Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
16.4.10 19:53

Holky ad Kvítko a školky…dnes jsem tam byla…a můžu vás uklidnit, tento týden to končí a už nikdy více žádná školka. Byla to pouze jejich propagační akce, že dali školkám jakoby zdarma tu návštěvu, aby se to rozšířilo mezi lidi :-)
Takže Kvítku zdar…dnes okolo poledne jsme tam byli s Honzíčkem a kamarádkou Natálkou sami :-) supeeeeer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.4.10 20:07

wape - ahojky, jdes v nedeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.4.10 20:28

Smilca jdu :-) a co Ty, už je Ti lépe? Včera se to pilates dalo, bylo to jakési výživnější, ale oproti minule mě nic nebolí, tak tomu nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.4.10 22:34

Tak my dneska měli premiéru v croozeru (zatím jen formou kočárku) a prošlo to na 1*
Lukášek byl nejdřív vykuleý z toho nového pohledu (z kočárku byl zvyklej skoro nic nevidět), ale pak krásně a spokojeně usnul na celou procházku (prošli jsme oba dva parky).
Zítra nás čeka už závěrečný test a to bude jízda s vozíkem za kolem (manžel se na to po dnešku moc těší).

Tak nám držte palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.4.10 23:16

HOlky, mám prosbu, neznáte někoho, kdo má kočárek Bumbleride Indie 09???? Nebo obchod, kde bych ho mohla vidět naživo? Mooc se mi líbí, ale potřebuju ho vidět v reálu. :think:
posílám odkaz:
http://www.malvik.cz/…ide-Indie-09
Je to můj favorit, konkuruje mu pak Jané 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.4.10 23:28

kočárek mi hodně připomíná quinnyho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.4.10 10:23

Jojo j mu trochu podobnej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.4.10 22:26

A má být lehčí než Quinny. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.4.10 22:38

Zdeni Vy a trojkolka 8-o :lol: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.4.10 22:44

Peťo, představ si to :-D :-D :-D Já na trojkolky nebyla a už vůbec jsem nebyla příznivce Janéčka a ted toto, čubrníš,co? Pomalu na to připravuji Peťu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
19.4.10 08:31

No já fakt hledím :-) tak jako Jané za mě fakt ne…ale věřím, že se někomu může líbit a že jsou s ním holky spokojené, to vím :-) ale ten druhý odkaz vypadá taky zajímavě…

Konečně pěkné počasí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.4.10 14:10

Jojo, konečně pěkné počasí - tak jsme opět doma marodi… :roll: S Vojtou jsme byli v sobotu v 10 večer na pohotovosti píchat ucho :nevim: A Šárce dneska dr. diagnostikovala zánět močových cest - naštěstí prý zatím do nemocnice nemusíme. Vyfásla jakási chemoterapeutika a za 10 dnů opět moč do laborky a kontrola výsledků (hodnoty z pátku měla dneska nekolikanásobné 8-o - a přitom pohledově vypadá lépe, než v ten pátek, i teploty má podstatně nižší…)
Takže my krásné jaro trávíme zavření doma… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.4.10 14:14

Peto, já bych také raději ten Bumbleride, čistě teoreticky. :lol:
Domi, Vás už na té pohotovosti musí znát, ne? Naši sousedi jsou tam také vaření pečení, pořád lítají na pohotovost s oběma dětmi, většinou také ouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
19.4.10 15:44

Domi jejeje…uz zase?? chudaci deti, vid?? domi nechces si rozmyslet to plavani se Sari?????Myslim, ze uplne optim to pro ni nebude:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.4.10 16:04

Já taky zvažuju plavání s Lucinkou, přes léto budeme u našich, tak začnu chodit plavat leda tak v září, ale přes zimu chodit určitě nebudu. Vím, jak tam Andulka chytala kde co, od rýmy přes zánět průdušek. :-( Pokud by bývala často nemocná, tak bych raději na plavčo nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová