Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja myslim, ze to zvladnes, je to opravdu „16“!!! c.19 stavi na obchvate, taky by jsi tam dosla, ale ne tak jednoduse, tak drzim palecky, at to zvladnes!! ![]()
Ahojky!
Wape - málem tu mrkvičku zblajznul i se lžičkou a miskou
U jídla se řechtá, natahuje ruce a nedej bože, když mu delší dobu do pusiny nedám (to jsou pak stížnosti …) Radost ho krmit ![]()
Dani - a odkud se budeš chtít dostat? Já jen, že zastávka 19. je od té školy dost daleko (jmenuje se Kmochova)- jak vystoupíš, budeš se muset vrátit zpět k hlavní křižovatce (jakoby dolů), přejdeš jí a furt půjdeš dolů směrem do města (cca 100m). Po pravé straně pak budeš mít tu prodejnu s náhradními díly a dál už trefíš.
Smilco - ono záleží odkud pak pojede - jestli z autobusového nádraží, tak to má tou 19 nejlepší, bez přestupů.
Dani - a pokud jedeš z Kroměříže - nestaví ten autobus i na Tržnici?
A proto nejezdím hromadnou dopravou,jednou jsem tady z novýho světa chtěla jet do centra k letadlu a místo toho jsem dojela až kdesi do Chvalkovic
![]()
Takže já jezdím zásadně autem a nejradši když je hezky ťapkám všude pěšmo
![]()
Dobré ránko!
Bako - aspoň sis udělala krásnou vyhlídkovou jízdu po Olomouci a dostala se do míst, kam se jen tak nedostaneš ![]()
baru - to mas pravdu, ze od nadrazi je to nejlepsi 19, ale tak snad si Dana poradila
bako - to ja znam, kdyz jsme tady bydlela velmi kratce take jsem nasedla na autobus, kterym jsem chtela dojet Na Strelnici, autobus byl spravny, ale v opacnem smeru, takze jsem dojela na Slechtitelu, tedy na Novy Svet, no koukala jsem na to jako blazen, ale posedela jsem si v buse a ten me potom dovezl, tam kam jsem chtela
, chybami se clovek uci
![]()
„zajíždění“ po městě je ještě celkem v pohodě - prostě se nasedne na něco v protisměru a pokračuje se s jízdě. Mně se ale kdysi (bylo mi asi 8 roků) povedlo takhle zakufrovat normální meziměstskou linkou do jiné dědiny (prostě jsem se zamyslela a zapomněla vystoupit
) - mále jsem jela ještě dál, ale když jsem viděla, že to na té zastávce neznám, tak jsem se rozbrečela a nechali mě ještě vystoupit. Ujala se mě pak paní, co bydlela vedle zastávky, a po hodině mě posadila na správný autobus k nám domů ![]()
Tak to mě těší,že vtom nejedu sama ![]()
Holky chci se zeptat,náhodou nějakou službu na obědy i s dovozem do domu neznáte????
Něco levnýho,ale aby se to taky dalo žrat ![]()
Když je tak hezky tak už mě neba sedět dopoledne u hrnce ![]()
Tak jsem sehnala.
Oběd s dovozem do domu,výběr ze 7 jídel a cena 70,–Kč.
Tak vám zítra dám echo zda se to hodilo jest.
Jinak zítra jedeme plavat,tak kdyby jste se náhodou mezi 10 až 14 hod motali ve Vodníčkovi tak dejte vědět,určitě se tam někde budem motat ![]()
Barulátko,na tržnici staví.Ale to je kde?Jak tam dojdu?
Vyznam se v OL tak na naměsti a co mame za ten rok naježděny autem.
MHD stavi hned někde u autobusaku?
Dani - tržnice - to ti určitě řekne řidič autobusu. Je to vlastně staré autobusové nádraží. A když vystoupíš z busu, tak si stoupni zádama k parku a čelem k tramvajovým kolejím, ke kterým se pak vydáš (po pravé straně budeš mít stánek s pečivem) - přejdi přechod pro chodce a dej se do leva přes další přechod (je tam stánek s novinama a občerstvením). Jsou tam dvě autobusové zastávky - 16 jede z té druhé (směr Tabulový vrch) a jezdí co chvilu.Pak vystoupíš na Svornosti (je to druhá zastávka - první je nám. hrdinů) a tam už to budeš poznávat.
bako - a kde jsi to sehnala? kdo to vozi? jinak ja taky chodim nebo tedy budu uz zase chodit do vodnicka, ale v pondeli, a bydlim primo u toho, jak jsi s nimi spokojena? muzeme se klidne priste potkat, ted zrovna zitra nebudu doma, mam nejake vyrizovani ![]()
Jo jo tak příští týden smili
Mrkni sem,poradila mi to známá,tak jsem zvědavá jaký to bude,ale přístup super,včera jsem tam brnkla a dnes už budu po plavču konečně mít co do hu…pusy
Mrkni sem:
http://www.avion.ic.cz/…delnicek.htm
Tak je to dobrý,na to jak jsem v jídle vybýravá,tak jsem to všechno zatím slupla
![]()
Dnes se chystáme na pálení čarodějnic do Unčovic na hřiště,tedy pokud táta bude stíhat v práci a urve se zní dřív.Tak se s váma holky dopředu loučím,pokud už nenapíšu tak mě nejspíš upálili ![]()
Jo a přes výkend nebudu,nebudu,heeč - jedeme do Karlova - koonečně vypadnu z baráku mezi lidi ![]()
Smilco,díky.Jedu s Kroměříže.Ja právě vím,že je tam zastavka přes cestu,ale už jsem s toho zblbla.P.učitelka pravě prvni řikala čislo 16 a pak 19.Takže jsem v tom měla zmatek.
Snad tonějak zvladnu a nebudu tam bloudit ještě za tyden.