Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1001
24.3.10 06:53

Baru tak uz jste nas predehnali, mame opar gramu mene:-) teda to je macicek…:_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.3.10 08:44

Zdenulino - my tu sedačku Weber máme, kupovala nám ji moje mamka, chtěli jsme Vojtu vozit opravdu od malička (od cca 5 měsíců jezdil), takže jsme do ní investovat museli. A zas tak „strašná“, jak tady psala hfx9 mi nepřijde. Jasně, že postupem doby se věci vyvíjejí a jsou dokonalejší, ale v době, kdy jsme ji kupovali (jaro 2007), nic jiného na trhu nebylo (nebo o tom nevím).
Takhle si tam hověl v červenci 2007 - bylo mu 8 měsíců (no když tak na něj koukám, tak mi připadá podstatně „dospělejší“, než Šárka a té je už taky skoro 8 měsíců 8-o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.3.10 08:45

a tady ze stejného kolo-vandru - „přebalování pod Pálavou“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.3.10 15:15

to domi
tim „strasna“ bylo mysleno to ze to je tvrzenej polystyren a chteji za to cca 2.000Kc

Jinak nic proti tomu, kdyby neprisli s tim miminkovnikem, tak by jsme ji taky kupovali, protoze tam chceme vozit Lukaska uz ted (ma necele 4mesice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.3.10 19:10

Jo, tak to máš naptostou pravdu :wink: Taky jsem nechápala, co na tom tolik stojí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.3.10 22:42

Aha, díky holky, že jste mi to s tou sedačkou Weber a miminkovníkem osvětlily!! :potlesk: :potlesk: Jenomže jestli to dobře chápu, my máme model z roku 2006,takže ten miminkovník tam asi nebude pasovat, to je škoda :-( :-( A nechce se nám za tu sedačku Weber dávat 2 tis. :think: :think:

Domi, malej v tom vozíčku vypadá spokojeně :potlesk: :-D :-D A ještě dotaz, co má kolem hlavičky??
Tu opěrku hlavy chci koupit, ale ta je zase až na příští rok. Letos na to budeme ještě malušenké. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.3.10 22:54

Zdenulino - a zkoušelas tu sedačku shánět třeba z druhé ruky? My takhle sehnali vozík (sedačky byly tehdy docela novinka, takže z druhé ruky ještě moc sehnat nešly). Nebo od někoho půjčit? (naše sedačka byla takhle „na návštěvě“ na rok u kamarádů)
A kolem hlavy má Vojta opěrku (vložku) z autosedačky Maxi-cosi :wink: (úplně bych na ni zapomněla - musím ji tam Šárce taky namontovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.3.10 23:21

Domi,vidíš, ta opěrka z Maxi Cosi mě nenapadla. :palec: :palec: Taky jí máme :potlesk:
Dala jsem si inzerát na mimibazar, na tu Weber sedačku. Příjde mi nekřesťanské dávat 2 tis. i proto,že asi letos moc jezdit nebudeme, bo Luci je ještě fakt dost maličká. Nemá ve 3 měsících ani 5 kg. :think:
A bohužel nikdo ze známých ji nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
25.3.10 12:16

Tak jsem dnes dopoledne nakoukla do Centra Kvítko a byla jsem naprosto unešená! Je to tam podstatně větší, než v Jungli a také levnější. Teď už jen uvažuju, kdy najdem čas tam zajít. Co Vy? Nechystáte se tam někdo se svými ratolestmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
25.3.10 13:18

holky to jidlo je boj:-((((( nechce prikrm a nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
25.3.10 13:55

Evi - to popisuješ našeho Vojtu :-? Nezávidím… :-( (u něj se to jídlo nezlepšilo ještě ani doteď…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
25.3.10 14:49

a Domi pil??? my ani nepijeme, o nervy nekdy fakt:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.3.10 15:11

Do centra Kvítko se chystám zítra, pokud mi to zdraví dovolí…zatím to vypadá, že po šílené noci je mi už jakžtakž. Ale co tak se sejít příští týden některý den?

Domi a Brumlo pamatujete si, jak nás v parku fotil ten fotograf? Tak to opravdu vyšlo 16. března. Jarka mi ty noviny donesla…oskenuji to a pošlu :-) pokud to nenajdu online na netu, ale to asi těžko :-(

Evi ale vždyt Matýsek je tak velký chlap a přibírá Ti krásně, tak třeba má účinné spalování a nepotřebuje tolik jíst, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
25.3.10 17:31

wape no potes…tak to mozna ani nechci videt  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.3.10 19:48

Foto sééém :palec:

Zuzi - kdy nejpozději se muselo zažádat o ten převod? 22týdnů nebo 28 týdnů po porodu?

Domi - do centra klidně hned příští týden (stejně má být škaredě) Vzala by si i Vojtu ať má Hani s kým řádit (a hlavně organizovat :oops: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová