Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wape:
A jáááá si lámu hlavu jak si přivydělat a maminka Karin je teda hlava mapa,jen si to spočtěte kdyby přišlo 10 maminek x 70 kaček
,Nooo hezkýýýý,za dopolední procházku městem s výkladem.A já chodím sama
,našprtám brožury,hodím letáčky do schránky a huráááá,konečně budu za vodou
![]()
Nemoci:Jéééžiš holky vy si teda s prckama doslova užíváte
a ty názvy
to už můžete začít fušovat všem mudr. do řemesla ![]()
Bako - tak určitě na tom něco vydělá,ale nezapomeň si odečíst vstupné nebo průvodce,to taky něco stojí ne? ![]()
wape,díky za gratulace, jsem včeeera zapomněla napsat!
Letí to šíleně. ![]()
Představte si holky, jak dopadly naše výsledky na dětské klinice. Tak jsem tam dnes dopo volala a Dr.na to zapomněla, tak jsem za 10minut volala znova. A ona že znovu musím donést moč(popáté!!!!!) A nakonec z toho vylezlo, že ty výsledky bakter. rozboru nemohou najít. Se z nich normálně zblázním. Tak mají čas do zítřka. Snad to najdou, hajdeláci.Já už jsem odborník na lepení pytlíčků na pipinku
![]()
Zdeni - s tou nemocnicí je to fakt hrůza,se nedivím že si naštvaná ![]()
Tak holky, hlásím, jak to dopadlo s výsledky v nemocnici. Tak oni ti prevíti normálně ten bakteriologický rozbor moči neprovedli. Já do nemocnice nesu troje výsledky bakt. rozboru od dětské dr., které ukazují přítomnost nějaké bakterie, a oni je tam neprovedli a ještě se mnou jednali jak s totálním blbcem. Volala jsem tam 4×,stálo mě to 2 dny nervů, skoro 100 Kč na volání a dozvěděla jsem se nakonec, že to nebylo provedeno, že musím donést moč znovu. Několikrát se mě ta dr. ptala, zda jsem to opravdu donesla, kdy, komu a pořád dokola. „Srandovní“ mimo jiné bylo doporučení dr., že mám donést střední proud ranní moči ve vyvařené skleničce!!
Já nevěděla, jestli to myslí vážně! Nějak nechápu, jak se to u 5.měsíční holčičky dělá.
Jsou to pěkní osli a kdyby se alespon omluvili, ale ještě ze mě dělala ta dr. vola, že už mi o té moči říkala ve středu, že ji mám donést znovu, že jsem jí nerozuměla.
![]()
Jo a ještě pro doplnění, Lucinku jsem vzala ve čtvrtek k paní léčitelce, bo už jsem z ní fakt zoufalá. Aniž bych paní cokoliv říkala, jen že je neklidná a strašně málo spinká, mi řekla příčinu potíží, souvislosti, atd, atd, a všechno se mi to krásně poskládalo jak mozaika. Takže léčíme a jsem zvědavá, jak to bude dál.
Zdeni - můžeš mi prosím napsat jméno té léčitelky a kontakt.Jo a kolik si bere prosím tě.Klidně pisni SZ.Díky.
Holky máte nějaké tipy na dnešní den?
Zdeni zdravím, musím si tu dočíst, co se u tebe vlastně děje, ale teď zas nestíhám. ![]()
Ahoj holky, to počasí je na palici. Mám doma ještě Andulku, a tak jsme se včera chystaly do Kvítka. Nakonec nám to nevyšlo a bylo dobře. Lucinka se začala večer osypávat neštovicemi. Není to dramatické, ale s… mě to, spoléhala jsem na to kojení. Ale nemá teploty, jen je protivná a chce se pořád chovat a chovat. Přes den moc nejí, zato v noci to dohání co 2 hodiny. Byla jsem dnes u Dr., ta zase straší s její váhou, že mám vážit před kojo a po kojo a vést týdenní záznam a ten jí donést. Taky cpát kaše, zeleninové příkrmy a UM. No jak já bych jí ráda řekla, že už tuším, co tomu mému miminu je,ale jak jí to kulantně o paní léčitelce říct,že
Odjíždím večer s holkama k našim, abych se z toho nezbláznila, bo když nemůžu s Luckou ani ven, tak nevím, co bych v tom paneláku furt dělala. Pexeso a Černého Petra už nemůžu ani vidět
![]()
Ahojky,
ZDENULINO - chuderka malá, už tak brzy neštovice! Tak snad to bude mít hladký průběh a bude to mít za sebou. A co jí jinak je? Neuvažovala jsi nad změnou pediatra?
Doufám, že dnes nebude pršet, odpoledne mají mít děti ve školce skákací hrad (a jsem zvědavá na toho našeho strašpytla, jestli už do toho hradu konečně vleze…)
A od včerejška máme novou spolubydlící - poštolku, která vypadla z hnízda. Objevila ji včera „hlídací teta“, když „venčila“ Šárku. Poštolka u nás bude bydlet asi do neděle, kdy si pro ni přijede jeden známý a v pondělí ji umístí do nějakého aktivního hnízda se stejně starými mláďaty v přírodě…
Domi, tak to máte vzácného spoludbydlícího
Čím ho krmíte???
NO Lucinka zatím bez teplot, ale je protivná, špatně spí, ale tak nějak pospává ve dne i v noci.Nemá těch neštovic moc, ani mazat se to příliš nemusí.
S dětskou dr.- no ona to myslí dobře, ale mě to nervuje, já to stejné zažila po narození Aničky, že přibírala málo. Tak ted už ty informace trochu filtruji, ale i tak cítím, že když si nevěřím, tak toho mlíka mám míń, a když si věřím, tak mlíka je habaděj. ![]()
Teda holky, tu to vázne!!
![]()
Se musím pochlubit-takové dorty dostala naše Andulka k narozeninám. Akorát byla chudák tak zhuntovaná těmi nemocemi, že ani jeden dortík neochutnala. (A jen podotýkám, já to nepekla
)
Domi to je teda prťka
![]()
Holkyyy a to počasíčko,to je lahoda coooo
![]()
V sobotu jsem byli v zoo v neděli s kolama v Horce,včerá jsme poseděli na zahrádce na pivku
No tomu já prostě říkám mateřská
![]()
Hmmm a teď jdu žehlit ![]()
Zdravím vás všechny,tak opět se připojuji na váš chat a chci opět porosit o inf.
Holky nevíte v Ol. a okolí o nějaké fakt dobré stavební firmě,co staví domečky.Ne dřevěnice. A třeba nějakej tip na někoho kdo dělá projekty na domky? Děkuji moc a přeju všem nemocným drobečkům brzké uzdravení. My měli min.neděli noční zvracení, no hrůza,malej se málem udusil. Doktorka měla podezření na rotaviry,ale zaplat pánbuh, jen mu nesedla večeře ![]()