Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
8.5.10 21:12

8-o 8-o 8-o A jak se to tak stane,že praskne ouško????? :-? :-? :-? To je od rýmy,nebo z randálu,nebo z čeho???? :think: :think: :think:
My jsme dnes dopo byli taky sami,sice s autem,ale měla jsem totální kopr,naštěstí verunka celé odpoledne spí :palec: takže jsem se svorně přidala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
9.5.10 09:15

Bako - když je zánět středního ucha, tak to ucho buď propíchne dr. na ORL, nebo praskne samo (pokud je tam nashromážděný hnis a nemá kudy jinudy vytéct). Vojtovi jej letos už 2× píchali a teď v pátek mu prasklo samo - vůbec jsem nevěděla, že má zánět. Sice si večer trochu na ouško stěžoval, ale myslela jsem, že jej má přeležené (nenapadlo mě, že se mu to vrátí v tom samém uchu za ani ne 3 týdny 8-o ). Včera dopoledne jsme byli na pohotovosti, protože po snídani začal hrozně brečet, a vyfasoval ATB… Jak nejsem příznivcem zbytečného nasazování ATB, tak mám pocit, že kdyby mu ta atb nasadili už před těmi 3 týdny, tak se mu to nemuselo vrátit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.5.10 21:06

domi - Chudáček si užije s ouškem. Dostal ten zánět i přes očkování pneumokokem, nebo nebyl očkovaný? Se ptám,abych si mapovala, jestli to očkování není zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
9.5.10 22:36

Cancerko - asi tak: vloni v září jsem jej na doporučení dr. nechala očkovat proti pneumokokovi (trpěl často kašlem a rýmou, tak prý před nástupem do školky bude lepší očkovat). Do letošního 1. ledna neměl zánět středního ucha ani jednou, letos už 3× :-? Takže si vyber :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
10.5.10 09:43

Aha, takže to má i přes to očkování a to byl ten prevenar? Já právě nechávala očkovat pneumokoka hlavně kvůli uším,protože na to manžel v dětství dost trpěl. Zatím se nám to vyhýbá TUK TUK, ale zajímalo mě právě, jestli se tomu opravdu očkováním zabrání.Vypadá to teda, že to není vůbec jisté :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.5.10 09:55

Zdravím vás holky :mavam: ,jsem tady na vaší diskuzi porvé,jsem ze Šternberka,tak jsem hledala někoho z Ol,trošku teda odbočím od vašeho tématu,potřebuji spíš inf.ohl.oblečení pro mimi.Chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte kde se dá v Ol koupit čepice od Firmy Yetty?A taky nějaký oblečky třeba Marks@Spencer nebo George nebo prostě něco jiného než mají v Takku a c@a a H@M? :-) Díky předem za vaše inf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.5.10 10:17

Bobiko - vítej :-)
Marks&Spencer se prodává v Tescu, ne? (nebo v nějakém podobném řetězci) Já teda podle značek nekupuju, naprostou většinu věcí kupuji po bazárcích a i tam se dají koupit značky (většinou to, že jde o značku, zjistím až doma po několikerém vyprání :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.5.10 14:10

:lol: :lol: :lol: Jo jo jsem na tom úplně stejně,nakupuju po bazárcích,ale já už teda po značkách koukám 8-o 8-o 8-o ,jinak hodně věcí nakupuju na mimibazaru :potlesk: :potlesk: :potlesk: ,což je hodně návykovej zlozvyk a penízky se pěkně kutálej a kutálej :roll: :roll: :roll: a taťka maká a maká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Jinak bych mohla říct,že ulítávám nejvíc na Nextu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.5.10 14:12

Domi,jinak v Tescu je značka Cheeroke. :palec:
Taky není marná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.5.10 14:16

Jinak 007 George a NEXT v novém balení je nejblíž v Brně v Olympii,ale ty ceny jsou teda masakrální 8-o :jazyk: a MaS vůbec netuším kde by se dali nové sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.5.10 16:31

Bako - no já nevím, říkám, že značkama se neřídím :wink: (jen vím, že nám pár věcí Mark&Spencer přivezli známí z Británie, tak jsem nějak usoudila, že to bude z Tesca :wink: ). A v bazárcích koukám hlavně na to, jestli se mi ta věc líbí a jestli padne, značka je pro mne opravdu podřadná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.5.10 23:19

ahoj holky,ahoj bobiko, musim se pridat do diskuze, take na znacku nehledim a ani nevim, kde se v Olomouci takove znacky daji koupit, nakupuji take v bazarcich nebo na aukru a daji se tam sehnat moc pekne kousky, napr. u Prioru v tom sekaci mivaji kazdy patek vse za 10 a ja tam, kdysi koupila rifliky Stepankovi a teprve dnes, kdy jsou mu uz male, jsem zjistila, ze je to next :-D :-D , takova znacka, no nejsem ja blba :zed: :lol: , ale stale vypadaji jako nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.5.10 08:55

Ahojky :mavam: ,děkuji všem za odpovědi, no já abych to upřesnila,taky občas ujiždím na mimibazárku,až se mi z toho chvěje účet :dance: ,ale právě že tam často narazím fakt na super kousky od těchto a jiných značek,tak jsem si říkala,že bych něco prdáckýho přikoupila malýmu do šatníku :lol: ,Malej je dost drobnej,takže když něco objenám i po poměření,tak nám všechny kalhoty co přišli jsou velký,tak je máme schovaný a budem čekat až dorostem. U nás sekáče sice jsou,ale nechodím tam,protože tam nikdy na nic nenarazím,mají to v mžiku přebraný :-D ,takže asi zkusím vyrazit do Ol.
Jo a ještě k té značce Yetty,neříká vám to nic? Já jsem narazila právě na roztomilý čepičky,ale chtěla bych je vidět a zkusit i v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.5.10 15:44

Tak Yetti bohužel neznám, mně se líbí čepičky zn. Dráček :-) A jak staré dítě/děti máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.5.10 16:38

Ahojky,

Smilca - kde u Prioru je prosím sekáč.Myslíš v té uličce na proti Prioru na konci na rohu?A mají tam výběr?Já tam byla kdysi dávno a koupila jsem tam malýmu kalhoty,ale už je to 2 roky tak už si to moc nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová