivat se pujdu rada, porad se to nejak vyviji…pak muzu jinde delat chytrou
![]()
Ahoj,omlouvám se za vpad,ale potřebovala bych poradit.
V pátek potřebuju do OL do logoped.školy na Třídu Svornosti.Jedu autobusem.Aler úprotože jezdíme od září autem,tak nevím jak se od budu dostanu ke škole.
P.lučitelka mi dneska radila autobus.č.19.Ale už mi neřekla jak se ta zastavka jmenuje nebo jak daleko od školy ten autobus staví.
Původně jsem chtěla jit pěšky.Ale je tam po cestě nějaky podchod a tak jsem si to rozmyslela.
Předem díky
ahojky,
dana26 - jede tam autobus č. 16 a zastávka je Svornosti a jenom přejdeš cestu a dojdeš přímo k té škole - odkud vlastně pojedeš?