Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ad Kvítko a školky…dnes jsem tam byla…a můžu vás uklidnit, tento týden to končí a už nikdy více žádná školka. Byla to pouze jejich propagační akce, že dali školkám jakoby zdarma tu návštěvu, aby se to rozšířilo mezi lidi ![]()
Takže Kvítku zdar…dnes okolo poledne jsme tam byli s Honzíčkem a kamarádkou Natálkou sami
supeeeeer ![]()
Smilca jdu
a co Ty, už je Ti lépe? Včera se to pilates dalo, bylo to jakési výživnější, ale oproti minule mě nic nebolí, tak tomu nerozumím ![]()
Tak my dneska měli premiéru v croozeru (zatím jen formou kočárku) a prošlo to na 1*
Lukášek byl nejdřív vykuleý z toho nového pohledu (z kočárku byl zvyklej skoro nic nevidět), ale pak krásně a spokojeně usnul na celou procházku (prošli jsme oba dva parky).
Zítra nás čeka už závěrečný test a to bude jízda s vozíkem za kolem (manžel se na to po dnešku moc těší).
Tak nám držte palečky
HOlky, mám prosbu, neznáte někoho, kdo má kočárek Bumbleride Indie 09???? Nebo obchod, kde bych ho mohla vidět naživo? Mooc se mi líbí, ale potřebuju ho vidět v reálu. ![]()
posílám odkaz:
http://www.malvik.cz/…ide-Indie-09
Je to můj favorit, konkuruje mu pak Jané 2009.
Peťo, představ si to
Já na trojkolky nebyla a už vůbec jsem nebyla příznivce Janéčka a ted toto, čubrníš,co? Pomalu na to připravuji Peťu.
No já fakt hledím
tak jako Jané za mě fakt ne…ale věřím, že se někomu může líbit a že jsou s ním holky spokojené, to vím
ale ten druhý odkaz vypadá taky zajímavě…
Konečně pěkné počasí, co?
Jojo, konečně pěkné počasí - tak jsme opět doma marodi…
S Vojtou jsme byli v sobotu v 10 večer na pohotovosti píchat ucho
A Šárce dneska dr. diagnostikovala zánět močových cest - naštěstí prý zatím do nemocnice nemusíme. Vyfásla jakási chemoterapeutika a za 10 dnů opět moč do laborky a kontrola výsledků (hodnoty z pátku měla dneska nekolikanásobné
- a přitom pohledově vypadá lépe, než v ten pátek, i teploty má podstatně nižší…)
Takže my krásné jaro trávíme zavření doma… ![]()
Peto, já bych také raději ten Bumbleride, čistě teoreticky. ![]()
Domi, Vás už na té pohotovosti musí znát, ne? Naši sousedi jsou tam také vaření pečení, pořád lítají na pohotovost s oběma dětmi, většinou také ouška.
Domi jejeje…uz zase?? chudaci deti, vid?? domi nechces si rozmyslet to plavani se Sari?????Myslim, ze uplne optim to pro ni nebude:-(((
Já taky zvažuju plavání s Lucinkou, přes léto budeme u našich, tak začnu chodit plavat leda tak v září, ale přes zimu chodit určitě nebudu. Vím, jak tam Andulka chytala kde co, od rýmy přes zánět průdušek.
Pokud by bývala často nemocná, tak bych raději na plavčo nechodila.