Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baru tak uz jste nas predehnali, mame opar gramu mene:-) teda to je macicek…:_)
Zdenulino - my tu sedačku Weber máme, kupovala nám ji moje mamka, chtěli jsme Vojtu vozit opravdu od malička (od cca 5 měsíců jezdil), takže jsme do ní investovat museli. A zas tak „strašná“, jak tady psala hfx9 mi nepřijde. Jasně, že postupem doby se věci vyvíjejí a jsou dokonalejší, ale v době, kdy jsme ji kupovali (jaro 2007), nic jiného na trhu nebylo (nebo o tom nevím).
Takhle si tam hověl v červenci 2007 - bylo mu 8 měsíců (no když tak na něj koukám, tak mi připadá podstatně „dospělejší“, než Šárka a té je už taky skoro 8 měsíců
)
to domi
tim „strasna“ bylo mysleno to ze to je tvrzenej polystyren a chteji za to cca 2.000Kc
Jinak nic proti tomu, kdyby neprisli s tim miminkovnikem, tak by jsme ji taky kupovali, protoze tam chceme vozit Lukaska uz ted (ma necele 4mesice).
Jo, tak to máš naptostou pravdu
Taky jsem nechápala, co na tom tolik stojí ![]()
Aha, díky holky, že jste mi to s tou sedačkou Weber a miminkovníkem osvětlily!!
Jenomže jestli to dobře chápu, my máme model z roku 2006,takže ten miminkovník tam asi nebude pasovat, to je škoda
A nechce se nám za tu sedačku Weber dávat 2 tis.
![]()
Domi, malej v tom vozíčku vypadá spokojeně
A ještě dotaz, co má kolem hlavičky??
Tu opěrku hlavy chci koupit, ale ta je zase až na příští rok. Letos na to budeme ještě malušenké.
![]()
Zdenulino - a zkoušelas tu sedačku shánět třeba z druhé ruky? My takhle sehnali vozík (sedačky byly tehdy docela novinka, takže z druhé ruky ještě moc sehnat nešly). Nebo od někoho půjčit? (naše sedačka byla takhle „na návštěvě“ na rok u kamarádů)
A kolem hlavy má Vojta opěrku (vložku) z autosedačky Maxi-cosi
(úplně bych na ni zapomněla - musím ji tam Šárce taky namontovat)
Domi,vidíš, ta opěrka z Maxi Cosi mě nenapadla.
Taky jí máme ![]()
Dala jsem si inzerát na mimibazar, na tu Weber sedačku. Příjde mi nekřesťanské dávat 2 tis. i proto,že asi letos moc jezdit nebudeme, bo Luci je ještě fakt dost maličká. Nemá ve 3 měsících ani 5 kg. ![]()
A bohužel nikdo ze známých ji nemá.
Tak jsem dnes dopoledne nakoukla do Centra Kvítko a byla jsem naprosto unešená! Je to tam podstatně větší, než v Jungli a také levnější. Teď už jen uvažuju, kdy najdem čas tam zajít. Co Vy? Nechystáte se tam někdo se svými ratolestmi?
Evi - to popisuješ našeho Vojtu
Nezávidím…
(u něj se to jídlo nezlepšilo ještě ani doteď…)
Do centra Kvítko se chystám zítra, pokud mi to zdraví dovolí…zatím to vypadá, že po šílené noci je mi už jakžtakž. Ale co tak se sejít příští týden některý den?
Domi a Brumlo pamatujete si, jak nás v parku fotil ten fotograf? Tak to opravdu vyšlo 16. března. Jarka mi ty noviny donesla…oskenuji to a pošlu
pokud to nenajdu online na netu, ale to asi těžko ![]()
Evi ale vždyt Matýsek je tak velký chlap a přibírá Ti krásně, tak třeba má účinné spalování a nepotřebuje tolik jíst, ne?
Foto sééém ![]()
Zuzi - kdy nejpozději se muselo zažádat o ten převod? 22týdnů nebo 28 týdnů po porodu?
Domi - do centra klidně hned příští týden (stejně má být škaredě) Vzala by si i Vojtu ať má Hani s kým řádit (a hlavně organizovat
)?