Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
17.5.10 20:02

ahoj!!!

bako - presne tak, je to primo naproti otocnym dverim Prioru v poschodi :lol: :lol:

domi - nic si z toho nedelej, Stepanek byl v prosinci poprve - 3× a potom se nam to nedarilo az ted od 3.5. a jsme tam nejstarsi, je tam se samymi 7 - mesicnimi, ale jemu se to moooc libi, takze na to kaslu a chodime az do prazdnin a pak od zari se uvidi :-D

wape - pocasi je des!!! :zed: :zed: taky zuriiiim a dnes me to hned po ranu zkazilo naladu i kdyz jsem s tim pocitala :twisted: :twisted: , jdes zitra na pilates? ja joo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.5.10 09:42

:-( :-( :-( Musim se přidat,to počasí mě totálně ubíjí :-( :-( :-(
Dnes dokonce volala kamarádka z Troubek,že už je evakuovali :cry: :cry: :cry: .Tak jsem jí nabídla ať přiveze aspoň děti k nám :-( :-( :-(
A hned jsem volala kamarádce do Litovle,tam jsou prý v pohodě tak doufám že jim to vydrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
18.5.10 10:07

presne, uplne mi vhrkly slzy do oci, kdyz jsem to o tech Troubkach cetla, musi to byt strasne pro ty lidi, co uz to zazili

doufam, ze Morava se nerozvodni a nezpusobi to co Becva

drzim vsem palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.5.10 16:24

Holky šla jsem dnes až k Farmakonu a Morava vypadá OK. Je mi strašně moc líto těch lidí :-( už by to fakt chtělo lepší počasí, ale když se dívám na tu předpověď :pocitac:

Smilca měla bych jít…sice je toho až nad hlavu, ale to cvičení si fakt zasloužím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
18.5.10 20:35

Ahojky!

Domi - měla jsi říct a já bych tě přité info schůzce zapsala. My chodíme do kurzu s 8m - aspoň se mezi nimi Jeník ztratí.

Wape - je vidět, že to rozšiřování koryta Moravy a tady ten odtokový kanál k něčemu je. Dokonce i to slepé rameno Moravy, co máme pár kroků před barákem je v pohodě. (tuk tuk tuk)

Bako - kdybys pak věděla o někom, kdo by potřeboval pomoc - věci na děti, hračky, povlečení apod. dej vědět. - raději daruji potřebné věci někomu konkrétnímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
20.5.10 16:40

Ahoj holky,

tak na ten sekáč naproti Prioru jsem úplně zapoměla.Tam jsem teda ještě nebyla.A dá se tam něco rozumnýho koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucousek3
23.5.10 20:27

Milé maminky, dovolte prosím, abych Vás i s rodinkama pozvala na třetí ročník Týneckého pohádkového lesa. Akce se koná 20. června ve Velkém Týnci u Olomouce, místní části Cihelna. Start od 13 do 15 hodin. A na co se můžete těšit? Na 12 pohádkových stanovišť a jedno navíc… Bude zde sousta soutěží, zábavy, opékání špekáčků, jízda na konících a třeba i něco navíc…Víc informací, fotečky a videa z letošních ročníků: www.lucka-mirka.webnode.cz. Přijďte strávit příjemný den s rodinou. Těší se na vás dvě nadšené maminky Lucka a Mirka a naše pohádkové bytosti. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1000
24.5.10 08:19

Ahoj holky!

To byly včera nervy, co? A manžel si klidně spal s dětmi - a to jsem ho 3× budila.

Lucousek - moooc děkujeme za pozvání a pokud budou dítka zdravá, určitě dorazíme :dance:

A když tu už Lucousek napsala pozvánku, tak mám pro dítka taky jeden tip - vojáci v sobotu 29.5. od 9h ráno pořádají na Lokomotivě dětský den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.5.10 22:07

Lucousek, to zní lákavě" :palec: :palec: :palec:

Kdosi se tu ptal na čepičky Yetti- viděla jsem je v prodejně kojeneckého textilu v Ternu. Moc jich tam teda nemají, ale vypadají pěkně.

No a my a plavání??? Asi to nehrozí, v červenci jsme mimo Olomouc a od září to taky moc nevidím. Navíc nejsme vůbec očkovaní, ještě dlouho asi nebudeme, bo zase se Lucince zhoršilo TBC :cry: :cry: :cry: Taky je ve lhůtě, kdy může dostat od Andulky neštovice a má v moči nějakou bakterii. A taky má zvětšenou ledvinovou pánvičku,takže my snad taky začneme plavat až za rok. :-( :-(
Napoly, jo, seděli jsme ve 3.řadě na vítání občáků? Kde jste byli Vy? Doufám, že daleko od nás :roll: Andulce tam brutálně teklo z nosu. Ráno šla normálně do školky, ale na poledne už měla rymajznu. No a v neděli se k tomu všemu osypala neštovicemi :evil: :evil: :evil: Ve školce už řádí pěkně dlouho a my už začali být optimisté, že je nechytne a prásk. Do toho ještě krom rýmy a neštovic střevní viroza. :evil: No jak se říká když se „daří“, tak se „daří“. A to jsme ještě dnes málem s Luckou skončily v nemocnici. Kvůli té bakterii v moči. Ale když Dr. na dětské klinice viděla, že Lucka je bez teplot, bez zjevných potíží a hlavně že možná je nakažená neštovicemi, tak nás hnala z nemocnice pryč, abychom jim to tam nezanesli. Tak já už byla sbalená na týdenní pobyt, ale nakonec jsme doma. Tak uvidíme, co se z toho vyvine. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.5.10 22:16

Zdeni Gratulace k pěti měsícům!!! To to tak strašně letí!
A koukám, že si užíváte. Manžel mi něco říkal…teda…ale buď ráda, že si vás tam nenechali. Snad je ta bakterie v moči třeba jen z odběru, že to nebylo sterilní…ať je to dobré! Ach jo, takové trápení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.5.10 00:06

zdeni - jéjda, chuděrka malá…takové trápení :hug: tak ať je brzy dobře :kytka:

no, seděli jsme nejspíš před vama :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
25.5.10 09:34

Ahojky,

po delší době se hlásíme :wink: Minulý týden jsme se Šárkou měly nemocniční premiéru :-? Jak měla v pondělí ty horečky, tak v úterý dopoledne kašlala, až se z toho téměř dusila a naše dr. ordinovala až od 1 odpoledne. Tak jsme ji sbalili (naštěstí byl zrovna doma tatínek - dokončoval nějaký vědecký článek, tak místo toho s náma lítal po doktorech) a jeli jsme rovnou do fakultky. Tam ji doktorka prohlédla, poslechla (nic neslyšela), nabrala moč, krev a poslala nás na ORL, protože se jí zdálo, že Šárka trošku reaguje na ouško. Na ORL odhalili zánět v pravém oušku a píchli jí jej :-( Když jsme se vrátili zpět na dětské, dr. už měla výsledky z moči a našla tam zvýšené leukocyty 8-o (to samé měla Š. před měsícem), takže se rozhodlo o hospitalizaci s tím, že ji vycévkují, aby měli sterilní moč a z té tu infekci vyloučili nebo potvrdili. Abych to zkrátila - ve vycévkované moči naštěstí nebylo nic, ale pořád hrozně dusivě kašlala, i když poslechově stále nic neslyšeli, tak nás poslali na RTG a tam objevili zápal plic :-? Pobyli jsme si v nemocnici 3 dny, domů jsme vyfásli atb a mukosolvan a teď (po týdnu) už Šárka vypadá dobře (dokonce jsme v sobotu byli v ZOO :oops: ).

Co se POVODNÍ týče, tak nemůžu souhlasit s tím, že něčemu pomohl obtokový kanál. To rozhodně ne. Kdyby byla voda, jako v roce 97, tak plaveme úplně stejně :-? Ten obtokový kanál je jen jedna ze 4 etap (ty další jsou stále jen na papíře, ještě myslím nemají ani potřebná povolení). Rozdíl oproti roku 97 je teď v tom, že nepršelo v Jeseníkách, ale POUZE v Beskydech. Troubky taky spláchla Bečva a ne Morava a proto v Litovli byl také klid :wink: Takže nás „zachránila“ příroda, nikoliv stavební opatření na Moravě (o kterých já osobně dost pochybuju - spíš jsem pro dát vodě šanci se rozlít ve volné krajině nad Olomouci a vůbec v horním toku Moravy, než ji nechyt „prosvištět“ městem - s takovou jen proteče, ale škodu napáchá jinde, třeba zase v Troubkách :-? )

A kdo byste chtěli TIP NA DNEŠNÍ ODPOLEDNE, tak vemte kola, vozíky/sedačky a děti a přijďte v 15:30 na Dolní náměstí na cyklojízdu po Olomouci :palec: (trochu jsem se před volbama nechala strhnout a snažím se pomáhat zeleným, protože mi přijde ohromná škoda, kdyby jejich hlas neměl v příštím volebním období vůbec zaznít :-? Program mají jeden z nejlepších, tak proč jim nedat šanci :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.5.10 13:40

Domi no to jste si v nemocnici užily tedy :-(

Tak mi od kámošky mailem přišlo pozvání na kočárkování, tak vkládám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.5.10 13:41

A pokračování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.5.10 19:12

Domi, no teda, si užíváte :think:
Já nechápu, proč nám včera na dětské klinice tu moč taky nevzali cévkováním. Já minulý týden běhala 3×!! s močí k naší Dr. a do labiny na Tržnici a pokaždé byl výsledek stejný. Bílé krvinky a klebsiella pnemonea (se omlouvám znalcům, nevím, jak se to přesně píše :oops: ). No a včera se mi tam ta dr. snažila namluvit, že to bylo kontaminovaným odběrem. Dala mi opět pytlík na moč, že ji máme v noci pořádně umýt. Tak jsme Lucinku v 5 hodin ráno důkladně umývali :-? :-? Výsledek je zatím stejný, mám tam volat ještě zítra. Tak nám držte palce. Něco jí prostě je, ale ted přijít na to,co.
Napoly, joo, vzpomínám, 2 chlapečci :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová